2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok etkilendim kızlar çok korktum

rüyamda odamda yatagımın üzerinde oturuyorum annemler evde yoklar kızkardesimle ben evdeyim kucagımda da oyuncak bir bebek gibi ama gerçek bir bebek var eli yüzü kirli siliyorum tekrar kirleniyor sonra parfüm şişesi kendiliğinden sıkılıyor biz korkuyoruz yan komsuya kaçıyoruz korku filmi falan izlemedim ama çok etkilendim

meltoşşş rüya dedin bende tuhaf bir rüya gördüm bir gökdelenin üzrindeyim uçak ordan kalacakmış bekliyoruz şimdi burası çökecek diyolar bakyıorum aşağıya küçük su çukurları var atlıyorum hemen aşağıya çöküyor.kurtuluyorum ama çok ağladım diğerleri öldü diye

ben de çok agladım tatlım rüyamda acaba ne demeki?inşallah tersi çıkarda sevindirici mutlu haberler alırız

cıdden ılgınc bı ruyaymıs hayır olsun ınsallah pek anlamam gercı ruya yorumlamaktan ama
bende nısanlımın eskı kız arkadasını gordum ruyamda kızı goruorum selamlasıoruz opusuoruz flan
öff baska ruya yok sankı he gorcek

Hayır olsun meltemciğim. Bende dün rüyamda habire tırnak kesiyodum.
Kötü bi olaya delalet miş =(

sağol aslıcım dün aklıma geldi dedim hiç uğramıyo yada biz denk gelemedik :))
nasıl gidiyo bakalımm
ben heeeeeeeeeep aynı monotonluk
sabah işe gel akşam eve git :84:

canım aslında hep ugramak ıstıorum topıge ama genelde bı muhabbet ortamı oluo
pat dıe dalamıorum muhabbetın ortasından
bende aynı yaa sabah ıs aksam ev bunyem kaldırmıo artık
bıde erken kalkması yokmuu....
evlenınce calısmaya devam edıcekmsn cnm
dugn ne zman snn?

meltemcim rüyan gerçekten konku doluymuş hayırlara karşı gelir inş. Diyelimm

zuhal tatlım su zaman demekmiş rüyada bu işlerden iyi anlayan bi arkadaşım var o hep öyle der :)))
az su varsa dileğinin isteğinin olmasına az zaman kalmış demektir
çok su varsa zaman daha var demekti derdiii

adaşım şimdi baktım bende internetten tırnak kesmek ne demek rüyada diye.
evet kötü bi olaya delaletmiş
güzel tırnaklar başarı kazanacağınız işlere gireceğinizi bildirir , kötü ve bakımsız tırnaklar ise dert ve hastalığa işarettir yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…