2011 gelin adayları buyrun sohbete

[bana kilo konusunda laf etmez edemez de zaten
kendüsü 100 kilo çünküm
ama olsun ben çok seviyorum onu böyle tombişim benim yaa yirim ben onun göbeğini [/QUOTE]

Ah benimkide biraz kilo alsa iyi olacak, omuzları geniş ama sadece kemikten ibaret...
Kilo al diyorum, oda diyoki sen gelmeden alamam :))

bENİMKİ 90 oldu. Bu gidişle 100 olucak zaten.

bende tam "niye" diye sormaya hazırlanırken son cümlenle geri çekildim
niyeki acaba

Anaam el ve ayak bileklerim çok ince, bilezik bile güzel durmuyor bee...
Ney çekici geliyorki acaba?

Boyun kaç canım?
Benim boy 1,62 kilo 53, hedefim ise 50...

1.60 en yakın hedefm 55 ama dahada wermek istiorm en az 55 olmalıyım (
bnm nişanlımda hç sewmio kiloyu kendisi gayet fit acilen gbeğimden ve basenlermden kurtlmalym

ilkkez senden duyuyorum bnm ayak bleklerm çk ince diildr ama kalında diil neden acaba

ayak bileğinin ince olması biz erkekler için zerre önemli değildir. bir gün olsun ulan benim ayak bileğim ne alemde? diye bakmışlığım yoktur, ama sanki bu husus kızlar için önemli ki bugün radyoda ayak bileğine lipo suction yapıldığını öğrendim. bunun sevişme ile ne gibi bir bağlantısı olacağını düşündüm ve şu kanıya vardım. inca ayak bileği mobiliteyi ve manevra kabiliyetini arttırır. bir bakarsınız üstte olan sevgili tak alta iner, tak sırta tırmanır, tak baş aşağı döner falan. yani aslında iyi sevişmeden kasıt sanırım hareketli olmasıdır.

demiş bir erkek bir stede

ben 1.65 57 kiloyum tam iyiyim yani:) nişanlımda 1.78 65 kilo oda iyi. erkekte kiloyu sevmiyorum ben.bayanda da göbek çok kötü duruyor ya doğumdan sonra herbiyerimiz kayacak ne yapacağız bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…