2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok yorgun bir tatil ve bayram geçirdim
evimiz çok kalabalık oldu dedem ağırlaştı ankaradan ve istanbuldan misafirlerimiz vardı kalıcı
kendimi hissetmiyorum hiç

bu arada memlekete gitmişken gelinlikçileride gezdim..begendiğim yerler oldu biri sen modeli getir 1 haftada dikerim dedi..:))
bi kaç salon baktım hepsi birbirinin aynı sanki idare ederdi.fotocu buldum..dış çekim fotolarına baktım harikaydı dış çekim yaptırcam inşallah.

mervoşkoo dış çekim dedindee nişanlıma dedim mardinde yaptıralım dış çekimleri fotocuyu ayarlar arabaya atar gideriz dedim neden olmasın dedi ayarlabilirmiyizki ya :)))çok güzel yerler var orda fotoluk:))

geçmiş olsun denizcim neyi var dedenin

yaşlılık felç ve bayramın 2 günü doktorların dediğine göre beyin kanamaı geçirmiş bizde cumartesi hastanye götürdük tekrar. anlıyamıyoruz tepki vermiyor hiç konuşmuyorda şimdi yoğun bakımda bir iki saat daha geçseymiş dede rahmetli olurmuş tansiyon 2 ve 3 arası dedi

çok geçmiş olsun bitanem Allah acil şifalar versin ...

kızlar 9 gnlk aradan sonra bnde geldm herkese günaydınlar geçmş bayramlarınızı kutluyorum geçmşi okuycam ama üşeniorm nasılsınz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…