2011 gelin adayları buyrun sohbete

aynen öyle denizcim hatta kaynanaya dedim korunmmaış demekki dedim kadın dövecekti beni ilk çocukta ne korunması ya olmazsa ilaçla dedi bende seslenmedim hayırlı olsun dedim:18:

eee sen ne yapacaksın bebişim senden de beklerler :)))kız Allah seni ne yapmasın kaynanana korunmamış falan diyebiliyomusun ben konusamam öyle ...

eee sen ne yapacaksın bebişim senden de beklerler :)))kız Allah seni ne yapmasın kaynanana korunmamış falan diyebiliyomusun ben konusamam öyle ...

sorma meltoşkoo millet doğurup topu bana atacak gördüğün gibi hele bide bana diyecekler yaşın kemale ermiş sen hiç bekleme diye:))) nişanlımda akşam allah ne zaman verirse der:))

Yok be Zuhalim. Allah hayırlısını versin ama 2 sene filan düşünmüyorum ben.
Zaten bizim ailelere özelliklede nişanlım tarafı dua ediyo hemencecik olur diye şimdiden.

kız pandoşş sormaa korunma deyince kaynanam öyle bir azarladıki aklım çıktı :)) ben desem şimdi düşünmüyorum kızım yaşın kemalde zaten diye azarlayacak eminim:))

Bende geçen öle bi laf ettim.
Daha doğrusu konu geçti istemiyorum 2-3 yıl dedim.
Oda kızdı yani.
İnşallah hemen olur dedi.
Oğlunun yaşı baba için gelmiş geçiyomuş =))
30 yaşında. Bi an önce torun istiyo. Oğul bahane :)

kızlar günaydın hepinize. Tatiliniz, Bayramınız nasıl geçti.

Sıradan ve ailemle son bayramdı canımcım.

günaydın yasemin aslış betüşşş

,EftelyaSanem+,hlmbtl+,DENİZKOYDUMADIMI+,kleopatra_06+,

Günaydın canlarım hepinize =)

günaydın kızlaar geçmişi okuorm diğer yandan da.. bn hç gremedm 9 gn evdeki nette gti özledm szi konularıda kaçırdm nasıl geçti bayramnz bnm gzeldi bayramn 4 gnü nişanlımlaydık 2. ve 3. günü de bzde kaldı bde dn grştk

bebiş düşünmüyorum dicem allahın gücüne gidecek ben çok büyük konuşuyorum son zamanlarda.
allah hayırlısıyla versin de yani borç harç bitsin rahat rahat büyüteyim yavru miniki istiyorum korunmasam ilk geceden herkes gibi bende kalırım muhtemelen
annemde hemen yapma git doktora diyor biraz tanıyın evliliğiniz otursun olur diyor
kaynanama böyle bişey konuşmam çok zorrrr zaten karışmaz. bayramda bir kokoş olmuştuki görmenizi isterdim süslü sen şimdi giynip güzel bayramlıkalrıın geleceksin ben de şık olayım demi diyor olmuşmuyummm
bana diyor bir kaç akrabasına gittik ayakkabılarınla gir içeri sil girerken altlarını abooo sonra arkamdan ne terbiyesiz görgüsüz gelin diyeceker ayakkabılarıın bile çıkarmıyor .)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…