2011 gelin adayları buyrun sohbete

yazıları takip ediyrm sürekli...katılmayada çalşyrm bazende yetişemyrm yazdıklarınıza...bir kaç arkadaş hariç..yazdıklarım ne okunuyo ne ilgilenio.....düğün tarihimi yazdım...1 kişi hariç hayırlı olsun dien olmadı....yaşadğm bir sorunum oldu yazdım gene bir kişi hariç yazan olmadı...paylaşım bu diil die düşünyrmmm...bu yaz evlenyrmm heycanımı benimle aynı şeyleri hisseden sizlerle paylaşmak istedim ama aranızda kayboldum gbi bişey.....herşeye rağmen aranızda olmak güzeldi...topikten ayrılıyorum...

haklısınz kızlar daha fazla almayayım su bardağı başka ekslklerme bakayım 12li çay bardağı ve çay tabağı aldm gnlk kullanım için.. bde daha sonra çelik çay seti almayı düşünüorm tepsisi ile filan çay bardağıda almym diorm

Zeynepcim öncelikle hayırlı olsun canım inan yazıyordum sana araya ne karıştı telimmi çaldınetmi gitti bilmyrm sonrada öyle kaldı..burda oluyor böyle seyler gözdende kaçabiliyor aşkolsun gitme bir yere lütfen..hassasiyetini anlıyorum burda ben eskiyim benim bile yazdıklarım gözden kaçablyr.tabi sen aramızda yeni oldugun için haliyle alınganlığın daha fazla oluyor.buraya takılmaya devam et canımm:)))

ay çk saolun kızlar yaa süpersnz anneme filan sorunca çk fazla tatmn olmuorm ama szler fikr wernce doğru yaptığıma daha çk inanıorm :d

evt zeynep merve haklı gözden kaçmş olablio brde tatil dnüşü çoğu kişi zaten yok topikte kaynamş olblr sen takıl yne buraya

Zeynep'cim inan ilkez görüyorum yazını, ne düğün tarihinden nede yaşadığın sorundan haberim var, geçmişi okuyamadığım için yorum yapmamış olabilirim...
Ama muhakkak gözden kaçmıştır, sonuçta hepimizin yaşadığı duygular şu zamanda birbirine yakın, seni en iyi anlayabilecek kişiler bizleriz emin ol...
Ama tabi tercih senin...

aaaa zeynepcim gitmiyorsun biryere bugün kk çok takılıyor ben bi açıyorum sayfayı kaymış geriye dönüp okumuyorumda seninki gözden kaçtı( yoksa sorununu biliyordum konuşmuştukta görsem yine sorardım gidersen üzülürürüz hayırlı olsun hem canın düğünün:)) gel kucaklaşalım:))

iyi akşamla kızlarrr
hasta bi kız geldi aranızaaaa
grip oldum nişanlımı yolladıktan sonra
hastenye gittim kan verdim film çektiler sinizüt için

kaynatmışsınız bayağııı okuyamadım bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…