2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aysuncum bankacılıkla ilgili bir konu soracagım sana sen faizleri biliyorsundur en azından borçları tek bir bankada birleştirsem transfer etsem öyle bir sansım var mı?

bana dua edin kızlar ne olur çok ihtiyacım var aysuncum sana bir konuda daha fikir danışmak istiyorum yarın manka mülakatına davetliyim nasıl giyiniyim sen ne giymiştin bir de neler soruyorlar

kleo takım giy canım.sorular hiç belli olmuyor.bi bakıyorsun kendini anlattırıolar bi bakıosun güncel bi soru soruolar.ben 3 mülakata girdim şu anki pozisyonum için ve zorlayıcı bişey olmadı.bu işi ne kadar istediğini ve konuya ne kadar hakim olduğunu belirtecek cümleler kurman gerekli

hakkında hayırlısı olsun.bankacılık zor bir meslek bayan için.hani kurumsal bir kimliğinin olması yönünden çok iyi.dışarıdan bakıldığında süksesi olan bir meslek.ama içine girince insanın ömrünü çürütüyor:)

Kızlar hayat nasıl gidiyor???düğün zamanı yaklaştıkça nasıl hissediyorsunuz kendinizi???bende biraz korku var;((( bazıları buna evlilik sendromu falan diyor.sizde varmı böyle şeyler???

iyim aylincim ne olsun yeni bir gün başladı
uykum çok var bu havalar gözlerimi kapıyr kürdan takıcam nerdeyse kapanmasın diye
sen neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…