2011 gelin adayları buyrun sohbete

kız deniz bzim buralarda adet nedir sen bilirsin bizim burda hiç akrabamız olmadığından bilgim yok hiç benim

aslında insanlar kendi adetini kendi yaratıyor
kimilerininde işine gelmiyor felan fılan
söz yüzüğü olarak tek taş vede söz bileziği takıyor söz bohçasıda geldi bana kişiden kişiye değişir be güzelim nişanlınla bir gün çık çarşıya bakın derim aşıla en azından biz öyle yaptık çıktık beğendim hangi tarz oalcakların az çok anladı yüzüğü kendim beğenip aldım söz bileziğni kayınvalidem almış istediğim tarz..

hazır almayacağım sandığını annem yaptı el emeği göz nuru bitsin resmini paylaşırım. ama hazırlara bakıp içinde ne var diye fikir alabilirim bu iyifikir canım sağol:) göçmenler onlar onların adetleri nasıl bilemiyorum o yüzden

Kızlar size bir sorum olacak.
Biz nişanda nişanlıma bohça yaptık onlar da bana.
Düğünde de tekrar bohça yapılır mı?
Kayınvalidem bana nişan bohçasındakileri kullan nasılsa düğünde tekrar alınacak demişti.
Anneme sordum ya düğünde ne nişanda yapılır,nişanda yapıldığı için düğünde tekrar yapılmasına gerek yok dedi.
Nedir şimdi durum?

sözde verileceği için bir çift beyaz çorap ve bir tanede ipek mendil bunu işeyip baş harflerini yapabilirsin

nişan bohçasınıda strofrlara yaptık biz

biz nişanda verdik başkada yok
annen doğru demiş bende kullanıyorum nişanda alınan hırkalarımı çantamı ayakkabımı şalımı
belki onlar tekrar alacak sana adetleri mi öyle ki bir ara çıtlatsın nişanlın böyle şeylerde aracıdır bilirsiniz

DENİZKOYDUMADIMI
Canım teşekkür ederim hoşbuldum.
Benim çeyiz tamam sayılır.
Nişan bohçama çok fazla çamaşır ve gecelik alınmıştı.
Geçen bende gittim Loya'ya ordan bayağı bir şeyler aldım.
Annem çok fazla alma evlendikten sonra da alırsın diyor sanırım artık çamaşır adına bir şey almayacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…