- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.481
bizde bohça düğün için yapılır...
saydığınız şeyler konur tabi ama düğün zamanında olur :)
çamaşırda lazımm ay hçbişeym yok :)
Çok sağol canım ya şu bohçadakileri not alayım ben unuturum yoksa:) Ailesi için neler konuluyor bilgin var mı ben ayrı ayrı yapmam çünkü büyük olasılıkla hepsi bir sandıkta gidiverir:)
Çok sağol canım ya şu bohçadakileri not alayım ben unuturum yoksa:) Ailesi için neler konuluyor bilgin var mı ben ayrı ayrı yapmam çünkü büyük olasılıkla hepsi bir sandıkta gidiverir:)
herkes bir söz bileziğinden bahsetmiş ben ilk defa bursa duydum söz bileziğini bizde yengemi istemeye giderken takmamıştık sadece tek taş takmıştık artık onların adetlerinde varsa takarlar ona birşey diyemem ama tek taş işini söylerim erkek arkadaşıma:)
Herkes bir söz bileziğinden bahsetmiş ben ilk defa bursa duydum söz bileziğini bizde yengemi istemeye giderken takmamıştık sadece tek taş takmıştık Artık onların adetlerinde varsa takarlar ona birşey diyemem ama tek taş işini söylerim erkek arkadaşıma:)
nişanlıma nişanda giymesi için pantolon gömlek kravat ayakkabı kemer aldık
bohçaya da iki takım iç çamaşırı bitanesi beyaz bitanesi tişört gibiydi
sonra eşofman takımı
2 tane seccade 1 tane namaz şapkası 3 tane havlu
traş takımı ve sandığı
annesine bitane şık penye etek için kumaş çorap çetik iç çamaşırı seccade namaz başörtüsü çember
havlu
babasına seccade gömlek iç çamaşırı çorap namaz şapkası havlu
kardeşine iç çamaşırı çorap çetik çember bi de pijama takımı almıştım ben ona onu koyduk bu kadardı sanırım
bu çamaşır işine girsem iyi olacak ben de :)
halamın kızı çamaşırcıda çalışıyor..tutkunun çamaşırları çok kaliteli yaa..
yarın bi çay içmeye uğrayım :))))))))
canım biz de bunları düğünden sonra el öpmeye gidince ailesine vereceğizz...
oyyy Allahımmm oğlunuzla evlendik akşam beeraber uyuduk buyrun hediyeleriniz der gibi :))))))))))
oyyyy daha alınacak çookkk şey varrr
çorap iç çamaşırı nevresim tak uyku setii eksik kap kacaklar falann......
olur canım ooo gözüne kestirdiklerini al:))
denizcikkk ben minik kuşuma herbirşeyini alacağım donuna kadarrr eksik etmem birşeyini:))) kendime ne alırsam ona bir fazla:)))
bitmez valla dıdoscumm destekli bir kaynana lazım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?