2011 gelin adayları buyrun sohbete

kaynanada melek mi seytan mi ben hala anlayamadim cozemedim yani cozebilen varsa buyursun:)) demekki gercek yzunu evlenince gorecegiz.aman karismasinlar bi beklentimde yok kendilerinden:)bizimki hergun arasan yaglasan gayet hos ama iki gun atla olsem kalsam aramayacaksin der:))iste yuvarlanip gidiyoruz.siz nasilsiniz.

ahhh zeynep o el isi perdeler bitirdi beni cok guzeller ceyizlerinin yastiklarini hep gecirdin mi canim sen aldigin nevresimlere filan hepsine gecirip mi gotureceksin.kurdele de yapmissin cok guzel olmuslar bende yapacagim boyle kurdeleli :))

valla ben bayramda gidince görürüm nasılsın iyimisin falan..hiç demez gelmiyon diye bende demem aman samimi olmak istemiyorum zaten..birde benimki üvey evlat gibi ailede 3 çocuk var benimki ortada kalıvermiş garibim..düşünmezler bu oğlan nasıl evlencek diye kendi başına bişeyler yapma gayretinde oda..sinirlerde bozuluyor tabi bütün yük omuzlarına kalınca..

ben hiç aramıorum
ilk nişanlandığımda 2 haftada bir arıodum
bi kere aradım niye aradın dedi
hatrını sormaya aradım dedim
bunuda nişanlıma hiç söylemedim
birdaha aramadım
bayramdan bayrama arıyrm artık

ela cim aman karismasinlar bizde herseyimizi kendimiz yapiyoruz o yuzden nisanimizin 3.yili evlenecegiz zaten:))maddiyat is hepsini hallediyoruz. nikah memurunu salona getirippp gogsumuzu gere gere EVETTTTTTTTTTTTT diyecegiz:))

ahhh zeynep o el isi perdeler bitirdi beni cok guzeller ceyizlerinin yastiklarini hep gecirdin mi canim sen aldigin nevresimlere filan hepsine gecirip mi gotureceksin.kurdele de yapmissin cok guzel olmuslar bende yapacagim boyle kurdeleli :))

evet bebem hepsini geçirdim yastıkların
şeffaf hurçlar var onlara koydum( güzel duruyor öle sende şeffaf al derim )
nevresimlerin çekmeceye yerleşip kullanıcak olduklarımı açıp kurdeleledim.
diğerlerini pakette götürcem hepsini ütülemek zor geldi:)
şimdi annem göbekli takım yapmıştı onun yastıklarını geçirdik
bu satenin 4 tane vardı geçirdik
yatak örtüsü için almıcam yastık gereksiz kalsın öle :)
yeter herhalde...

ay dertten müzdaripiz canım.
benimki 2 kardeş ama ağırlık abisinde.
ona daha çok sahip çıkıyor annesi
benimkide kendi başına yapmaya çalışıyor
çok üzülüyrmm
keşke biraz daha sahip çıksa evladına
ama nerdeee

zeynepcim kac yastik gecirdin yani birde hadi yastik olculeri ayni oluyorda benim bir kac nevresim olsunleri farkli hepsine nasil yorgan elyaf yaptircaz hepsini standart almaya mi dikkat etmek lazim.

ben gitmicem canım aynı şehir hatta aynı semt annecimle aynı semtte düşünüyoruz nişanlımda bende..
bizde 3 yıl olduk:)))maleseff bizim fuarda nkah ve kına gecesi ya açık havada öğretmenler evinde ya da salon tutucaz bizim civarda düğün gibi olucağı için kına sadece nikah istedim..ve sonra eğlenmeye gidicez..inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…