- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.561
valla denizcim ,doğru söylüyosun .:) kayınvalidenizle aranız nasıl?
hoşbuldum bu arada buraya nasıl daha önce girmedim hayret[
hoşgeldin cnm.
mutlaka oluyordur herkeste tartışma.
nişanlılık dönemi çok zor.
bana derlerdi fazla bekleme nişanlı die doğru diyorlarmış
en geç 1 yıl içinde toparlamak lazım
yoksa bir sürü aksilik çıkıyor yaa
kızlar yeni çeyiz ekledim
annemin yaptığı perdemi.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/401402-sonbaharin-ceyizi-24.html
berbat ötesi
valla ben bayramda gidince görürüm nasılsın iyimisin falan..hiç demez gelmiyon diye bende demem aman samimi olmak istemiyorum zaten..birde benimki üvey evlat gibi ailede 3 çocuk var benimki ortada kalıvermiş garibim..düşünmezler bu oğlan nasıl evlencek diye kendi başına bişeyler yapma gayretinde oda..sinirlerde bozuluyor tabi bütün yük omuzlarına kalınca..
aynen gelen ilk bunu diyor ama sabah 8 aksam 5 mesaisi yapiyoruz biz arkadaslarla o zaman sohbetin alasini gorursun:)) kucaklar dururuz seni:))
kızlar tarih belli mi düğün mü nikah mı???
ahhh zeynep o el isi perdeler bitirdi beni cok guzeller ceyizlerinin yastiklarini hep gecirdin mi canim sen aldigin nevresimlere filan hepsine gecirip mi gotureceksin.kurdele de yapmissin cok guzel olmuslar bende yapacagim boyle kurdeleli :))
valla ben bayramda gidince görürüm nasılsın iyimisin falan..hiç demez gelmiyon diye bende demem aman samimi olmak istemiyorum zaten..birde benimki üvey evlat gibi ailede 3 çocuk var benimki ortada kalıvermiş garibim..düşünmezler bu oğlan nasıl evlencek diye kendi başına bişeyler yapma gayretinde oda..sinirlerde bozuluyor tabi bütün yük omuzlarına kalınca..
ela sağolasın canım
ilgilenen kayınvaldem yok kendi başımıza bişiyler yapmaya çalışıyrz annemle
28 ya da 29.05.2011 de kısmetse nikah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?