2011 gelin adayları buyrun sohbete

saçlarını yıkamadan önce ne hazırlık yapıyosun bakım falan mı ?
ona morel vermekten bende kalsa:)))))

sampuanima biraz sarimsak karistirdim :)) onunla yikayip durulama suyunada elma sirkesi koydum duralayip cikacagim:)) elma sirkesi hem parlatiyor hemde ipek gibi yapiyor saclari :))sarmisakta guzlendiriyor denendi ve onaylandi:))

valla tutam tutam döküldü canım zaten kansızlıktan dökülmem vardı yaramadı bana anlıcağın hemen bıraktım ben onun yerine arada sinemaki kürünü deniyorum

valla tutam tutam döküldü canım zaten kansızlıktan dökülmem vardı yaramadı bana anlıcağın hemen bıraktım ben onun yerine arada sinemaki kürünü deniyorum

kullanmaman iyi olmus o zaman canim.benim saclarimda bir avuc birsey gur olsaydi ne guzel olurdusaclarimda azalma yok ama iste az kardeslerimin hep ayniyiz

o yuzden ne yapiyoruz nisanlilarimiza bol moral verip gazliyoruz:)) aslanim benimmmm,allah basimdan eksik etmesin gibi sozlerle:))

bende moral kalırsa ona da veririm tabi:)
sampuanima biraz sarimsak karistirdim :)) onunla yikayip durulama suyunada elma sirkesi koydum duralayip cikacagim:)) elma sirkesi hem parlatiyor hemde ipek gibi yapiyor saclari :))sarmisakta guzlendiriyor denendi ve onaylandi:))
kokmuyormu tatlım öyle ya.
benimde çok dökülüyor saçlarım ne yapıcam bilmiyrm
azcıkta zaten
benim aynen öle tutam tutam dökülüyor
stresten üzüntüden saçmı kaldı ki.
2 tutam bişiy işte

kızlar iyi geceler

o kadar çok konuşmuşsunuzki tam 1 saattir geçmişi okuyorum ancak bitti.uykudan önce hikaye gibi okuyorum burayı:)

nişanlım geldi yemek yedik onu yolladım 1 saat önce.bitanem benim 3 haftadır hasta.doktor antibiyotik falan vermiş.inş çabucak düzelir.

hepinize iyi geceler.sabahları sürünerek kalkıyorum yataktan valla.

hoşçakalınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…