2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evet yaa oldu olacak düğün salonu tutalım bari, ama ben düğün istemiyorum (

düğün yapın madem öyle deniz kenarında ki cafelerden birini tutarsınız düğün yaparsınız izmir düğünleri çok değişik oluyor biz de davul zurnayla düğün olur onlar orgla yapıyorlar eglencelerini ...3.000 lira bir nikah için çok ayrıca ben nikahımın da salonda kıyılmasını istiyordum onun için de 500-750 arasında ücret ödeniyormuş...

kızlar vaktim yok can sıkıcı bir haber aldım nişanlıma kyk dan öğrenim kredisi ödemediğine dair ve 7 gün içinde belirtilen tutarı ödemesi hakkında yazı gelmiş bugün bir taraftan zaten biz affı bekliyorduk ne olur akıl verin fikri olan varsa 8000 tl bi çırpıda nasıl ödenir 2009 ödemeleri başlamıştı ama şimdi ödeme yazısı gelmiş vergi dairesinden ne yapmmız lazım af çıkacak diyorlar o zaman ödemesi gereken tutar faiz silindikten sonra 4000 e düşüyor ((((

Orada düğün yapmak istemiyorum, o zaman cafe tarzı bi yer tutup nikah memurunu çağırıcaz mecbur, zaten çok kişi olmayacak, çünkü bizim akrabaların çoğu İstanbul'da...
Canım sıkıldı yaa

Hakkaten can sıkıcı bir haber yaa, bu borçların belirli bir ödenme süresi yokmu?
Allah yardımcınız olsun, abisi falan bileziklerden bozdurup veremezmi, malum nişanlın zor gününde abisinin yanında oldu, şimdi sıra abisinde...
Borç veremezmiki?

canım moralinizi hiç bozmayın banada bayramdan önce geldi benim vergi daitsinden arkadaşım var bişi olmaz dedi
zaten af kapsamında bugün yarın çıkacak af sıkmayoın canınızı ama aftan muhakakkak yararlanır tamammı

af die bir sey yok canım ben 2007 yılında okuldan mezun oldum 2009 yılında da ödemeye basladım beyaz esyaya dayalı oldugu için faiz işliyor 2 sürede zaten devlet kolaylık saglıyor hani iş bulsun gibisinden bu konuda zaten esneklik saglıyorlar o yüzden af cıkmıyor eger cıksaydı teyzem kyk'da memur o bana derdi meltem ödeme die ben de 3 ayda 880 lira ödüyorum ve martta bitecek 1 hafta içerisinde imkanınız varsa ödemeye calısın eve haciz gelebilir Allah korusun af olayı eskidenmiş bitanem şimdi artık tc.numarasından herseyi görüyorlar

klopatra gelecek canım af bayramın 1 günü belirlendi ben yakın takipciyim bu konuyu
çok araştırdım yani denizkoydum merak etme sıkma canını af kapıdaaa

evet ayşecim bende albüm yaptım kıslar bugün bayram etti walla

Iyi denk gelmiş elçincim 2mizin aynı gün eklememiz.
Ben çok ayrıntılı bakamadım resimlerine işyerindeyim diye. Sonra yine bakıcam canım

Zuhalcim Allah yardımcınız olsun sıkma hiç canını

Ben de geldim aranıza arkadaşlar...Kesin belli olmamakla beraber kuvvetle muhtemel düğün tarihim 9 Temmuz inş.:)

Hoşgeldin gülcecim hayırlı olsun mutluluklar dilerim.

klopatra gelecek canım af bayramın 1 günü belirlendi ben yakın takipciyim bu konuyu
çok araştırdım yani denizkoydum merak etme sıkma canını af kapıdaaa

ben de canım onu duydum ve pazartesi günü kyk genel müdürlüğüne gittim madem af cıkacak dedim o zaman ben neden zorlanarak 3 ayda 880 lira ödedim dedim o zaman sizde bana ödediğim paranın yarısını verin dedim eger öyle bir durum olursa hakkımı hukiki yollardan arayacagım dedim onlar da her sene böyle söylenti çıkıyor olmaz öyle sey dediler teyzem zaten orda çalısıor inşallah af cıkar ama ödeyenlerin de gerçekten hakkı yenirse ona da karsıyım ...

elcincim af kapıda bende takip ediyorumda hadi 7 günlük süre neyin nesi sende de aynı tabliğat mı acaba çokk moralimiz bozuldu ya((

zuhalcm sıkma canını yapılır bişeyler sen destek ol nişanlına km 1 hafta içinde bu kdar parayı ödesn daha önceden söylenemsi gereken bişey bu sıkma canını bir yolu bulunur nişanlında bağlı oldğu wergi dairesne gdip sorsn

kızlar ev resimlerim için evde resim çekcek gündüz vaktimin olması lazım henüz öyle bir vaktim olmadı felaket yoğun geçiyor ev.
bi bakıyorum gece 1 olmuş saat.
ne kadar rahatmışım bekarken
esra sana sözüm hani yoruluyorsun ya sende bizim gibi kalabalık sizin evde
meğer rahatmışız. :)
stüdyo resimlerini de daha almadık alırsam onları da eklicem.

canım sıkma canını o bir ihtar ya v.d çalışan kişi banan dedi boşver onu dedi zaten af çıkacak dedi
sıkma canını herşey yolunu bulur

kıslar ben kaçar pazara gidecemde eve alışveriş evlenince anlarsınızzzz

elcincim af kapıda bende takip ediyorumda hadi 7 günlük süre neyin nesi sende de aynı tabliğat mı acaba çokk moralimiz bozuldu ya((

daha önceden göndermişlerdir zaten ihtarı ya eline ulaşmadı 1 hafta içerisinde ödeyin dedikleri tebligat oluyor eger imkanınız varsa 1 hafta içerisinde ödeyin Allah korusun eve haciz bile gelebilir zaten senetin altına imza atmadan önce bütün bunlar yazıyor en geç ödeme süresi 2 yıl senin nişanlın bayag bir geç kalmış Allah korusun yarın bir gün bankadan kredi cekmeniz gerekir bir durum olur kara listeye girmeyin kredi çekin olmadı bankaya borçlanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…