- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.761
Evet yaa oldu olacak düğün salonu tutalım bari, ama ben düğün istemiyorum(
düğün yapın madem öyle deniz kenarında ki cafelerden birini tutarsınız düğün yaparsınız izmir düğünleri çok değişik oluyor biz de davul zurnayla düğün olur onlar orgla yapıyorlar eglencelerini ...3.000 lira bir nikah için çok ayrıca ben nikahımın da salonda kıyılmasını istiyordum onun için de 500-750 arasında ücret ödeniyormuş...
kızlar vaktim yok can sıkıcı bir haber aldım nişanlıma kyk dan öğrenim kredisi ödemediğine dair ve 7 gün içinde belirtilen tutarı ödemesi hakkında yazı gelmiş bugün bir taraftan zaten biz affı bekliyorduk ne olur akıl verin fikri olan varsa 8000 tl bi çırpıda nasıl ödenir 2009 ödemeleri başlamıştı ama şimdi ödeme yazısı gelmiş vergi dairesinden ne yapmmız lazım af çıkacak diyorlar o zaman ödemesi gereken tutar faiz silindikten sonra 4000 e düşüyor((((
evet ayşecim bende albüm yaptım kıslar bugün bayram etti walla
kızlar vaktim yok can sıkıcı bir haber aldım nişanlıma kyk dan öğrenim kredisi ödemediğine dair ve 7 gün içinde belirtilen tutarı ödemesi hakkında yazı gelmiş bugün bir taraftan zaten biz affı bekliyorduk ne olur akıl verin fikri olan varsa 8000 tl bi çırpıda nasıl ödenir 2009 ödemeleri başlamıştı ama şimdi ödeme yazısı gelmiş vergi dairesinden ne yapmmız lazım af çıkacak diyorlar o zaman ödemesi gereken tutar faiz silindikten sonra 4000 e düşüyor((((
Ben de geldim aranıza arkadaşlar...Kesin belli olmamakla beraber kuvvetle muhtemel düğün tarihim 9 Temmuz inş.:)
klopatra gelecek canım af bayramın 1 günü belirlendi ben yakın takipciyim bu konuyu
çok araştırdım yani denizkoydum merak etme sıkma canını af kapıdaaa
elcincim af kapıda bende takip ediyorumda hadi 7 günlük süre neyin nesi sende de aynı tabliğat mı acaba çokk moralimiz bozuldu ya((
elcincim af kapıda bende takip ediyorumda hadi 7 günlük süre neyin nesi sende de aynı tabliğat mı acaba çokk moralimiz bozuldu ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?