2011 gelin adayları buyrun sohbete

gördüm canım bir yastıkta ömür boyu mutluluklar :90:topuzunu ve makyajını çok begendim güzel yapmışlar

Bayramda sen de mersine gitmişsin teyzemler gittiler bayramda denize bile girmişler çok sıcakmış...

saol canım saolsun kuaförüm ugraştı walla evet memleketime gittim ailemin yanına gittim
çokk sıcaktı yaa anlatamam wallaa

canım içimizde ilk evli sensin sana sorular soracagım şimdi hazır yakalamışken çeyizinde gerek yok almayın kızlar diyecegin bir sey var mı?

Ayse saolsun bize biraz bahsetti borcam almayın dedi bizde de zaten borcam çok fazla gelir o yüzden ben de almıyorum ...

Kızlar bişey sorucam aranızda İzmir'de olan yokmu?
Orada belediyeye ait haftasonları kıyılacak nikah salonları yokmu, nişanlım sormuş bir salona bir nikah için 3000 istemişler, nedenide sahil kenarında olmasıymış...
Ümraniye'de belediyeye ait salonlarda haftasonu olunca extra 100-200 civarı ödeniyor, oradaki nasıl bir sistem öyle yaa (

tabiki canım ya borcam çok almayın su bardağı almayın kase çok almayın hep geliyor bunlardan ben zaten yeterince almıştım
yemek takımı geldi hediye bana benimkileri ablama verdim yani fazla hiç bir şey almayın herşeyden az olsun temiz olsunn

biz 450 ödedik ümraniyeye.
3000 ne kadar çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…