2011 gelin adayları buyrun sohbete

cimcime ben gelinliğe 1.000 tl verdim tüm herşeyini seçtim ve ocakta ölçüyü veriyorum.sezon yaklaştıkça kumaşlar pahalanıyormuş.

kleo ben karacanın 3lü sahan setini aldım küçük tencere şeklinde.ayrıca tupper saklama kaplarım var.dün de emaye aldım kapaklı.4'lü sete 25 tl verdim.

afakanlar basıo beni böle alınacak şeyleri görünce

ben de süpürge ve ütü alıcam bu aralar.hala karar veremedim süpürgeye.sulu mu alsam normal mi diye

kızlar annem söz sandığımı tamamlamış hemen paylaşayım:)

sağol canım istemeye geldikleri gün erkek tarafına verilecek. İçine çorap ve mendil konuyormuş. Biz yapma çiçekte koyup kapağını aralık bırakacağız çiçeklerin gözükmesi için.

sandık çok güzel cnm annenin ellerine sağlık
dışını tüllede sarın bende yapmıştım
bu boy bu renk bir sandıktı içine havlu 2 mendil 1 çorap koyduk
dışınıda ağzını açık bırakıp sarı dore bir tülle kapladık( daha doğrusu hazırdı benimki öyle yaptılar)

Kızlaar bişi sorcam, nişanlım gelinliğini şimdiden beğen istersen diyor nasıl yapsamki?
Kaporayı falan versem mağazada bekleyecek üzerime göre daraltıp bollatacaklar...

cnm olur zaten ben 3 aydır uğraşıyrm
acele ettirmedim kadını hiç
rahat rahat çalışsın adam gibi yapsın die
kaporasını ver düğün tarihini söyle yavaş yavaş yapsın o da ara ara git provalara bak eksik gedik bişiy varmı die. hatta kadın bana dedi
eğer istersen burda da bekletirim parayı sonrada versen olur die.
fkt ben almak istiyrm
c.ertesi çağırdı son provam bir aksilik çıkmazsa alıcam artık kısmetse

herhalde o pis suyu içinde de bırakmam süpürgenin.bugün baktım fakirin bi modeline.çok kolay çıkıyordu su haznesi.2 dk wc ye dök çalkala tak.ben sulu alıcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…