2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bizimde evdeki süpürgemiz bozulmuştu Rowenta slience aldık 6 aydır kullanıyor annem çok memnun kısmetse bende aynısını almayı düşünüyorum

cimcime tatlım zaten uzun sürüyor
birde hazır değil diktirceksen daha da uzun sürebilir.
tmm kısa zamanda da veriyorlar ama sıkıştırmaya hiç gerek yok
ben çok beğendiğim gelinliği aldım
hiç bi zamanda başka bir model görüp aa bunumu alsaydım acaba diceğim bişiy değil
iyikide almışım almasaydım o modeli asla bulamıcaktım.
altınıda dikemezler hem orjinali oldu hem istediğim.
sonra mesela acele olunca oldu bittiye geliverir böyle model üzerinde değişikliklerde yapabilirsin ya da çiçeğinde fln.

evet tatlım ben bilmiyordum da aldığım yerde hazırdı içine havluda koymuşlardı
mendillerde peçete halkası gibi bişiye bağlıydı.
havlunun üzerinde de iki güvercin ağızlarında kalp vardı
ahh ahh kapıdan çıkarlarken sandığımı vermiştim çok heycanlıdyım

rowenta sılence ben de takılmıştım bi ara ama rowenta ile ilgili çok iyi yorumlar okumadım.

su filtreli süpürgeler sağlık açısından daha iyiymiş.yani ben 3-4 gündür bakıyorum kızlar netten.en iyi makina thompson ama 1000 tl üstü fiyatı.fakirin modeli hoşdu.360 derece kendi etrafında bile dönüyor makina.bi de hem torbalı hem de sulu kullanılabilen modeli var sitesinde.

canım kapora verin sadece paranın tamamnı vermeyin
en son alırken verirsiniz hepsini. gittikçe az az verirsiniz ya da
çünkü bu sefer sallamaya başlarlar
ve hatta ist.da bazı gelinlikçiler almadım fln gibi laflar ediyormuş
kartının arkasına ne kadar verdiğinizi yazdırıp kaşeletin.
100 200 tl verin yeter. onlarda başlıolar dikilcekse kumaş alcam bilmem ne yapcam demeye çünkü.

sandığı sen mi verdin kimin eline verdin canım birde isteme günü gelenlere hediye verdiniz mi?

tatlım annem bana verdi ayrı odadaydı görmedi gelenler o getirdi yani.
ben nişanlıma verdim.o gün gelenlere hediye fln vermedik
sadece daha özel olması için nişanlıma verdim
sana söz veriyorum anlamında

tüllemem canım heralde ben anneciğim boyamaya uğraştı o kadargörünsün sandık:) İçinde çiçekler gözükünce daha şık olacak sanırım öyle veririm ben

tüllemem canım heralde ben anneciğim boyamaya uğraştı o kadargörünsün sandık:) İçinde çiçekler gözükünce daha şık olacak sanırım öyle veririm ben

tmm cnm.
doğru söylüyorsun gözükmüyor bu sefer bişiy
bizim yeteneğimiz yok hazırla idare ediyrz.
annen çok beceriklimiş. hayranım böle yetenekli insanlara keşke biraz bende yapabilsem bişiylerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…