- 22 Kasım 2010
- 514
- 1
- 68
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.141
biraz iş yapmam gerek artık görüşürüz kızlar
Model var zaten kafanda esracım 1 2 ay kala diktir çünkü zayıflarsın ne bileyim bir an değiştirmek istersin
erken gibi geliyor ama sen bilirsin yinde
Betül şu anki kilom 65.5
Nişanımda 58.5 kiloydum.
Çok kilo aldım çok. Yemeğe çıkıyorum şimdi canım.
Gelince devam ederiz. =)
yeşilyaylada bir yer var istediğin modeli üstüne göre dikiyor (bursada) sonra geri alıyor 500 tl civarında felan oluyor bir nevi kiralama bilmem ki bazende çok güzel modeller var hazır daha erken mart ayında başlıcam gelinlik işine canım ama fikir alıverişimde bulunuruz
içim karardı didoş yagmurlardan ya sıkıldım,bunaldım ....
Zuhalim bugün burada göremedim seni bitanem Kyk'ya gittim anlatıorum;
Nişanlının borcu 4.300 tl diyelim bunun üzerine bir de tüfe ekleniyor(senetin altına imza atılıyor beyaz esya faizine dayalı oldugu için)ve toplam borc 4.9000 oluyor tamam mı canım?2007 yılında mezun olduysa 2009 yılında ödemeye baslaması gerekiyor ama ödemeleri yapmadıysa borç gecikme fazine giriyor ve gecikme faizide 2.000 tl ve 2.500 lira arasında değişiyor Devletin bu afda sagladıgı kolaylık sadece gecikmez faizi indirimi oluyor 2.500 gecikme faiziniz var diyelim onda indirime giriyor 1.000 liraya iniyor
Senin için sordum bunu arkadasım Konya'da oldugu ve gelemediği için dedim saolsun yardımcı da oldular;Nişanlın eger devlette çalısıyorsa maasına haciz konulurmuş ve Alllah korusun evine haciz gelebilirmiş,bankalara borçlu gözükürmüş faiz indiriminde kolaylık saglayacagı için vergi dairesi aftan önce herkese göndermiş ve 1 hafta içerisinde de ödenmesi gerekiyormuş şimdi öğlen 1'de yasa cıkacak 6 aya kadar taksitlendirme yapacaklar Allah yardımcınız olsun canım bu olayı arastırın iyice peşini bırakmayın ...
rica ederim bitanem ne demek hemen basvuru yapın da olayın peşini bırakmayın çok zor yaordaki bayan bana 1'de yasa cıkacak dedi haberlerden filan takip edin hemen ödemek zorunda değilsiniz zaten 1 ay sonra filan taksitler baslar siz basvurunuzu yapın da....ben bilirim babam saolsun yardım etti bana da ...
bu arada Konya Adese'ya baktın mı hiç züccaciye bölümünün fiyatları uygun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?