2011 gelin adayları buyrun sohbete

Zby
bende 2008 eylülde tanıştım
2009 kurban bayramında aileler tanıştı
nisan 15. De sözlendim
temmuz 17. Nişanlandım
21 .mayıs 2011 de de kısmetsae düğün
süreç bu

ay canımm benim inşallah bir an evvel muranıza erersizniz evet biraz uzun olmuş sizinki...sabır dile sende bol bol sabır...allah mutlulupunuzu daim etsin bende pandomime katılıyorum resmniz çok güzel maşallah

pandomimcim ben susuyorum kuzucum bak siz bunları anlatınca insan kendine bakıyo ve sus dio
burdan bakınca herkesinki ne kadar kolay oluyo diorum içini bilmiorum tabi bizim yaşadıklarımızda normal demi:)
6 ay su gbi akıp gecsn kavuşun birbinize:26:

Canım aslında kafamda 2 model var ama birisi daha ağır basıyor.
KK'dan almıştım resimleri, sana özelden atayım istersen, bana fikir vermiş olursun...

olr esra at bakym bnde
Başlamadan önce ölçü al canım haftalık ölçer gelişmeleri bizimle paylaşırsın:)

ewt cnm ölçülerimi almştm zaten bayramdan önce dyet yapıodm ama bayramda kilo almasamda braz aksattım şimdi tekrr alıcam szede söylerm bi incelse şu alt tarafım

Ben straples istemiyorum
çok açıkta istemiyorum çok kabarıkta
ya ben kafamda işte bu benim gelinliğim dediğim bişey yok mantıksızmıyım neyim
ne biçim kafam var sinir oluyorum canlandıramıyorum kendimi gelinlik içinde
öffff pöfffff pufffff

sulkor hoşgeldin canım bu yolda sabırlı olmak gerekiyor benimde nişanlım aralık asker mayıs 17 si geliyor işe girecek düzeni oturtacak diyene kdr bayağı zaman geçer öyle düğün tarihi belli olur. Aradaki uzaklıktı, nasipse askerlikti derken sabırlı çok çok olmamız gerek. Hayırlısı ile gitsinler gelsinlerde inşallah düğün tarihimizde belli olur düğünde olur evimizde yerleşir bi bakmışız evliymiş yeter ki Rabbimiz nasip etsiin hayırlısı ile..

amin amin inş. aynı dönemde asker oluyorlar desene inş. çok rahat yerlere düşerler

Zby
bende 2008 eylülde tanıştım
2009 kurban bayramında aileler tanıştı
nisan 15. De sözlendim
temmuz 17. Nişanlandım
21 .mayıs 2011 de de kısmetsae düğün
süreç bu

maşallah maşallahh

ben yazıyım bari

2009 martta tanıştık...2-3 ay içerisinde askere gtmeye karar verdi başvurdu ağustosta gitmek için hazırlandı...askere gtmeden önce ailesiyle geldi tanışmaya...
2010 temmuzda biz onlara gttik...
askerden geldi bide

sıra diğerlerinde annesi demişki...zbyd'ye doğum gnnde süpriz yaparız(istemeye gideriz demek istemş)ocakta yani...

ama önce iş:)

50 ile 55 arası iyidir. şimdi birde korunmak için hap felan kullanırsam kilo yaparsa davula dönmeden zayıflayayım hem gelinlikde kuğu gibi olalım 1,60 boylaaaa .))))))))))))))))

çok idael bi kilo bende 155 boyundayım kilomda 42-45 arası değişiyor şu stres sıkıntıdan kurtulup en azından 45-48 arası olmak istiyorum ama zor görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…