- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.101
cnm bnde şu an 59 kiloyum buketn attığı wideodaki hareketleri yapmaya başlycam inşallah regl dnemnden snra brlkte werelm kiloları
nasıl yapacagım canım denedım birkac kere ama hata oluştu diyor
evet ya ömrüm acı cekmekle decti diyorum bende gülmek istiyorum
ay canımm benim inşallah bir an evvel muranıza erersizniz evet biraz uzun olmuş sizinki...sabır dile sende bol bol sabır...allah mutlulupunuzu daim etsin bende pandomime katılıyorum resmniz çok güzel maşallahsabır sabır çok yıpranıyor insanı ve ilişkiyi ben 2006 yılında sözlendim sabır dedim 2009 yılında nişanlandım sabır diyorum 2011 de evlenecegiz allahın izniyle bi aksılık olmazsa ama yok yoruldum çokkk simdi bide asker yolu gözlüyecegim
Canım biz 2008 Ekimde tanıştık
2010 Nisanda isteme oldu. Mayısta nişan oldu.
2011 de de evlenicez İnşallah.
Arkama dönüp bakınca zaman su gibi akıp geçmiş.
Düğüne de 6 ay kaldı. O da geçicek hemencecik.
Canım aslında kafamda 2 model var ama birisi daha ağır basıyor.
KK'dan almıştım resimleri, sana özelden atayım istersen, bana fikir vermiş olursun...
Başlamadan önce ölçü al canım haftalık ölçer gelişmeleri bizimle paylaşırsın:)
Üstten
Forum Actions
Profili düzenle.
Sonra sağ tarafta avatarı değiştir çıkar.
Ordan yükleyince oluyor.
sulkor hoşgeldin canım bu yolda sabırlı olmak gerekiyor benimde nişanlım aralık asker mayıs 17 si geliyor işe girecek düzeni oturtacak diyene kdr bayağı zaman geçer öyle düğün tarihi belli olur. Aradaki uzaklıktı, nasipse askerlikti derken sabırlı çok çok olmamız gerek. Hayırlısı ile gitsinler gelsinlerde inşallah düğün tarihimizde belli olur düğünde olur evimizde yerleşir bi bakmışız evliymiş yeter ki Rabbimiz nasip etsiin hayırlısı ile..
Zby
bende 2008 eylülde tanıştım
2009 kurban bayramında aileler tanıştı
nisan 15. De sözlendim
temmuz 17. Nişanlandım
21 .mayıs 2011 de de kısmetsae düğün
süreç bu
Evet kızlar 2011 gelin adayları zayıflıyor ocaktan vazgfeçtim aralık 1. Günü başlıyorummmmm
tmm başlıorz varmı gelnler 1 aralıkta başka başlayacak olan :))
kaç kilo olmayı planlıyorsunuz?
50 ile 55 arası iyidir. şimdi birde korunmak için hap felan kullanırsam kilo yaparsa davula dönmeden zayıflayayım hem gelinlikde kuğu gibi olalım 1,60 boylaaaa .))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?