2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kına için salonu ayarladım o günü işaretledim ama kapı önüde istiyorum
ya yağmur yağarsa diye o telaşede kalmak isteimyorum
hem salonda daha rahat olur

normal şartlarda bi kına olmasını isterdim ama ayrı şehir olunca böyle olacak kısmetse. Allahım hayırlısı ile sevdiğime gelin olmamı nasip etsinde inşallah elçinn hemde kârım gelinliğimi doya doya giyinmek olacak inşallah oy oy içim kıpır kıpır olduuu

Ablam ya o olmasa varya ne yapardım herşeyim o benim

denizcim inan bi ablam olmasını o kadar çok isterdim ki. bak nişan oldu herşeyi tek başıma hallettim. ablam diye gördüğüm kişi vardı ama sonra uf oldu :).. kanından canından olması gerekmiş. nişanda hep tek başımaydım ama çok şükür Rabbim görümcemi karşıma çıkardı sağolsun ablalık yapıyor canım benim ya..

kızlar ikinizde sanslıymısısnız ben herseyii kendi başıma halletmeye calıştım nişanda çok zorlandım hala içimde ukte olarak kalan birçokta şey oldu ama elden gelen bisey yok ne bi görümce nede bi abla kardeş var

Aynen benimde öyle oldu.
Ne ablam var ne erkek kardeşim.
Nişanlımında yok. Nişanlımın babasıda yok. Benimkide rahatsız.
Herşeyi ikimiz hallettik koşturduk.

Elim kolum kanadım diyorum ben ona kıyamam ya çok sahip bana anemden de herkesten önce gelir sevgisi bu yaşıma kadar bir kötü söz bir kavgamız bile olmadı
hep yanımda sağılmda solumda
nişanımda etraımda sakin olayım hani sıkıntı yapmayayım diye bir bakayım önümde ay hergün arıyorum görüyorum yine özledim bak şimdi

Kıslar benim 2 yerde düğünüm oldu artı kına yaptık kına kıslar arası düşünüyordum
sonra vazgeçtim büyük kına oldu şimdi diyorum ki iyikide kına yapmışım ayrı olmuş diyorumm

Slm kızçeler, benim kına İstanbul'da İzmir'de de nikah olacak.
İstanbul'da sadece evden çıkarken gelinlik giyebilcem (
Kınamda giymek nasıl olurki?
Benimde annem çook yardımcı oluyor bana, canım yaa bana bolero parçası bulmak için gezmediği dükkan kalmamıştı.
Ablam biraz yavaştır bu işlerde, ahh canım annem bi atlatsa şu günleri, benimle beraber oda çok yorulacak (

kıslar benimde 1 tane ablacım var allah bütün güzelli,kleri ona versin harika biri
az önce nette konuştuk ne özlemişim yılbaşında gelin diye tuıtturdum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…