2011 gelin adayları buyrun sohbete

Gülermisin ağlarmısın. =)
Canım ya o da gördüğünü demiş.
Bende dikine doğrarım mesela.
O öle tip tip diyosa sende tip tip "Bence böyle doğranır" de geç

Biri bana o öyle yapılmaz dediği zaman ben yaptım oldu diyorum karşı taraf susuyor hemen:)

walla kıslar oluyor öle şeylşer ya ben eşime dedim ki burası annenin evi deil unutacaksın onları artık dedim benim yaptıklarıma alışacaksın dedim

O an sinir oluyor insan ya sanki ben bilmiyorum o biliyor annem öyle doğrardı bende öyle görmüşüm yapmışım
bu seferde böyle yap diyeceğine yada böylede güzel oluyor diyeceğine öyle olmaz böylr olur ayyy vallahi aslıcım o an ağlayacağı geliyor insanın

süpermş hemen kaydettm aslı o zmna kadar mutlka konşrz zaten topikte hepmzn yaklaşmş olacak

bncede cnm esra haklı artık bna alışacaksn yda çk ii bliosan bndan snra sen bakarsn bu işlere desyedn :)

Neler deemk isterdim de işte annem de vardı o pek anlamadı durumu yoksa oda bozulurdu senelerin kadını .))))

kesinlikle karışmam ben onlar gittiğimde saçmada gelse beğenmesemde yansıtmam ama o maşallah ağzından ballar dökülüyor iltifatlarından

yA takmıcaksın canım en iyisi.
O an kendini kötü hissetmişindir ama boşvercen.
Zamanla o da senin yaptıklarına alışır zaten.
Bunlar küçük şeler. Tek sorunlarımız bunlar olsun valla :))

off anam sayfalar uçmuş gene
kınalar konuşulmaya başlanmış
benim kınam evin önünde olucak
düğün salonda olucak kızlar
inşallah yağmur yağmaz kınada

walla canım benim kına evin önünde oldu gün boyu yağmur yağdı dedim kına iptal edilecek dedim
ama allahın lütfu kına saati ne yağmur vardı ne bişi allah yardım ediyor walla

kızlar kınayı kız tarafımı yapar tepsi kına çerezler ws hepsini yksa sadece yerimi tutar

kına kız tarafında olur
ama kınayı ve gelinin yüzüne örtülcek şeyleri dağıtılcak şeyler neyse
erkek tarafı getirir
bizde öyle oluyo yani en azından
çerez falan da olmuyo bizde
çünkü baya kalabalık oluyo ve genelde dışarda kapı önünde oluyo
o yüzden çerez merez dayanmaz valla
küçük keselerde kına dağıtılıyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…