- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.761
zuhale ver parayı 40 çift çoraba dönüştürsün:)
fatura geldide irsaliyeleri ile eşleştiriyorum azıcık daha işim kaldı:) Benim hiç topuk çorabım yokKız zuhal düğünüme gelip düğünde bana topuk çorap taksana:)
kızlar englısh home nin nevresimleri çok kaliteli haberiniz olsun hemde uygun
kendi takımını kendin yapıyosun öylede bir fark var.yani çarşafı ayrı nevresim yastıkları ayrı istersen kendi kumaşından istersen farklı renklerden takım yapabiliyosun.özellikle anneler günü sevgililer günü fln çok indirim oluyo.bi alana bi bedava gibi.bakalım yılbaşını bekliyorum bende
Biz seninle topiğe geldiğim ilk gün tanışmıştık diye hatırlıyorum kucaklamıştın sen beni:)
O zaman yılbaşını bekleyelim.
Gerçi 4 nevresim var, birde kuzenim tek kişilik saten hediye etti.
tatlım yaaaa
hatrıladım kusura bakma
ben bir haftadır giremedimdeee:26:
affeeeeeettt
Iyim bende sedacım ne olsun işe geldik yine
olur merak etme bende de hiç bir şey yoktu sfırdan başladım şimdi ise mobilya ve halı perde kaldı başkada yok olabildiğince alıyorum yapıyorum çoğunu nakit aldm iskontalardan yararlandım biriktir alırsın sıkıntı yapılacak bir durum yok
Iyim bende sedacım ne olsun işe geldik yine
olur merak etme bende de hiç bir şey yoktu sfırdan başladım şimdi ise mobilya ve halı perde kaldı başkada yok olabildiğince alıyorum yapıyorum çoğunu nakit aldm iskontalardan yararlandım biriktir alırsın sıkıntı yapılacak bir durum yok
Beyaz eşya : Ankastre + bulaşık mak. + çamaşır makine
el aletleri: şarjlı el süpürge+ elektrikli süpürge+ tost makina+ blender set+saç kurutma+ütü
mutfak: Günlük yemek takımı+ 86 parça yemek takımı+ teflon set+ tencere set+ kahvaltı seti+ çatal bıçak seti+ çay seti+ baharat takımları+ uyku seti+meyme suyu seti +su bardakalrı+
aldım 2 ay içerisinde toplam vermiş olduğum ücret:5500-5600 arası
daha havlu alacağım boll boll bende de havlu hastalığı varr işlemeli değilde böyle kendinden modelli olanları seviyorum bol bol mutfak ve el baş havlusu almam lazım yakında hallederim umarım:))
Benim kokulu çoraba alerjim var ya elimi süremem hiç ne yapacğım bilmiyorum ayaka kokusuna birde kıl oluyorum....
Bu özelliğimi biliyorlar evde yerde çorap görsem çöpe .))))
birgün kardeşime söyledim çıkar çorapları daha selam vermeden direk çoralarını çıkar diyorum oda illet oluyor bir arkadaşımda vardı bozulmuş meğer
geç oldu yatakları sardım tv bakıp yatacaktım bu kardeşim akıllısı çıkar çorapları yasrığın üzerine koy üstünede yorgan ört odaya girdim yatıcam açtım yorganı aboooo ne göreyim bir bağrış annem geldi tabi kadın neyapsın sabaha kadar sinir krizi geçirecektim nerdeyse kardeşimin 3 gün boyunca evin içinde görmedim :)))))))))))
Beko bir dünya markası :))))))))))))))))))))))))
engılısh home buralarda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?