2011 gelin adayları buyrun sohbete

engılısh home buralarda yok

O zaman yılbaşını bekleyelim.
Gerçi 4 nevresim var, birde kuzenim tek kişilik saten hediye etti.

benim hiç yok nevresimim.gerçi doğru düzgün çeyizim bile yok.bendede havlu hastalığı var bol bol havlu yapıyorum.pullardan bi havlu yaptım ayak havlusuyla takım.boncuklu pullu şeyleri cok seviyorum.şimdi bi tane yeni havlu yapıcam.hani renkli toplu iğneler varya yuvarlak bi plastiğin etrafında dizili.onla bi model yapıyosun aynı iğne oyasına benziyo.çıkan modelden ister havlu yap ister tepsi örtüsü ister salon takımı..sadece ipi o halkanın etrafına sarıyosun.değişik yani.

Benim kokulu çoraba alerjim var ya elimi süremem hiç ne yapacğım bilmiyorum ayaka kokusuna birde kıl oluyorum....
Bu özelliğimi biliyorlar evde yerde çorap görsem çöpe .))))
birgün kardeşime söyledim çıkar çorapları daha selam vermeden direk çoralarını çıkar diyorum oda illet oluyor bir arkadaşımda vardı bozulmuş meğer
geç oldu yatakları sardım tv bakıp yatacaktım bu kardeşim akıllısı çıkar çorapları yasrığın üzerine koy üstünede yorgan ört odaya girdim yatıcam açtım yorganı aboooo ne göreyim bir bağrış annem geldi tabi kadın neyapsın sabaha kadar sinir krizi geçirecektim nerdeyse kardeşimin 3 gün boyunca evin içinde görmedim :)))))))))))

daha havlu alacağım boll boll bende de havlu hastalığı varr işlemeli değilde böyle kendinden modelli olanları seviyorum bol bol mutfak ve el baş havlusu almam lazım yakında hallederim umarım:))

Iyim bende sedacım ne olsun işe geldik yine
olur merak etme bende de hiç bir şey yoktu sfırdan başladım şimdi ise mobilya ve halı perde kaldı başkada yok olabildiğince alıyorum yapıyorum çoğunu nakit aldm iskontalardan yararlandım biriktir alırsın sıkıntı yapılacak bir durum yok

Beyaz eşya : Ankastre + bulaşık mak. + çamaşır makine
el aletleri: şarjlı el süpürge+ elektrikli süpürge+ tost makina+ blender set+saç kurutma+ütü
mutfak: Günlük yemek takımı+ 86 parça yemek takımı+ teflon set+ tencere set+ kahvaltı seti+ çatal bıçak seti+ çay seti+ baharat takımları+ uyku seti+meyme suyu seti +su bardakalrı+

aldım 2 ay içerisinde toplam vermiş olduğum ücret:5500-5600 arası

bende öyle yapmaya çalışıyorum.para olunca zaten herşey hemen alınıyo walla herşey paraya bakıyo:)
bende işteyim öylede bi yogunki çağrı merkezinde çalışıyorum telefonlar susmuyo walla.
sen ne iş yapıyosun?
bide ben sana mail adresimi vercemde nasıl vercem nerden yazıcam sana
daha yeni siteye üye oldum belki burdan yazarsam yasaktır napalım?

Benimde bir toplu iğnem yok :) Bende halı almam heralde sevmiyorum salona ve yatak odasına post atarım çıplak durmasın diye oturma odasına belki küçük bir halı alabilirim:)

Beyaz eşyalarını ne marka aldın canım

intikamı acı olmuş. İnş. nişanlın bu konularda titizdir de sorun yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…