2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende yorum yapacaktımm ama gelmeni bekledimmm canım
hayırlı olsunnn çok beğendim gerçktn
ütülerimiz aynı bu arada :)))

şaka canım ya ben takmam öle şeyleriütüyü bugün gördüm canlı canlı.onu varya hiç araştırmadan aldım ama beğendim bugün gördüğümdeşimdi tost makinası falan bakıcam ama ileriye doğru alıcam.şu ince detayları bi halledim de

iyiyim nesrinn.gözünaydın yer tutulmuş.herşey belli olunca gün saymak çok güzel oluo.darısı topikteki herkesin başına
makyaj çantan çok güzel.ben öyle kocaman bişey almayı düşünmüom.fermuarlı aldım bitane.ona alıcam bişeyler.zaten çoğu şeyim var.makyaj ürünlerinin kullanıldıktan sonra uzun süre durması bakteriye neden oluomuş.o yüzden palet falan almıcam

ütüyü denemiştm güzel üütlüyorr test edildi onaylandı :))

ay cidden mi didoşşş.çok sevindim valla.ütüyle çok haşır neşir olacam maaleseffff.en sevmediğim iştir ütü ama el mahkumm.aşkım da hergün gömlek değiştiriyor.valla masamı hep açık tutup birikmeden ütülemeyi düşünüyorumm

gelecekte benide bol kumaş pantolonlu gömlekli günler bekliyorrr
olsunn sevdiceğime seve seve yapcaağım

al al bitmiyor ya.düşündüm de daha var alınacak şeyler.ama ben mutfağa çok alışveriş detaylı alışveriş yapmayacağım.hediye gelir diyor herkes.genel olarak alınması gerekenleri alıyorum

aynen canımm doğru söyülyorlar
1 tane borcam aldım ben çünkü hediye gelecek :))
ve bunun gibi birsürü şey

aysuncumm o tabagın aynısı bizim evde var hatta nişanlım bayılıyor 1 kere ondan patates kızarttım sos kısımlarına da degişik soslar hazırladım bayılmıstı anneme bievden almıstım ben belki annem bana verir tekrar çünkü kullanmıyor anneme dedim zaten ben evden de götürecegim die

Borcam ve kase çok geliyor o yüzden 6 tane kase aldım sadece hiç borcam almadım bize de çok gelmişti ev hediyesi onlardan da alabilirim bu ay teflon tavalarımı da alırsam rahatlayacagım şimdi mutfak gereçleri baslıgındayım

ben de 12 tly e aldım o tabağı.valla ne alacağımı şaşırıyorum bazen ama sanırım baya açıldım bu ayaralık ve ocakta çift maaş alıyoruz ona güvendim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…