- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.801
kızlar düğün için belediyeyi arayp salonu ayırttım şimdi:)) eylül 11 e :) 450 tlymiş:)) yüreyim amma atıyor haa :79: umarım bir aksilik çıkmazsa düğünümüz 11 eylül olacak.tarih değişirse ocakta bilgi verin dediler:))
Niye be yasemincimmm
canım benim Allah hayırlı uğurlu etsin. çok sevindim senin adına
Kız ben daldım gelinlik modellerineee
gel beraber bakalımm
kızlar düğün için belediyeyi arayp salonu ayırttım şimdi:)) eylül 11 e :) 450 tlymiş:)) yüreyim amma atıyor haa :79: umarım bir aksilik çıkmazsa düğünümüz 11 eylül olacak.tarih değişirse ocakta bilgi verin dediler:))
bugünün sabahından beri herşey üstüme geliyor gibi hissediyorum. tahammülüm kalmadı gibi hissediyorum
üstüste geldi canım herşey işler yoğun bunalıyorum öyle böyle dğeil. bide babam sabah sıktı canımısağol canım.senin canın neden sıkılıyor sıkıcı birşeyler olmamıştır umarım
450 tl mi nkah salonumu zuzucm
üstüste geldi canım herşey işler yoğun bunalıyorum öyle böyle dğeil. bide babam sabah sıktı canımı
bende de oluyor bugünlerde sıklıkla bozma moralini canım işlerede sıkma canını hafifler yakında
düğün için canım nikah memuruda ayrı gelecek nikaha:86:
zuhalim hayırlı olsun
ne kadar güzel bir haberrrr
darısı bana ve tüm bekleyenlere olsunn inşş
450 tl ye düğün salonu ne kadar uygn zuzu
kızlar düğün için belediyeyi arayp salonu ayırttım şimdi:)) eylül 11 e :) 450 tlymiş:)) yüreyim amma atıyor haa :79: Umarım bir aksilik çıkmazsa düğünümüz 11 eylül olacak.tarih değişirse ocakta bilgi verin dediler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?