2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evlilikten korkulur evet ama korku sadece eşinin zaaflerı olmamalı, bir süre sonra kendini dizginleyecektir zaten...
Ama onun gerçek amacının evlilik olup olmadığını iyi saptamalısın.

günaydın betülcüm sonuna kadar katılıyorum altını da imzalıyorum:)

göz göre göre hayatını ateşe atmayacağına göre ki sevginin kalmadığıda belli ver kararını fıstık daha çok gençsin

aslında denedim 1 hafta konuşmama kararı aldık ve ben onsuz yapamadım ve yine ben aradım anlcanız kızlarhem seviyorum hem ayrılmask istemiyorum hemde korkuyorum yaaaaaaaaa

günaydın betülcüm sonuna kadar katılıyorum altını da imzalıyorum:)

cnmmmmmm kucaklıorm seni :))
Biz yalnız kaldık demekki güvenilirmiş benim sefkili paşam

bzde çk fazla kaldık hatta kaç gece sabaha kadar oturdk karşındaki insann belli olgnluğa erşmş olması gerek bnn yaşla çkta ilgisi yok senn zaten onn olacağını blmesi seni hayatnda farklı bryere oturtması gerek.. erkek evt bişeyler tabiki olacak konuşulacak sonçta insanz ve cnsellkte bi gerçek ama bnu ewliliğin merkezi haline getrmek yada kadın erkek arasndaki tek şeyn cnsellk olduğunu düşünmek bna gre çk ucuzluk

zaten getiriyorum ve ayrıca hep ya arkadaşlarla yada ailemizle gidiyoruz tek kesinlikle gitmem

İmza: cimcime eses...
Bastım imzamı :))

esroooo zatennn ilkk ataklarııı ben sende bekliyorumm kızzz

İvit ilk atak benden, korkar benimki benden, dokunacak olsa bile yüz ifademe bakar önce

dün konuştum da sen beni yanlış anlıyosun deyip duruyo

zuhal çk haklı sen onnla byere gtsen sabahlasanz sen ona gweneblrmsn sırtnı dönp gwenle uyuyablrmsn yksa farklı yerlere kayar mı mewzu eğer öyleyse ewliliği düşünen bi adam bu kadar sabırsz olamaz bşeyleri hewesi uğruna yapıor derm bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…