- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.861
kızlar gnaydın konuya pat die dalmş olacağım ama hemen çıkmalıyım işlerm war öğleden snrada nişanlmn ailesne gdcem naslsnz bukez zuzu esracm kucaklıorm szi buusencm sende hoşgeldn buusen
sakııııın nşanlınla yalnz kalma sakın ewt erkekler daha rahat zuzunn dediği gbi akılları orda libidoları yksek hepimz nşanlılarımzla bu tarz mevzuları konşuorz sınırlı şeylere ewt ama bn senn erkek arkadaşnda farklı şeyler seziorm bkere senn istemediğini anladktan snra bu tarz grişimlernn olmaması gerkrdi ayrıca attığı msjıda çoook abes buluorm insan ewlenmek istediği insanı ewt o anlamda ister ama mnantklı düşünen bi erkek bişileri sınırlı yaşaması gerektiğini zaten allah izin werrse ilelebet onn olacağını bldiği için sabreder.. bna sorarsan şahsi fikrm ne kadar değer werrrsn dnlersn blemem ama sakın onnla başbaşa kalma otele filanda gtme we kesn bi dille bu tawrlarından hoşlanmıorm de
göz göre göre hayatını ateşe atmayacağına göre ki sevginin kalmadığıda belli ver kararını fıstık daha çok gençsin
açık giyiniyorum derken herbir trafın biryerlerden taşmıyorsa sorun yok kızz :90:
günaydın betülcüm sonuna kadar katılıyorum altını da imzalıyorum:)
Biz yalnız kaldık demekki güvenilirmiş benim sefkili paşam
yok zayıfımda gögüsler büyük biraz bide dar giyerim
Biz yalnız kaldık demekki güvenilirmiş benim sefkili paşam
kızlar gnaydın konuya pat die dalmş olacağım ama hemen çıkmalıyım işlerm war öğleden snrada nişanlmn ailesne gdcem naslsnz bukez zuzu esracm kucaklıorm szi buusencm sende hoşgeldn buusen
sakııııın nşanlınla yalnz kalma sakın ewt erkekler daha rahat zuzunn dediği gbi akılları orda libidoları yksek hepimz nşanlılarımzla bu tarz mevzuları konşuorz sınırlı şeylere ewt ama bn senn erkek arkadaşnda farklı şeyler seziorm bkere senn istemediğini anladktan snra bu tarz grişimlernn olmaması gerkrdi ayrıca attığı msjıda çoook abes buluorm insan ewlenmek istediği insanı ewt o anlamda ister ama mnantklı düşünen bi erkek bişileri sınırlı yaşaması gerektiğini zaten allah izin werrse ilelebet onn olacağını bldiği için sabreder.. bna sorarsan şahsi fikrm ne kadar değer werrrsn dnlersn blemem ama sakın onnla başbaşa kalma otele filanda gtme we kesn bi dille bu tawrlarından hoşlanmıorm de
o zaman onun yanındaa topla biraz kendini ben burdayımmmm demesinlerr adamın gözünee sokmaa yanii
cnmmmmmm kucaklıorm seni :))
bzde çk fazla kaldık hatta kaç gece sabaha kadar oturdk karşındaki insann belli olgnluğa erşmş olması gerek bnn yaşla çkta ilgisi yok senn zaten onn olacağını blmesi seni hayatnda farklı bryere oturtması gerek.. erkek evt bişeyler tabiki olacak konuşulacak sonçta insanz ve cnsellkte bi gerçek ama bnu ewliliğin merkezi haline getrmek yada kadın erkek arasndaki tek şeyn cnsellk olduğunu düşünmek bna gre çk ucuzluk
esroooo zatennn ilkk ataklarııı ben sende bekliyorumm kızzz
nasıl peki tatlımbuseeen düşünki bir gece yalnız uyuyacaksınız sırtını dönüp uyuyabilir misin ona güvenerek yokkk hayırrr diyorsannn adamın yoluuu bence belliii
dün konuştum da sen beni yanlış anlıyosun deyip duruyokesn knşmalısın cnm kesn anlamalı hata oldğunu
İmza: cimcime eses...
Bastım imzamı :))
İvit ilk atak benden, korkar benimki benden, dokunacak olsa bile yüz ifademe bakar önce
nasıl peki tatlım
dün konuştum da sen beni yanlış anlıyosun deyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?