2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi akşamlaaar

bugün bissürü misafir geldi bize bissürü hayırlı olsun hediyesi getirmişler..
iyi ki ara vermişim çeyiz işine

sultan42 ismini görünce konyalısın diye düşündüm o zaman hemşoyuz

hadi kolay gele gerisi su gibi geçer sultancım

OO evet canim hemsoyuz ozaman konyaliyim :)
sagol insallah yaa, ama gercekten zormus, bin tane soru soruyorlar

Sana niye bissürü misafir geldi ? nisanlandin diyemi hayirli olsuna ?

evet hemşerim nişanım oldu 20 kasımda onun için

yaa zordur ama her şey rayına oturdu mu ohh diyorsun..
benimkiler 3 senedir biliyorlar ama ilk aylar zorladı tabi biraz ama olsun

konya nerden ben selçukludayım..okuyor musun yaş ?
amma sordum aileni geçtim haa

haha ay yok kizzz sor tabi
hayirli olsun bu arada ozaman, ne güzel bari nisani atlatmissin sen, Allah tamamina erdirsin, darisida basima insallah
düsündükce bile heycanlaniyorum cünkü..

Ben konyada yasamiyorum canim, Dogma büyüme almanyaliyim, yazlari konyaya gitme firsatim oluyor sadece :)
Babam aksehirli, annem ereglili,
amcamlar var karatayda, bosnada da evimiz var yani biraz karisik
Yasim 22. subatta 23 olcam ins.
OKuyorum :)

Son düzenleme:
oyy oyy amma cevap geldi o kadar sordum mu yahu

sevindim canım sen de en büyük engeli aşmışın aslında çaktırmadan yani..

ne okuyorsun ben de okuyorum konyada ingilizce öğretmenliği son sınıf... mezun olup evlencem inşaallah

hakikaten epey karışıkmış bosna tarafı bize epey uzak ama olsun be hemşoyuz yz ona bak

ne güzel canim :) ben henüz üniye basliyamadim, seneye insallah allah nasip ederse..
senin bölümünde cok güzelmis ögretmen olcaksin ne güzel :)
Senin yasin kac bu arada ?

hoşbulduk canımm, nişanlı değilim aslında sözlü bile değilim ama ilkbaharda başlicaz, 4-5 ay içinde hepsini birden halledicez Allah izin verirse biz geçtiğimiz eylülde nişanlanmayı planlamıştık ama babam biraz daha tanıyın birbirinizi dedi, kurban bayramında eve gittiğimde ikna edebildim sonunda, sana bırakıyorum dedi babam. siz de dua edin ne olur her şey yolunda gitsin kızlarr

Insallah canim :) hakkinda hayirlisi
Sen böle anlatinca sevindim valla, demekki tek ben degilmisim :)
Bizde sevgilimle henüz resmiyete dökmedik isi ama 2011 sonlarina dogru evlenmek istiyoruz :)
Mart Nisan ayi gibide ni$an yapmak istiyoruz hayirlisiyla insallah
Benim ailem onaylicak gibi, bakalim onunkisi ne tepki vericek.. of cok heycanlaniyorum düsündükcee

olur canım, sen kararlı oldukça üstesinden gelirsin ama dikkat et en ufak bi olumsuzluktan senin vazgeçme ümidine kapılıveriyo aileler ben 4 ayda ancak ikna edebildim.inşallah aileler yüzyüze gelince de her şey yolunda gider. biz de nisan-mayıs gibi istiyoruz nişanı, düğünü de temmuz ya da eylülde. babam çok aceleye getiriyorsunuz diyebilir düğün için, nişanda sorun yok ama şimdilik. eğer düğün tarihini ertelemeye çalışırsa, erkek tarafı üstelicek bakalım hayırlısı hepimizin hakkında. erkek arkadaşın geç bile kalmış, o çoktan onayı almalıydı ailesindenki ki sen de kendi ailenin karşısına geçip böyle böyle bi durum var diyebilesin. heyecan büyük tabi bu evrede, kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…