- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #34.441
Aslı gizli ajan mı acaba o .)
güzelmiş zühoşşşşşşş
Olabilir bilmiyorum ki
Profilde yaşı büyük bi ablamız ama sürekli okuyor.
Yazıp bize yorumlar verse deneyimlerinden faydalansak fena olmaz yani
kızlar ben cok tuhaf duygular icerisindeyim önceden ben odamda çok huzur bulurdum odam benim dünyamdı yatagıma yattıgım zaman çok huzurlu uyurdum hatta 1 sene önce filan bel agrısı yasadım babam yeniden odamı degistirdi herkes evlenip gidecek ne gerek varki falan dedi ama simdi herseye yabancıyım ben nisanlandıgımdan beri daha dogrusu nisanlaım hayatımda oldugumdan beri babamla eski sohbetlerimiz yok ben onun artık küçük kızı degilim gibi ...
kıyamam ona ya o da çok gencmiş aslı sen ona güzel ciciler al çok hosuna gider .)
en iyisini yapmıs ne güzel annemle de bizim aramızda 20 yas var herkes görümcenmi diodu sinir oluodummbenim annem benden cok bakar kendine ...
Aslıcım ben de mudo'dan aldım canım bardaklarımı mudo'ya da bak istersen orda taneyle satılıyor ama uygun fiyatlı da yakalayabilirsin ben de vitrin yapmayacagım o yüzden süslü bardak almadım ben söyle yaptım :
beyaz sarap bardagı =mesrubat bardagı
sampanya kadehi su bardagı yemek soframı bu sekilde dizayn edecegim bi de karaf aldım ...
ben de 24 tane aldım zaten canım bardaklar sarap bardagı die satılıyor mudo'da ben onu mesrubat bardagı kullanıcam sampanya kadehini de su bardagı olarak kullanıcam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?