2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar ben cok tuhaf duygular icerisindeyim önceden ben odamda çok huzur bulurdum odam benim dünyamdı yatagıma yattıgım zaman çok huzurlu uyurdum hatta 1 sene önce filan bel agrısı yasadım babam yeniden odamı degistirdi herkes evlenip gidecek ne gerek varki falan dedi ama simdi herseye yabancıyım ben nisanlandıgımdan beri daha dogrusu nisanlaım hayatımda oldugumdan beri babamla eski sohbetlerimiz yok ben onun artık küçük kızı degilim gibi ...

Sen hala onun küçük kızısın tabiki canım.
Evlatlar için diyolar ya hep yaşı kaç olursa olsun o bizim küçük yavrumuz diye.
Sadece şu dönemlerde nişanlılık evlilik filan onlar içinde kabullenmek zor oluyor.
Hem üzülüyolar hem seviniyolar.
Farlı bi örnek ama benim annemde mesela ben evleniceğim için yaşlılık psikolojisine girmeye başladı sanırım.
40 yaşında henüz ama bocalama devresinde galiba :86:

Kızlar şimcik ben vitrin içi bardak almayı düşünmüyorum. Viski bardağı rakı bardağı ayrı ayrı gerek yok.
O süslüler filan makinede de yıkanmıyormuş. Ele yıkamak gerekiyormuş.
Ben ayaklı şarap bardakları ve su kadehlerini seviyorum.
Şimdi bu aşağıdaki resimdeki bardaklardan 12 - 12 yapmayı düşünüyorum.
12 si su kadehi. 12 si meşrubat kadehi. Su kadehlerini büyüklerden meşrubat bardağını daha kısa ayaklılardan mesela.
Birde şu sühariyi beğendim. Bizim burdada gördüm 40 lira filan dediler fiyat.
Bardakların fiyatlarıda porland da tanesi 2 - 5 lira arası değişiylor.

Son düzenleme:
Aslıcım ben de mudo'dan aldım canım bardaklarımı mudo'ya da bak istersen orda taneyle satılıyor ama uygun fiyatlı da yakalayabilirsin ben de vitrin yapmayacagım o yüzden süslü bardak almadım ben söyle yaptım :
beyaz sarap bardagı =mesrubat bardagı
sampanya kadehi su bardagı yemek soframı bu sekilde dizayn edecegim bi de karaf aldım ...

Orayada bakarım canım.
bana su kadehiyle meşrubat kadehi yeter toplamda 24. bide şık sürahi tamamdır

ben de 24 tane aldım zaten canım bardaklar sarap bardagı die satılıyor mudo'da ben onu mesrubat bardagı kullanıcam sampanya kadehini de su bardagı olarak kullanıcam ...

ben de 24 tane aldım zaten canım bardaklar sarap bardagı die satılıyor mudo'da ben onu mesrubat bardagı kullanıcam sampanya kadehini de su bardagı olarak kullanıcam ...

Seninkinin ayakları çok uzunmu?
Dün bi kaç mağza baktım çok uzun ayaklılar vardı.
Onlar makineye sığmaz heralde. Ayakları çok ince ve uzun az kullanışlı olur sanırım.

Günaydın kızlaar, 2011 takvimlerimiz geldi, şaka maka 2011'e giriyoruz, nasipse 6 ay sonra evleniyoruz, bazen inanamıyorum bu duruma...

2. olarak limangoda nevresimler var onlardan alsammı acaba yaa, fiyatlarısa çok uygun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…