2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın gelinler nasılsnz bugn

istanbuldan hava raporlarını veriorm :) hava yağmur yklü olmasına rağmen bir trlü gözyaşlarını dökememekte ve sabahın bu vaktlernde kararmş bulunmakta sanıormki bu durum şiddetli bir yağmurun habercisi :)

,gozgu,hlmbtl+,DENİZKOYDUMADIMI+,kradese+,
günaydın herkeseeeeeeeeeeeee

aynen toprağım kaçırıyom artık burayı yogunlaştık yaaa :84: :84: :84: :84:

renk güzel açık bi renk

,gozgu,hlmbtl+,DENİZKOYDUMADIMI+,kradese+,
günaydın herkeseeeeeeeeeeeee

aynen toprağım kaçırıyom artık burayı yogunlaştık yaaa :84: :84: :84: :84:

renk güzel açık bi renk

günaydın cnm
kızlar günaydın siteye yeni katılanlardanım ve 2011 gelin adayıyım benide aranıza alırmısınızzzz :89:

kızlar ben yeni katıldım bu siteye okul görev derken evliliğe de uzağım anlıyacağınız yardımınıza ihtiyacım var

hoşgrldnz tuğba gözgü düğün tarhlernz bellimi nerde yaşıosnz

daha çok başındayım söz geçen ay oldu düğün de haziran gibi ne yapılır ne edilir hiç bir bilgim yok
bu arada konyada yaşıyorum. düğünde burda olacak

mrb kızlar nasılsınız
gırmedm epeydr topıge ozledm sızı
bı hasret gıdereym dedm :)

nısanlımın dogm gnu cok guzel gectı
profılımden albumume bakablrsnz :)

kızlar dn sze osmanlı tuğralı fncan eklemştm onun çay fincanıda var szce alıp kahve fncanı ve çay fncanımı takım yapsammı gerçi bn onu stlü kahve fncanı olarakta kullanıcam takım yapsammı szce

mrb kızlar nasılsınız
gırmedm epeydr topıge ozledm sızı
bı hasret gıdereym dedm :)

nısanlımın dogm gnu cok guzel gectı
profılımden albumume bakablrsnz :)

hoşgeldinnn aslı hanımm

sınav mı eyvah eyvah... öğretmeni canım eşim de kastamonu da öğretmen

eveetttt sınav hep öğretmenlermi sınav yapcakk
bizim topiğe sınavla giriliyoo

hayırlısı olsun herşeyin tatlımmm

bebişimmm tuğralı şeyleri pek sevmem hatta yazılı belirli işaretleri olan şeyleri desek daha doğru olur sen beğendiysen yap bence

aman allahım burası çok kalabalıkmış ya hu sayfalar yoğun bir kere ben sayfalarda gezerek bilgileneyim bari. herkese iyi muhabbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…