- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.461
nesrincim dün benide aramadı sevdiğim.. inşallah bugün arar varya sesini duymak bile mutluluk veriyor.. ona ulaşamamak çok kötü bi duygu.. ne diyelim Rabbimm bundan başka ayrılık vermesin inşallah
balıkesire düştü benim ki hejar
aminnn canım
gitti gideli dün ilk kez hiç konuşamadık
şimdi telefon dibimde hemen arasa diye bekliyorum dört gözle
en azından iyi olduğunu bilsem..
Sağol canım ankara benimkii
benim kuzenimde orada yaptı askerliği burhaniyedeydi
çok rahattı onunki
umarım sizde rahat edersiniz canım..
Allah sağ salim kavuştursun..
Allah razı olsun güzel dileklerin için canımm inşallah cümlesi içinde bizide
Ay dün benimkide aramadı bu kadar olurBu sabah aradı ama..çiçek geldi kuzucumdan..ya burdan gitmeden talimat verdi yada ordan..ama sözle kutlamadı oan unuttu belkide
Ay dün benimkide aramadı bu kadar olurBu sabah aradı ama..çiçek geldi kuzucumdan..ya burdan gitmeden talimat verdi yada ordan..ama sözle kutlamadı oan unuttu belkide
amin canım bizimde 89 günümüz kaldııı
Benim askerimde Kocaeli/Kandıra...
cnm yaa gt hemen üzerne bişiler al çay sahlep sıcak süt artık sıcak içebleceğin ne varsa iç için ısınsınben bu sabah 5 buçukta gittim işe betülcüm
ne felaket bir soğuktu anlatamam
o yüzden bugün erken geldim
ama şuan donuyorum hala...
ayyy 150 nere 89 nere :85: Rabbim hayırlısı ile kavuştursun inşallahh Bundan başka ayrılık nasip etmesin Mevlam inşallah
ayyy 150 nere 89 nere :85: Rabbim hayırlısı ile kavuştursun inşallahh Bundan başka ayrılık nasip etmesin Mevlam inşallah
öyle düşünme canım şöyle düşün 460 nere 150 nere
benim asker geçen yıl bugün gitmişti
ilk zamanlar zor oluyor ama zamanla kabulleniyorsun
heçiyor gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?