2011 gelin adayları buyrun sohbete

aminnn canım
gitti gideli dün ilk kez hiç konuşamadık
şimdi telefon dibimde hemen arasa diye bekliyorum dört gözle
en azından iyi olduğunu bilsem..

nesrincim dün benide aramadı sevdiğim.. inşallah bugün arar varya sesini duymak bile mutluluk veriyor.. ona ulaşamamak çok kötü bi duygu.. ne diyelim Rabbimm bundan başka ayrılık vermesin inşallah

aminnn canım
gitti gideli dün ilk kez hiç konuşamadık
şimdi telefon dibimde hemen arasa diye bekliyorum dört gözle
en azından iyi olduğunu bilsem..

nesrincim aynı durumdayız canımm seni çok iyi anlıyorum telefon çalıyor hep nişanlım sanıyorumm sinir oluyorum teli meşgul ediyorlar diye..

Ay dün benimkide aramadı bu kadar olur Bu sabah aradı ama..çiçek geldi kuzucumdan..ya burdan gitmeden talimat verdi yada ordan..ama sözle kutlamadı oan unuttu belkide

Ay dün benimkide aramadı bu kadar olur Bu sabah aradı ama..çiçek geldi kuzucumdan..ya burdan gitmeden talimat verdi yada ordan..ama sözle kutlamadı oan unuttu belkide

senden mutlusu yoktur şimdi canım
unutmamıştır mutlaka arar müsait olduğunda
ilk günler daha düzene otursun sık sık arar merak etme bitanem

Benim askerimde Kocaeli/Kandıra...

Allah seni ve hepimizide kavuştursun inşallah canım
sizin duygularınızı çok çok iyi anlıyorum

ben bu sabah 5 buçukta gittim işe betülcüm
ne felaket bir soğuktu anlatamam
o yüzden bugün erken geldim
ama şuan donuyorum hala...
cnm yaa gt hemen üzerne bişiler al çay sahlep sıcak süt artık sıcak içebleceğin ne varsa iç için ısınsın

ayyy 150 nere 89 nere :85: Rabbim hayırlısı ile kavuştursun inşallahh Bundan başka ayrılık nasip etmesin Mevlam inşallah

amin amin nesrin yasemin merve hejar ve btn asker yarenlerini allah bi an önce hayrlsıyla kavuştrsn

ayyy 150 nere 89 nere :85: Rabbim hayırlısı ile kavuştursun inşallahh Bundan başka ayrılık nasip etmesin Mevlam inşallah

öyle düşünme canım şöyle düşün 460 nere 150 nere
benim asker geçen yıl bugün gitmişti
ilk zamanlar zor oluyor ama zamanla kabulleniyorsun
heçiyor gidiyor

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. benim nişanlımın yaşı büyük önceden yapmış askerliğini.ama şimdi düşündümde gerçekten çok zor ayrı kalmak. göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçsin şafağınız inşallah.

Nerdesiniz kızlar, ben geldim herkes dağılmış, benim askeriminde 75 günü kaldııı, şafak saymayın diyor ama...
İnşallah hayırlısıyla gelirler, kardeşimin bulunduğu yerde kötü heran yüreğimiz ağzımızda, sizinlerinki batıda kızlar, en azından teselliniz bu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…