2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben ortam olursa oynarım pek iyi değilim
oynayanları hayran hayran izlerim
hep kıvıranları izlerim

annem bana kalas gibisin biraz kıvrıl diyo. hiç kıvrak değilmişim. bu kadar hakaretten sonra oynamak içimden gelmiyor[/QUOTE]

Çok severim oynamayı her telden çalarım.
Bekarken daha bir kıvırırdım her düğünde talibim çıkardı
Şimdi gelin gibi süzülüyorum

icra takibi kurumun istegiyle baslatılıyor degilmi atıyorum gsm sirketleri..2 aylık ödenmeyen bi fatura için nsaıl bi yol izliyosunuz

biz mesela bedaş ın avukatıyız. ödenmeyen borçlaro bize geliyor. kaç faturaysa ne kadar faiz koymuşsa listeliyor. birde biz avukatlık ücreti ve icra masraflarını ekliyoruz. icra takibini başlatıyoruz. sonra borçluya tebliğ yapıyoruz 7 gün içinde ödemezsen hacize geleceğiz diyoruz. tabi bizim bu dediğimiz yalan gerçi hayatımız yalan burda. sonra telefonla falan anlaşılıyo tabi boçluyla ödemeyi yapıyo yada taksite bağlıyo

ciddi manada haciz ne kadar sürede gelir
varmı yasal süre

annem bana kalas gibisin biraz kıvrıl diyo. hiç kıvrak değilmişim. bu kadar hakaretten sonra oynamak içimden gelmiyor

annnemde hep oynamamı ister çok sever oynayanları
e oyna oyna deyincede daha beter oynuyom

bende normalde hiç oynak değilimdir
bakalım düğünce napçaz

eve gitmek istemiyorum
gittiğimde hemen kendimi el işime vericem
bişeylerle uğraşıp stresimi atmam lazım

annem bana kalas gibisin biraz kıvrıl diyo. hiç kıvrak değilmişim. bu kadar hakaretten sonra oynamak içimden gelmiyor

Çok severim oynamayı her telden çalarım.
Bekarken daha bir kıvırırdım her düğünde talibim çıkardı
Şimdi gelin gibi süzülüyorum
[/QUOTE]

annnemde hep oynamamı ister çok sever oynayanları
e oyna oyna deyincede daha beter oynuyom

bn oynarım ama öyle çk diil rahat rahat ancak kınamda oynayablrm düğünde hiiiiiç oynayamam esroşş bna cd yapcanmı kız gerçi aynı gn evlencez ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…