- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.581
denizkoydumadımı sende hoş geldin ya bu gün kızlar hiç konuşmuyo
uzun saçtan kısa saça geçmek değişiik gelmiştir haklısın ikolata kahve ve bronz kahveyi çok seviyorum b4en daha saçlarımda hiç boya yok benim boyatmek istiyorum ama düğünden sonra olur herhalde
selam kızlar ben geldim bellerime kadar olan saçlarımı victoria bachem modeli yaptırdım kendime tuhaf geliyorum birde saçımı çikolata kahve boyadılar nişana kadar sabretmem lazımmış:s
kızlar han, "bükçe" die bişii varya bi ara facede videosu filanda çıkmştı hatrladnzmı? szce onu nişanlıma yollymı :)
ama bana en çok sarışınlık yakışıyor birde haftaya aşkımın ailesi ile tanışacağım çok zamansız oldu bu yeni model halbuki sadece önüme kat atırmak ve röfle yaptırmak için gitmiştim
buketcm güle güle kllan bnm nişanlımda o modeli beğenio bnmde hoşuma gdio kestrmk istiorum ama hem cesaretm yok hemde kınada filan uzun olsn snra kestreym diorm
buketcm güle güle kllan bnm nişanlımda o modeli beğenio bnmde hoşuma gdio kestrmk istiorum ama hem cesaretm yok hemde kınada filan uzun olsn snra kestreym diorm
Ben ilk tanıştığımızda yollamıştım, çoktaaan unuttu :))
Cicim aylarıydı o zaman tabi, şimdi de kısasa kısas...
selam kızlar ben geldim bellerime kadar olan saçlarımı victoria bachem modeli yaptırdım kendime tuhaf geliyorum birde saçımı çikolata kahve boyadılar nişana kadar sabretmem lazımmış:s
nişan ne zaman buket
Kuzum sen naptın ??
Güzel kızsın yakışmıştır ama niye kestirdin be canım şimdi :)
Nişan düğün arifesi diyelim. =)
hAYIRlı olsun güle güle kullan kestirmişin. Değşikilik iyidir.
Bide niye boyattın sarı saçlarını. Sarıyı seven biri olarak diyorum :)
Kuaförler var ya kandırıyolar adamı iki dakkada hemen :)
Bende kestiricem ama düğünden sonra.
nişanlımda bende uzun saçı seviyoruz ama yıprandı =)
Toprağım imaj herşeydir yazıyordu bir yerde
değişiklik olmuştur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?