2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar ben geldim bellerime kadar olan saçlarımı victoria bachem modeli yaptırdım kendime tuhaf geliyorum birde saçımı çikolata kahve boyadılar nişana kadar sabretmem lazımmış:s

uzun saçtan kısa saça geçmek değişiik gelmiştir haklısın ikolata kahve ve bronz kahveyi çok seviyorum b4en daha saçlarımda hiç boya yok benim boyatmek istiyorum ama düğünden sonra olur herhalde

burdayım anacım burdaaa kağıtlarla kavga ediyorum... ben delirdim kendi kendime konuşuyorum artık

uzun saçtan kısa saça geçmek değişiik gelmiştir haklısın ikolata kahve ve bronz kahveyi çok seviyorum b4en daha saçlarımda hiç boya yok benim boyatmek istiyorum ama düğünden sonra olur herhalde

ama bana en çok sarışınlık yakışıyor birde haftaya aşkımın ailesi ile tanışacağım çok zamansız oldu bu yeni model halbuki sadece önüme kat atırmak ve röfle yaptırmak için gitmiştim

selam kızlar ben geldim bellerime kadar olan saçlarımı victoria bachem modeli yaptırdım kendime tuhaf geliyorum birde saçımı çikolata kahve boyadılar nişana kadar sabretmem lazımmış:s

buketcm güle güle kllan bnm nişanlımda o modeli beğenio bnmde hoşuma gdio kestrmk istiorum ama hem cesaretm yok hemde kınada filan uzun olsn snra kestreym diorm

buketcm güle güle kllan bnm nişanlımda o modeli beğenio bnmde hoşuma gdio kestrmk istiorum ama hem cesaretm yok hemde kınada filan uzun olsn snra kestreym diorm

bende düğünden sonra yaparım demiştim ama ben sarışın gelin olmak istiyorum bu saçlarını sarı yaparsak elimizde kalır saçların çok yıpranmış dediler mecburen ya uzun a sarı saçı seçecektim sarıyı seçtim:)

Son düzenleme:

Kuzum sen naptın ??
Güzel kızsın yakışmıştır ama niye kestirdin be canım şimdi :)
Nişan düğün arifesi diyelim. =)
hAYIRlı olsun güle güle kullan kestirmişin. Değşikilik iyidir.
Bide niye boyattın sarı saçlarını. Sarıyı seven biri olarak diyorum :)
Kuaförler var ya kandırıyolar adamı iki dakkada hemen :)

Bende kestiricem ama düğünden sonra.
nişanlımda bende uzun saçı seviyoruz ama yıprandı =)

vallahi ne yaptım bende bilmiyorum aslıcım gaza geldim galiba:) Saçların çok yıpranmış bir açık işlemi daha kaldırmaz dediler kestirdim bende arkada hiç sarım kalmadı öndeki uzun tutamlarımda kaldı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…