2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben anlamam pek ama arkadaşlarıma göre çok iyi almışsın.
atanabilirsinde düşük değil puanın
kısmet canım hakkında hayırlısı olsun inş.

85 alsaydım kesin atanırdım canım
maliye mezunuyum geçmiş puanlara bakınca en az 82 ile atanan olmuş
kadro ya giremem belki ama ayrıyeten kurumlar sınav açarsa girerim inş

Ben yazdım aysecim Allahım oturmayı nasip ederse biz kendi evimizde oturacagız o yüzden de mutfagı istedigimiz gibi yaptırıyoruz tezgahın üzerinde bir seylerin olmasını sevmiyorum yemek yaparken ferah olması lazım bana o yüzden simdi dolaplarımı cekmecelerimi nasıl yerlestiririm onu düsünüyorum bi de fazla esya sevmiyorum ...
Bir de mikro dalgadan bahsetmissiniz Ayse cok güsel yazmıs kiraya cıkacaksanız almayın arkadaslar benim yerim vardı aldım yemekleri ısıtırım diye

bende aynı senin gibi ordada ıvır zıvır sevmiyorum canım benim muftağımda çok sade olmalı

Evet canımm bunalıyorum ben kalabalıktan bizim evde her yer dolu annem ne yapmıs biliyomusun?dondurma kaplarını bile biriktirmiş anne ne yapıyorsun bunları diye sordugum zaman da yemek gönderiyorum dedi ben de o yazlıktayken atıyorum hepsini o yüzden fazla birsey almayacagım ...

bizde yoğurt kapları bile duruyor canım aynı yemek yollama amacı ile kulanıyor annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…