- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #39.801
ben anlamam pek ama arkadaşlarıma göre çok iyi almışsın.
atanabilirsinde düşük değil puanın
kısmet canım hakkında hayırlısı olsun inş.
85 alsaydım kesin atanırdım canım
maliye mezunuyum geçmiş puanlara bakınca en az 82 ile atanan olmuş
kadro ya giremem belki ama ayrıyeten kurumlar sınav açarsa girerim inş
Kızlar benimde çkb takımımın kepçeleri var, bir de tefalin bejlerinden aldım. 6 tanesinden de aldım. Memnunum. Teflonlarda başka kullanılmasını önermiyor kepçe tefal.
Ablam hatta 2 takım kepçe al demişti, makine 2-3 günde bir açılıyor bazen yıkamak zorunda kalıyor insan.
Nesrincim 2 aylık evli olarak mikrodalganın eksikliği henüz hayatımı etkilemiyor. Bir de kızlar kirada oturacaksanız bazı şeyleri almayı ev tutmaya saklayın bakalım yeriniz olacak mı mikrodalga koymaya
Benim mikrodalgam olsaydı mutfakta koyacak yerim yoktu şu anda ya yere koyacaktım ya da başka bir odaya
Sonra pişman olmayın
Birisi mutfak dolaplarını yerleştirmek hakkındaki fikirlerini anlatmış kim hatırlamıyorum çok hızlı okudum geçmişi. Ben 3. Çekmeceme mutfak erzaklarımı bulaşık mak deterjanı, süngerler, havlu bezleri falan koyuyordum.mutfak havlularım ise başka biyerdeydi. Şimdi o erzakları kiler gibi kullandığım bir kolim var. toplu aldığım market temizlik malzemelerini koyduğum ona koyup bende orayı bezlik olarak değerlendiricem.
Birde kiradayız ya ankastre için dolapta yer açmışlar fırına, Bizde orayı kapattıralım dolap olsun diyorduk
Yeni kararım oraya mini fırınımı koyup bi değerlendiricem (fırınım şu anda başka bir odada duruyor)
Eğer güzel olmazsa dolap yaptırırım.
Hem fırının üzerini de değerlendirmiş olurum. Bi bakalım.
Esracım bir arkadaşım işsizlik parası alıyor onun daha 3 yıl olmammıştı işe gireli
Ne sorun olursa bu konuda bana sor ben öğrenir ondan sana haber veririm.
Ben yazdım aysecim Allahım oturmayı nasip ederse biz kendi evimizde oturacagız o yüzden de mutfagı istedigimiz gibi yaptırıyoruz tezgahın üzerinde bir seylerin olmasını sevmiyorum yemek yaparken ferah olması lazım bana o yüzden simdi dolaplarımı cekmecelerimi nasıl yerlestiririm onu düsünüyorum bi de fazla esya sevmiyorum ...
Bir de mikro dalgadan bahsetmissiniz Ayse cok güsel yazmıs kiraya cıkacaksanız almayın arkadaslar benim yerim vardı aldım yemekleri ısıtırım diye
bazen telefondan bile yetiyorlar canımmlaf söz bitmiyoo
ayy yardım et yarabbim bize
:)))
Evet canımm bunalıyorum ben kalabalıktan bizim evde her yer dolu annem ne yapmıs biliyomusun?dondurma kaplarını bile biriktirmiş anne ne yapıyorsun bunları diye sordugum zaman da yemek gönderiyorum dediben de o yazlıktayken atıyorum hepsini o yüzden fazla birsey almayacagım ...
slm bebislerrbukett dedigin cikacak kiz kargo paket sirasinda bi 10 gun daha boyle gidecek belli:84:
Kızlar ben çıkıyorum şimdi. banyo falan yapıcam.
gelirim sonra gene.
meltemciğim sen ekle ben bakarım.
şimdilik baş baş
kızlaaaar sedefe gelin hamamı yapıyorlar sizde düşünüyor musunuz? ben kına istemiyorum gelin hamamı mı yapsam acaba?
kiz gelin hamaminda benim kaynana tepe taklak gider nefessizlikten' olduu hastanede gecirelim tum geceyii aman kalsin.astimi varda birazcik beklenmedik yerlerde tutuyor
kızlaaaar sedefe gelin hamamı yapıyorlar sizde düşünüyor musunuz? ben kına istemiyorum gelin hamamı mı yapsam acaba?
kiz gelin hamaminda benim kaynana tepe taklak gider nefessizlikten' olduu hastanede gecirelim tum geceyii aman kalsin.astimi varda birazcik beklenmedik yerlerde tutuyor
yaa bizde kına olcak ama ben erkek tarafından kimseyi istemiyorum heleki üvey kaynanam asla gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?