• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızz altından mı seninkiler 3 tanesi 2 tl verdim ben yeter :9:

bende 2 sine 35 verdim canım bambudan :1: Çocuğuma alamadım ona çocuk seti alırım ilerde:1:

URL=http://img97.imageshack.us/i/yumurtalc4b1k.jpg/]
yumurtalc4b1k.jpg
[/URL]

Son düzenleme:
Kızlar güle güle kullanın yumurtalıklarınızı:7:
Bende kahvaltı seti aldım fakat içinde yumurtalığı yokmuş,mağazadakiler burdaki yumurtalıklarla setinizi tamamlarsanız dediler, henüz gidip seçmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrrr nişanlım aradı ve doğum günümü kutladı 2 saat ne diller döktüü demekki anca hazırlanmış:))) yok gece 12 de arayacaktım misafirin vardı yorgunsun diye aramadım sabah 7 de aradı uykuluyum diye diyememiş anca toparlamış kelimeleri sana ev alacağım diyor hala :86: neyseki hatırladı 1 aydır aklımdaydı unuturmuyum sen benim en kıymetlimsin dedi:52:

kızlarrrr nişanlım aradı ve doğum günümü kutladı 2 saat ne diller döktüü demekki anca hazırlanmış:))) yok gece 12 de arayacaktım misafirin vardı yorgunsun diye aramadım sabah 7 de aradı uykuluyum diye diyememiş anca toparlamış kelimeleri sana ev alacağım diyor hala :86: neyseki hatırladı 1 aydır aklımdaydı unuturmuyum sen benim en kıymetlimsin dedi:52:

helaaaaaaaal enşteye helaaaal :)) sen kalaylamadan ii çbk tuttu elini naslsn zuzuşum şimdi :)

Back
X