- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.101
Günaydın kızlar... dün uğruyamadım malesef,işyerinde son günümdü o yüzden akşamıda hüzünlü bir veda yaptık arkadaşlarımla4.5 yıldan sonra baya bi zordu ayrılmak ama beni tek mutlu eden artık düğüne hazırlık daha rahat ve kolay olacak...
Bugün annemle eminönüne gidiyoruz bişiler bakıcaz bakalım eksiklerden. Çarşamba nişanlım askerden çıkıyor çok şükür bu engelide atlatmış olucaz onun mutluluğuda bambaşka tabiaysonunda da izmire yerleşiyorum. 1-2 ay dinlenip düzenimi kurduktan sonra tekrar çalışmaya başlıycam inşallah...ayy heyecanlı bir maraton olucak
Buketçim seramiklerine bayıldım çok güzeller güle güle kullan
Meltemcim özledim senide.. Kolay gelsin bugün çalışanlara
bende 0 hiç bir şey yoktu danteller saymıyorum onu zaten herkesin evveliyatında yapılıyor
çeyiz adına nişandan sonra aldım ramazandan sonra başladım şuan bir evde yaşaımn sürmesi için herşeyim var çok şükür gereksiz kalabalık yapacak şeyler almadım düğün salonumuz tutuldu düğün tarihi belli olduğunda hemen kafam rahatmı onu işte bilmiyorum o biraz karışık tek başıma yapıyorum herşeyi dedm kurban bayramından beri yatıyor hastanede kimsede düğün havası yok yani bende bile stres başka bişey yok şubatta kardeşim askere gidecek onun burukluğu dedem hastanede yatıyor doktorların dediğine göre tıbbı bişey yok allaha kalmış bugün yarın 10 gün br ay sonra bir yıl sonra babamı zaten görmedim kaç aydır hastanede yatıyor kalkıyor evde babanne var yaşlı annem bir çarşı eksik alamıyor çıkamıyor işte ben ne yapar alır getirsem mutlaka bişeyler çıkıyor canım şuan hiç modda değilim buda beni üzüyor
haklsın ama çaycnn alt kısmı çk geniş tezgahta yer kaplayacak dewamlı durduğunda.. sennde değin gbi belki kalablk msafr geldiğinde çıkartr kullanırım çaycımı
Günaydın kızlar... dün uğruyamadım malesef,işyerinde son günümdü o yüzden akşamıda hüzünlü bir veda yaptık arkadaşlarımla4.5 yıldan sonra baya bi zordu ayrılmak ama beni tek mutlu eden artık düğüne hazırlık daha rahat ve kolay olacak...
Bugün annemle eminönüne gidiyoruz bişiler bakıcaz bakalım eksiklerden. Çarşamba nişanlım askerden çıkıyor çok şükür bu engelide atlatmış olucaz onun mutluluğuda bambaşka tabiaysonunda da izmire yerleşiyorum. 1-2 ay dinlenip düzenimi kurduktan sonra tekrar çalışmaya başlıycam inşallah...ayy heyecanlı bir maraton olucak
Buketçim seramiklerine bayıldım çok güzeller güle güle kullan
Meltemcim özledim senide.. Kolay gelsin bugün çalışanlara
herkese merhabaaaa
nasılsınızz?
izmir çok soğuk bugün donudumm yaa
Hoşgeldin
İzmir soğuksa beni düşün
Ben Ağrı'da dondum soğuktan..
oyyy düşününce tüylerim diken diken olduuuuu:):)
çok soğuk canım evet gerçekten her yer soğuk ama doğu ayrı bir soğuk sabrediyorum son 4.5 ayım kaldı :)
:):) nereye gelin gidiyosun?
Aslen memleketim Ağrı değil meslek gereği buradayım
Konyaya yerleşeceğim inşallah
hayırlısı olsun canım :)
şu 4 ay çabuk geçse okadar bekledim sanki 4ay hiç geçmicekmiş gibi gelio:):)
zaman cabuk geciyor inşallah son aylarda geçicek
nişanlım askerde mayısta gelince eş durumuyla gelicem batıya
aslında 4 ay bile yokmuş :)))))
ben de 2011 ekim veya kasım ayında evleneceğim bir aksilik çıkmazsa ama nişan yapıp yapmama konusunda emin değilim.geçtiğimiz ekim ayında sözlendik,nisanda askere gidip eylülde gelecek.askere gitmeden önce veya askerdeyken nişan olmaz diyor ailem.askerden geldikten sonra da hemen evlenmeyi düşünüyoruz.1-2 ay arayla hem nişan hem düğün olur mu sizce kızlar?:44:
ayyy asker yolu gözlüyosunn::):) allah kavuştursun canım az kalmış
benimde kardeşim askerde bende onun yolunu gözlüyorum oda ekimde gelicek:)
ama benim düğünüm için haziranda gelicek izine çok zor ya çok özledim kardeşimi
evet hem ailemden ayrıyım
hem asker yolu bekliyorum
hem çalışma şartlarım çok ağır
hem çok soğuk.......
senide Allah kavuştursun canım
sevdiklerimize hayırlısı ile kavuşalım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?