2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol canım benim seninde gözün aydın kavuşmuşsun sevdiceğine senin için yepyeni bir hayat başlıyor inşalalh herşey gönlünce olur tatlım

Malesef bunlar bizim elimizde değil canım Allah'ın taktiri o yüzden söyleyecek bir şey yok malesef biraz sabretmek gerekiyor ama senin kocaman bir yüreğin var ki hepsinin üstesinden geliyorsun

haklsın ama çaycnn alt kısmı çk geniş tezgahta yer kaplayacak dewamlı durduğunda.. sennde değin gbi belki kalablk msafr geldiğinde çıkartr kullanırım çaycımı

evet canım baktım şimdi çaycına seninki sadece kettle olarak kullanmak için uygun olmaz beğendiğin ketle da çok orjinal al güle güle kullan canım

Ben de özledimm canımm çok sevindim güzel gelişmelerin olmasına

ben de 2011 ekim veya kasım ayında evleneceğim bir aksilik çıkmazsa ama nişan yapıp yapmama konusunda emin değilim.geçtiğimiz ekim ayında sözlendik,nisanda askere gidip eylülde gelecek.askere gitmeden önce veya askerdeyken nişan olmaz diyor ailem.askerden geldikten sonra da hemen evlenmeyi düşünüyoruz.1-2 ay arayla hem nişan hem düğün olur mu sizce kızlar?:44:

zaman cabuk geciyor inşallah son aylarda geçicek
nişanlım askerde mayısta gelince eş durumuyla gelicem batıya
aslında 4 ay bile yokmuş :)))))

ayyy asker yolu gözlüyosunn::):) allah kavuştursun canım az kalmış
benimde kardeşim askerde bende onun yolunu gözlüyorum oda ekimde gelicek:)
ama benim düğünüm için haziranda gelicek izine çok zor ya çok özledim kardeşimi

sözlendiysen zaten adını koymuşsunuz askerden sonra hemen evlenicekseniz eğer bide boşu boşuna nişan masrafı yapmayın derim ben

evet hem ailemden ayrıyım
hem asker yolu bekliyorum
hem çalışma şartlarım çok ağır
hem çok soğuk.......
senide Allah kavuştursun canım
sevdiklerimize hayırlısı ile kavuşalım inşallah..

tşk ederim canım aminn
bende sabah 8 akşam 8 çalışıyorum ayrıca cmt günleride full çalışıyorum sadece pazarım boş
bu yoğunluğun içinde birde hazırlıklara zaman ayırmaya çalışıyorum çok zorlanıyorum ama geçicek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…