• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

o şekerliğin takımı dahamı güzel canım onu ben görmedim de

bende görmedim o şekerliğin takımını ama bunun aslının dediği gibi stand kısmı kaba biraz başka modeleler yokmuydu ? ama beğendiysen al bence içinde kalmasın daha sonra stand kısmını kaldırır tek tek yanyana kullanırsın öylede birşeye benzemez ama ne bilim kararsız kaldımmmmm

inş. Betüşüm bol bol dua et benim için kavga sorun olmasın bu arada alyanslar ne kadar tutar acaba erkeğin alyasını ben alacağım ne kadar para ayırmam lazım tahmini

300 yeter herhalde çok abartılı bişey olmazsa ama altında baya zamlandı... Ben alışverişte hiçbişeye karışmadım ne sorsalar siz bilrisiniz siz nasıl isterseniz felan dedim çok memnun olmuşlar ve bana beğendirmeden de bişey almadılar...

alyansını nasıl istediğine bağlı canım fiyatı
el işçiliği olanlar baya bi fiyatlı bildiğim kadarıyla 500 den fazla yani
biz normal alyans aldık benimki 250 tl ydi
nişanlım onca yalvarıp dil dökmeme rağmen altın istemedi aynısının gümüşünü yaptırdı kuyumcu da 100 tl verdik ona da
çok ucuza geldi yani bizimkiler

bende atasayda 1 alyansın fiyatını sormuştum çifti 1900 dediler dudağım uçukladı çok fazla o da ya

inş. betüşüm bol bol dua et benim için kavga sorun olmasın bu arada alyanslar ne kadar tutar acaba erkeğin alyasını ben alacağım ne kadar para ayırmam lazım tahmini
bn nişanlıma sözde ve nişanda alyans aldm altın almadk bz ona erkeğin altın takması ii diil die ona sordm o da istemedi.. gümüş aldk sözde hzır bi modelden beğendk 50 liraydı herhalde nişandada bnm alyansmn taşsızını ve gümüşünü özel yaptrdk oda 70 ti yanlş hatrlamıosam
o şekerliğin takımı dahamı güzel canım onu ben görmedim de

cnm soru bnaydı sanırım.. bn beğendm buket ama braz daha gzeym bakayım die almadm altı tek bambu stand üzernde 5 li aynı şekerliğin gbi yüzeyi yuvarlak dsenli porslenler vardı belki kapağı daha farklı olblr senn şekerliğinden ama genel grntü itibaryle bnziodu

300 yeter herhalde çok abartılı bişey olmazsa ama altında baya zamlandı... Ben alışverişte hiçbişeye karışmadım ne sorsalar siz bilrisiniz siz nasıl isterseniz felan dedim çok memnun olmuşlar ve bana beğendirmeden de bişey almadılar...

bende çenemi tutabilirsem seninle aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum canım:1:

bende görmedim o şekerliğin takımını ama bunun aslının dediği gibi stand kısmı kaba biraz başka modeleler yokmuydu ? ama beğendiysen al bence içinde kalmasın daha sonra stand kısmını kaldırır tek tek yanyana kullanırsın öylede birşeye benzemez ama ne bilim kararsız kaldımmmmm

iyide zaten ben onun standını beğenmiştim:1: Zaten annem beğenmedi ya artık alma şansım kalmadı:1:

bende çenemi tutabilirsem seninle aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum canım:1:

benimde öyle oldu
biz zaten annem kayınvalidem ben nişanlım olarak çıktık alışverişe
nişanlım o gün çalışıyodu onunla olucak işleri hallettik sonra o gitti
diğer şeyleri biz üçümüz hallettik
ama kayınvalidem benim onayımı almadan hiçbişey almadı almıyoda
bana geçen gün bolero ördü onun düğmelerini bile bana gösterip aldı :1:
canım benim seviyorum ben bu kadını :9:

kızlar evgör mobilyada "istanbul mobilya yatak odası" die bi model var ne zamandr hep beğeniorm onu ama gardolabı sürgülü kapak diil szce nasıl szde bakın

stanbul Mobilya Yatak Odas Evgor.com.tr

sayfann altına doğru her parçayı daha rahat greblrsnz

bence güzel canım benim yatak odamda kahve-beyaz
ama yatak odanda yer problemi olursa dolabın kapakları problem yaratabilir
sürgülüler o yüzden iyi oluyo ama bence güzel yani bu modelde

kızlar evgör mobilyada "istanbul mobilya yatak odası" die bi model var ne zamandr hep beğeniorm onu ama gardolabı sürgülü kapak diil szce nasıl szde bakın

stanbul Mobilya Yatak Odas Evgor.com.tr

sayfann altına doğru her parçayı daha rahat greblrsnz

canım gerçekten çok şık çok beğendim gardropta orta kısmı o şekilde olan hiç görmemiştim farklı olmuş çok zarif bir takım bence bana göre tek eksiği ben daha gösterişli bir baza başlığı istiyoum

benimde öyle oldu
biz zaten annem kayınvalidem ben nişanlım olarak çıktık alışverişe
nişanlım o gün çalışıyodu onunla olucak işleri hallettik sonra o gitti
diğer şeyleri biz üçümüz hallettik
ama kayınvalidem benim onayımı almadan hiçbişey almadı almıyoda
bana geçen gün bolero ördü onun düğmelerini bile bana gösterip aldı :1:
canım benim seviyorum ben bu kadını :9:

çok şanslısın canım maşallah:nazar: dilimide ısırdım popomuda kaşıdım:1: Darısı başıma inşallah

kızlar bu arada annem aşkımın atkısı için dün gri yün almış akşam örnek çıkardı yok yanlarına kırık prinç yapmış ortasına 3 tane saç örgü yapmış baktım baktım birşey anlamadım nasıl öreceğim ben onu ya:43:

kızlar bu arada annem aşkımın atkısı için dün gri yün almış akşam örnek çıkardı yok yanlarına kırık prinç yapmış ortasına 3 tane saç örgü yapmış baktım baktım birşey anlamadım nasıl öreceğim ben onu ya:43:

kız sende başladığı yerden bir düz bir ters olarak ör git bari başında birde sonunda model olsun:86:

Back
X