- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #46.981
gözünaydın canım
teşekkürler canım . içim rahatladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünaydın canım
günaydın kızlar
çok mutluyum. ciğer tomografi sonuçlarını aldım temiz çıktı hamdolsun![]()
nişan yüzüğün hala parmağında mı peki?
evet parmağımda..kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim.. bende çok üzülüyorum.hatta ağlıyorum işyrimde olmama ragmen.düzelir kızlar bunuda biliyorum.arar bunuda biliyorum.sana güvenmiyorum şu saatten sonra dedi bana.ayrılmasınaymış yok olacak düğüneymiş acımıyorum.bu laf yetti tek bu laf
o cay setindekini almadım canım bardaklar aynı diye koydum o resmi:)) 2 takım büyük birde minancık bir takımım var başkada almam biri kardeşimin doğum günü hediyesi zaten:))
evet parmağımda..kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim.. bende çok üzülüyorum.hatta ağlıyorum işyrimde olmama ragmen.düzelir kızlar bunuda biliyorum.arar bunuda biliyorum.sana güvenmiyorum şu saatten sonra dedi bana.ayrılmasınaymış yok olacak düğüneymiş acımıyorum.bu laf yetti tek bu laf
gözün aydın canım
maşallah kübracım stres yapmşsn boşuna :)
seninde ayşecim hepimizin.
nasılsın?
Edacım hakkından hayırlısı olsun.
Gözün kapalı bir ömür geçirebileceğini düşünüyorsan devam et.
Tabi kısmet hepimizin hakkından hayırlısı olsun bilemeyiz neler yaşarız.
Dua edicem sanada.
Kızlar çok yoğun geçiyor haftasonları bi dakka oturamadım yine. Bitek akşamları oturuyorum işleri bitirip.
Evlilik yoğun
Şimdi iyi enerji depolayın
merhaba kıslar nasılsınız bakim
edacım hakkında hayırlısı olsun üzme kendini desekte boş biliyorum
ama bitirmek hiçte kolay degil bitti demekle bitmiyor
evet betülcüm iyiyim yolculukta çok çarptı beni daha yeni kendinme geldimm
haklısın hava değişimnden olr geçmş olsn cnm özlemşmsn evini elçin mersndeyken