- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #47.561
xeddax 24 haziran kına 26 haziran düğünü aslı xeddax ıda ekle![]()
yerim ben seni yer yerrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
xeddax 24 haziran kına 26 haziran düğünü aslı xeddax ıda ekle![]()
senin gibi gelinim olsun herkese borcum olsun![]()
yerim ben seni yer yerrr![]()
Buketçiğim ölemi diyosun :86:
inşallah benim gelinlerim damatlarımda beni sever :86:
ay eda kız çok heyecanlıyım ya nişan için dua et ne olur sorun çıkmasınnnn kızlarrr sizde dua edin bana ne olur
ay eda kız çok heyecanlıyım ya nişan için dua et ne olur sorun çıkmasınnnn kızlarrr sizde dua edin bana ne olur
canım napıyım beni deli ediyor kavga edince.ben ne zaman sinir krizi geciricem o zaman düzeliyo beyimiz..o haddeye getirene kadar ugrasıyo sonra üzülüyo.yapmasın böyle şeyler napıyım.Allah geçim versin kızlar hepimize özellikle bu zamanlar da şeytan çok ugrasıyo![]()
aslııcım teşekkür ederim canım.listeye yakışmışmıyım ne![]()
canım heyecanlı olman çok normal çok güzel bi duygu ve çok heyecanlı oluyor insan ama o günün tadını çıkar rüya gibi gelip geçiyor canım inşallah herşey istediğin gibi gönlüne göre olur.
herkes yakıştı bu listeye.
eda seni pembe yaptım ama tarihin kesinmiydi?
Kesinse kırmızı yapim :)
sabır canım napalım kavga ortamı çok oluyor gerginlikten patlıcak birini arıyosun o da hep birbirimize oluyor :) bu günler geçicek deyip konuyu uzatmıcaz :)
bende yakışmak istiyorum ama kuzucum artık:84:
sabreden derviş muradına ermiş :))
Buket seninkiyle ortalama tarih konuşmuyomusunuz.
Senin düğün nezaman olur sence?
herkes yakıştı bu listeye.
eda seni pembe yaptım ama tarihin kesinmiydi?
Kesinse kırmızı yapim :)
ekim 23 gibi konuşmuştuk canım ama sadece muhabbeti var
hadi bakalım buket hayırlısı olsun o zaman
dur kız daha birşey yok daha istemediler bile beni ben kendi kendime gelin güvey oluyorum