• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

hypnotic i çok duydm müge bkaç kez denedm ama baştaki koku gerçekten çk ağır sen kullandnmı gerçekten etkili mi ve baştaki koku daha snra kayboluomu

kullandım tatlım ama tavsiyem çıkmadan bi yarım saat önce fln sıkman bide 15cm fln uzaktan sıkarsan (her parfüm için geçerli bu dediğim) daha kalıcı oluyor. Çünkü parfüm tanecikleri tenine uzaktan yapıştığından o yağlı olan tabakası cildine gelmiyor. Böylece daha yaygın oluyor. Ben hep uzaktan sıkarım herkeste yeni sıktığımı zanneder:)
Yalnız Dior Addict 2'de süper hafif ve güzel bir koku beyaz misk fln var içinde portakllı fln çok hoş yani :) koklamalısınız:71::71:

$DKNY_Be_Delicious.webp
bende bunu aldım dkny yeşil elma... Kullanan var mı ??

isviçreden aldığım tüylü kelepçemi unutmayalım lütfennn:69:
allahım benim ki bunları duysa ya kaçarr ya da kölem olur :47:

çok seviyorum böyle şeyleri ama sadece seviyorum galiba
faaliyete geçirebilir miyim bilmiyorum :27::27:

Sadece çeyize koymak için alınmıyor bunlar kullancan tabee adam görcek sonra eeeeeeeeeee lolaaaaaa aç bakalım çeyizini dicek :P:47::69::52::94:

Orf lime drive kullanıyorum şuanda herkes çok beğeniyor bana kokuyor gibi gelmiyor ama dışarıdan duyuluyo kokusu metroda kızlar soruyor genelde .)))

Sadece çeyize koymak için alınmıyor bunlar kullancan tabee adam görcek sonra eeeeeeeeeee lolaaaaaa aç bakalım çeyizini dicek :P:47::69::52::94:

asıl hadi giydim diyelim kanatları
bana derse ki
"nereye uçuyosun kuşum " fln karizma yerlerde sonrada ertesi geceler hala etkisi süren dalga geçmeler..sinir bozulmalar
gerçekten sadece victorias gecesinde kullanırım yani o zaman :9:

Ayşecim
allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin (coluğunla çocukunla :)))))
bende sadeliği seviyorum evde eşya boğmamalı insanı rahat olmalı sende güzel bir tercih yapmşşın mutlu günlerde otur belki bakmışşın bir gün yolumuz düşer geliriz o sıcacak evinde misafir oluruz :))

Dün saydım çamaşırlarım ne kadar var diye
15 çift çorap
10 tane don :))
5 fantazili
atlet + kilot takım 7
gecelik 4
sütyen 5
5 tk pijama

nişanlıma
1 tane don yıkayıp yıkayıp giysin bir tanede yedek alalyım:))
7 çift çorap daha atlet felan yok piyasada
2 tk pijama

Dün saydım çamaşırlarım ne kadar var diye
15 çift çorap
10 tane don :))
5 fantazili
atlet + kilot takım 7
gecelik 4
sütyen 5
5 tk pijama

nişanlıma
1 tane don yıkayıp yıkayıp giysin bir tanede yedek alalyım:))
7 çift çorap daha atlet felan yok piyasada
2 tk pijama

hahahahah nişanlına baya cömert davranmışın :kkk::kkk: :4::4:

:))
neyse ben hiç almadım ona ne diyosun..
hep ben hep ben hep ben yaşasınnn kızlarr :80:

kızlarr hepinizii çimdikledimmm :82:

ben çıkıyorum akşam resimleri çekip yarın sabah
iç çamaşırlarımı buraya yükleyeceğim :124:

öperim kocamannnnn :54:

Back
X