- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #49.021
betüşş kızz neler aldın fiyatlar baya uygun o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bikaç hafta sonra kına alışerişine çıkıcaz ama bişiy sormak istiyrm size
kınada bindallıyı kınayı fln kız tarafımı alır
ben pek bilmiorum bunu eğer öyleyse nişanlıma aldırmak istemem.
birde illa gece elbisesi giymek şartmı. evde olcak sonuçta gereksiz gibi geldi bana
toprağım buket :)))
aha şuraya yazıyorum onlarda size tanışmaya gelecek en kısa zamanda bunu bilesin :)))
çok sevindim inşallah hayırlı olur canım gönlüne göre olur herşey
kızlar bikaç hafta sonra kına alışerişine çıkıcaz ama bişiy sormak istiyrm size
kınada bindallıyı kınayı fln kız tarafımı alır
ben pek bilmiorum bunu eğer öyleyse nişanlıma aldırmak istemem.
birde illa gece elbisesi giymek şartmı. evde olcak sonuçta gereksiz gibi geldi bana
Canım herkesin adeti farklı ama benim bildiğim kına yerini kız tarafı tutuyor.
Dağıtılacak çerezleri kınayı ve bindallıyı erkek tarafı alıyor.
Senin kınan evde olucaksa masraf yapmak istemezsende abiye şart değil bence.
O kişinin isteğine kalmış bişey sonuçta.
ister 1 kıyafet bindallı giyer isterse 7 tane giyer.
cnm bende öyle biliyrm ama yinede tereddütte kaldım çünkü kınayı kız tarafı yapar diolar
hani bindallıyı kınayı işte örtüsünü vs bunları kızmı alıor die.
kına kız tarafına ait giyisilerde sadece bizde erkek tarafı çerez gibi kına gibi şeyleri alır
kınada çok şık bindallı abiyeler var aslında onlardan alıp geceelbisesine gerek bile yok bence
yani sen bilirsin ben senin gibi yapmış olsam tek bindallı abiye alırdım
senin kehanetlerin çıkıyor kız hadi inşallah bakalım ama onlardan önce aşkım tek gelsin
![]()
bindallıyı alacak mısın kiralayacak mısın canım? Ben kına yapmayı düşünmüyorum ama yaparsam kınayı kendi imkanlarımla yaparım ben nasıl düğüne karışmıyorum kınayada erkeği karıştırmam
bindallıyı mı kız tarafı alıyr.
yani dün akşam konuştuk eltim kendi almış herşeyini erkek tarafı tek çerez almış
nişanlıma söledim ben bindallıyı gece elbisesini fln alıcak.
ama sonrada tereddüt ettim işte benmi yanlış biliyrm acaba
önceden kahve içerdim alışkabnlık kapatırdım kızlarda hadidalgasına fal baktırırlardı bir gün komşu geldi fincanı kapattı buketcim annemde benim gözümün içie bakıyor sen mi bakıyorum dedin diye yok neyse ayıp olmasın diye iki salladım sonra ertesi gün kadın kızlarını birde oğlunu almış gelmiş içimi okudun da bunlara da bak kısmet felan varmı diye :))))))) anneme dedim senin yüzenden komşu ayıp iki salla diyor bana komşular çoğaldı kadın patik getirmiş bana allahım ya çok komikti adım çıktı falcıya neredeyse beni her gördüklerinde kahve içmeye çağırıyorlar :)))))))))))
kısmet canım herşey allahtan ne ile karşılaşacağımıızı nasıl bir kader çizgisinde olacağmızı bilmiyoruz hakkımızda hayırlısı bütün herkes için iyi insanlarla karşılaşalım hepimiz
kızlar ben şimdi bindallıyı alımmı
kayınvaldemin kalkıpta arkamdan laf etmesini istemem sonra.
bi bindallı bile almadı die.
ama bana görede gelinin alması tuhafıma gidio.
nişanlım her ne kadar alıcam ben desede içim hiç rahat değil
canım bence kiralamak en mantıklısı en güzeli en hoşu çat patlasın 50 tl kirlama hadi 70 olsun
ablamın bindallıyı biz kiralıdık abiye olarak ta nişan evde olduğu için nişan kıyafetini kınada giymişti
kızlar ben şimdi bindallıyı alımmı
kayınvaldemin kalkıpta arkamdan laf etmesini istemem sonra.
bi bindallı bile almadı die.
ama bana görede gelinin alması tuhafıma gidio.
nişanlım her ne kadar alıcam ben desede içim hiç rahat değil
bende seni en kısa zamanda kahveye bekliyorum denizcim ünün tüm mahalleyi sardığına göre var sande birşeyler
![]()
Hadi yaaa gittiniz mi?
Nasıl şeler vardı? Fiyatlar nasıldı. resimlerini çektin mi![]()
aaa fiyatlar nasıl canım? Pazar her zaman açık oluyor muymuş?