2011 gelin adayları buyrun sohbete

buketcim bence jumbo daha kaliteli ve daha da pahalı galiba ama hisarda bence işini görür bebişim yine de sen bilirsin

ben hisarın 115 parça saten takımı 750 tl ye aldım canım jumboda hem çatal bıçak seti hem çay seti 4 tane tencere 2 de cevze saten olarak 1450 imiş aslında daha uyguna gelmiyor mu canım

ben hisarın 115 parça saten takımı 750 tl ye aldım canım jumboda hem çatal bıçak seti hem çay seti 4 tane tencere 2 de cevze saten olarak 1450 imiş aslında daha uyguna gelmiyor mu canım

canım ayrı ayrı fiyat listelemesi yap arat sitelerde parça halinde ne kadar geliyor jumbonun takımı anlarsın uygun olup olmadığını bazen set halindekilere baya uygun yapıyorlar

cnmmm sende dkkat et kendne çk or karın ağrısı.. dediğin gbi bnde ewe gdip bi duş alayım sağol cnm
Kızlar deniz ve betül geçmiş olsun dikkat edin kendinize...

çk sağol aslıcım

sağolun kızlar o zaman ben bir akşam gidip geri vermeye çalışayım sonrada jumbomu alayım

cnm jumbo alıcaksan toptan satan tanıdığım var demiştim çok daha uyguna verir ama sen peşin mi alıyosun taksitli mi.. Bide tüketici haklarına göre 7 iş günü içinde sebepsiz iade yapılabiliyor..

cnm jumbo alıcaksan toptan satan tanıdığım var demiştim çok daha uyguna verir ama sen peşin mi alıyosun taksitli mi.. Bide tüketici haklarına göre 7 iş günü içinde sebepsiz iade yapılabiliyor..

peşin alacağım canım saten 8100 çeyiz setine 1450 nakit dediler uygun geldi hisarı iade edeyim alayım bari o seti

buketcim demekki set halinde çok daha uygun hisarında setleri oluyor bütçemi zorlar diyorsan ordanda set halinde alabilirsin:26:

9 PARÇA RİO TENCERE SETİ

4 PARÇA RİO ÇAYDANLIK VE DEMLİK TAKIMI

4 PARÇA RİO ÇELİK CEZVE SETİ

6 LT DÜDÜKLÜ TENCERE

13 PARÇA RİO ÇAY SETİ

6 ADET VİYANA ÇAY BARDAK

89 PARÇA ÇKB SETİ (RİO, MİLANO, MERCURY,)

AHŞAP KUTU

Bu hisarın paketi canım 1590 tl imiş saten değil parlak ama jumbonun seti daha uygun

buket bnde çeliklerimi almadan önce hisara bakmştm hisarın kalitesi gzel çelikte sayılı markalardan ne kadar doğru blmiyorum hç grmedm ama hisarın çeyiz setine set olrk olşturulduğu için ve daha uygn olduğu için 2. kalitede ürünlerden olştruolarmş diye duydm bna srrsan baştan beri aklnda jumbo var annende onu istemş hem annenn gnlü olsn hemde ikilemde kalma

cnm istersen sana bi telefon numarası vereyim bi görüş daha uyguna alabilirsin madem peşin bu adam peşin çalışıyor benm verdiğimi söylersinn yardımcı olur...

canım belli biryerden almak istiyorum sorun çıktığında jumbo alınan yer ile irtibata geçilmesini istiyormuş sorun çıktığında gidecek yerim olsun diye güvendiğim bir züccaciyeci var burda ordan aalcağım ama ilgin için sağol canım

hisarı aradım şimdi canım müdürlerine soracaklarmış arayacaklar beni gidip vereyim de jumbo alayım o zaman canım dediğin gibi anneminde gönlü olsun zaten herkeste jumbo daha kaliteli diyor

hisarı aradım şimdi canım müdürlerine soracaklarmış arayacaklar beni gidip vereyim de jumbo alayım o zaman canım dediğin gibi anneminde gönlü olsun zaten herkeste jumbo daha kaliteli diyor

tmm işte hayatım içine sinen olr rahat edersin bu arada sabah sçyleyemedm aldklarınn hepsi hayırlı olsn hayatım gle gle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…