2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet haklısın canım bizim evde sobalı yha ama babam güsel bi nişan yapmak istiyorum dedi o yüzden isteme olayını biras ertelıyo sözden sonra arayı cok uzatmadan nişan yapalım diyolar ama bakalım tatlım.

inşallah canım amin :Saruboceq:
inşallah canım yha bazen hayal kuruyorum gercekten o günleri yaşabılecekmıyım diye bak duygulandım imdi:gitme:

pandomim-ece-ben 3 müz beraber saydık 3 aydan geriye ama sanki zaman durdu geçmiyor gibiydi şimdi bakıyorum üstünden 3 ay geçti bile ben sözleneli 8 ay olmuş ona bile şaşırıyorum anın tadını çıkartın geri dönüp bi daha yaşamak istediğiniz de olmuyor kötükedihüso

ewt her anımın tadını cıkarmak ıstıyorum bana anı olarak kalacak hep hatırladıgımda yüzümün gülmesini istiyorum

:teytey:2011 Gelin Adayları Tahmini Düğün Listemiz:teytey:

04.03.2011 - papatyam2011 - Kına:teytey:
05.03.2011 - papatyam2011 - Düğün

23.04.2011 - daisyrose - Kına:teytey:
24.04.2011 - daisyrose - Düğün

13.05.2011 - Ece - Kına:teytey:
14.05.2011 - Ece - Düğün

13.05.2011 - latinsugar - Kına:teytey:
15.05.2011 - latinsugar - Düğün

20.05.2011 - Pandomim - Kına:teytey:
21.05.2011 - Pandomim - Düğün

27.05.2011 - dugiii - Kına:teytey:
29.05.2011 - dugiii - Nikah

04.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına:teytey:
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün

17.06.2011 - Cimcime eses - Kına:teytey:
19.06.2011 - Cimcime eses - Nikah

17.06.2011 - AMMANYA - Kına:teytey:
19.06.2011 - AMMANYA - Düğün

20.08.2011 - guulllmu - Kına:teytey:
21.08.2011 - guulllmu - Düğün

Tamamtır. Listenin son hali. Hayırlısı bakalım hepimiz için.

Son düzenleme:
ewt her anımın tadını cıkarmak ıstıyorum bana anı olarak kalacak hep hatırladıgımda yüzümün gülmesini istiyorum

kesinlikle o gün yalnızca sizin gününüz siz eğlenmezseniz oynamazsanız gülmezseniz kimse mutlu olamaz boshayallersmileboshayallersmile

kızlar dün konusu açılmış gerçi ama takı konusunda siz damat'a ne takmayı planlıyorsunuz? ben saat takmayı düşünüyorum

bu konu da hiç düşünmedim biz Nişanda saat taktık düğün için bilmiyorum altın takmıor nişanlım farklı model bi saat olabilir yine :teytey::teytey::teytey::lepi:

Şeniz Son zamanlarda daha zor geçiyor zaman.

kızlar dün konusu açılmış gerçi ama takı konusunda siz damat'a ne takmayı planlıyorsunuz? ben saat takmayı düşünüyorum

biz nişanda Kardeşim saat takmıştı. Annemle babamda altın takmıştı damada.
Şimdi düğünde ne takılıcak edilicek bilmiyorum.
belki ben saat takarım yine ama bilmiyorum takmasamda olur. boşverin damadı onlar bize taksın sırnaşık şey

ama gene ben yokum :gitme:

saat nişan da takılıyo galiba bide
düğünde de eğer damat altın takıyosa bileklik gibi bişey ama bizimki takmaz takmasında zaten hiç sevmem
o yüzden cumhuriyet falan takılır herhalde

biz nişanda bitane altın takdık, saati düğünde takarız diye düşündük.
bi annemler para takarız dediler cünkü benimki hiçbir şekilde takı takmıyor saat ve alyans dışında :smiley-cool:

ben çok utanıyorum takı takılırken boshayallersmile
ama bolca takılmasına karşı değilim tabiiki kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…