- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.481
10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Lisans) değerlendirilmesi çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14:00'da açıklanacaktır.
10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Lisans) değerlendirilmesi çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14:00'da açıklanacaktır.
blender olarak braun multqıck hamur ataçmanlı düşünen varmı kızlar.
ben geçende buna bakmıştım fiyatı 217 idi galiba ama almadım
nasıl alacağıma hala karar verebilmiş değilim. hepsini tek tek mi alsam set halinde mi alsam
mail de yazdıkları aklıma geldikce sinir oluyorum boşuna alma hayal kurma plan yapma diyorum kendi kendime
ben düdüklü tencere aldım kıslar
bi tencereye hayatta 250 tl vermem
70 tl ye aryıldız aldım ben normal
bu ne ya altı üstü bi düdüklü pişirdiklerine düdük koyucak değil ya :roflol:
ben geçende buna bakmıştım fiyatı 217 idi galiba ama almadım
nasıl alacağıma hala karar verebilmiş değilim. hepsini tek tek mi alsam set halinde mi alsam
mail de yazdıkları aklıma geldikce sinir oluyorum boşuna alma hayal kurma plan yapma diyorum kendi kendime
yaa böyle düşünme canım yaa
üzme kendini altı üstü bi mail
o an yazılmış bişey altı üstü
ama sen bunu ona sor ve tavrını belli et hiç hoşuma gitmiyo de
canım benimkinin su üstüne cıkma huyu var, hemen sen abartıyorsun falan filan dicek
benim türkçem de tam düzgün değil ondan cok iyi faydalanıyor laf cambazlığı yapıp işi tersine çeviriyor her seferinde :sinifsinif:
canım benimkinin su üstüne cıkma huyu var, hemen sen abartıyorsun falan filan dicek
benim türkçem de tam düzgün değil ondan cok iyi faydalanıyor laf cambazlığı yapıp işi tersine çeviriyor her seferinde :sinifsinif:
aryıldız güzel marka canım modeli falan varm ı? güle güle kullan
valla resmi falan yok canım
ama eski modellerden kapağı
tutma yerleri falan kırmızı
ben çok beğenerek aldım
gerek yok yani klipsoya falan bence
hepsi aynı işi görüyo
250 tl ye ufak tefek bir sürü eksiğini alırsın
ama tabi benim düşüncem bu
yarın stajımda son günüm çok çok mutluyum kızlar yha:)
bunun siyah yerleri kırmızı olanı işte 7 lt al dedi annem tavuk falan haşlamak için
bende anne sözü dinledim sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?