2011 gelin adayları buyrun sohbete

10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Lisans) değerlendirilmesi çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14:00'da açıklanacaktır.

ben düdüklü tencere aldım kıslar
bi tencereye hayatta 250 tl vermem
70 tl ye aryıldız aldım ben normal
bu ne ya altı üstü bi düdüklü pişirdiklerine düdük koyucak değil ya :roflol:

ayy elçin hiç merak etmiyorum yaa
içime oturdu bak şimdi
şimdiden geçmiş olsun kendime :gitme:

blender olarak braun multqıck hamur ataçmanlı düşünen varmı kızlar.

ben geçende buna bakmıştım fiyatı 217 idi galiba ama almadım
nasıl alacağıma hala karar verebilmiş değilim. hepsini tek tek mi alsam set halinde mi alsam
mail de yazdıkları aklıma geldikce sinir oluyorum boşuna alma hayal kurma plan yapma diyorum kendi kendime

yaa böyle düşünme canım yaa
üzme kendini altı üstü bi mail
o an yazılmış bişey altı üstü
ama sen bunu ona sor ve tavrını belli et hiç hoşuma gitmiyo de

seni anlıyorum suanda kırgınlık kızgınlık hepsi bi arada olunca böyle konuşuyorsun ama dediğim gibi sakin olmaya çalış ve mutlaka tatlı dille bi konuş..bakalım ne dicek

yaa böyle düşünme canım yaa
üzme kendini altı üstü bi mail
o an yazılmış bişey altı üstü
ama sen bunu ona sor ve tavrını belli et hiç hoşuma gitmiyo de

canım benimkinin su üstüne cıkma huyu var, hemen sen abartıyorsun falan filan dicek
benim türkçem de tam düzgün değil ondan cok iyi faydalanıyor laf cambazlığı yapıp işi tersine çeviriyor her seferinde :sinifsinif:

evet hatırladım.
Sende şaka yollu söyle, ne güzel muhabbet ediyosunuz falan diye, anlayacaktır diye tahmin ediyorum.

öyle deme canım sende sakin bi şekilde çok önemsememeiş gibi konuşursan onu diyemez hı derse sen dersin bak gördüğün gibi ben sakinim sen telaşa kapılıyorsun hayırdır dersin..sana güveniyorum canım ama dediğim gibi hiç önemsememişsin gibi konuşş..

aryıldız güzel marka canım modeli falan varm ı? güle güle kullan

valla resmi falan yok canım
ama eski modellerden kapağı
tutma yerleri falan kırmızı
ben çok beğenerek aldım
gerek yok yani klipsoya falan bence
hepsi aynı işi görüyo
250 tl ye ufak tefek bir sürü eksiğini alırsın
ama tabi benim düşüncem bu

bunun siyah yerleri kırmızı olanı işte 7 lt al dedi annem tavuk falan haşlamak için
bende anne sözü dinledim sırnaşık şey

Eklentiler

• $irisduduklu7-02.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…