- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
kaç ay oldu gıdelı
ne zmn gelcekk
kaç yaşındasın
gelınce hemen nışan olcak mı 1 yılda nışanlı kalırsan 2011 gelını oluyon
ben 2009 kasımdı 2010 nisan ıstıyom bakalım
gunaydın
merve papatyam h geldınız
ayy bugun mesaı var ve ben delırcem yaa:umursamaz:
ne ayı 20 gün oldu daha =(
2010 ekim gibi gelse kasmda nişn olur yazada düğün inşşşş zemuszemus
21 yaşndayım sen kaç yaşndasın tatlım :uhm:
seninki ne güzel çok yakın Allah mutlu etsin her daim...:1hug:
kız uğur böcüğü başka topiklerde fink atıyon 2010 gelinlerini unuttun
yakalandıkakannehir
hemen gelıyom kızma
merve yazsana anam bişiler
kız ben senin gibi heryere yetişemiom kaydirigubbakcemile3 bi yandan ceyis topiini okumaya calısıom..
bunalıma girdim yaa bi 2010a girsek artık zmn daha cabuk geçicek sanki..birde askerliğin son günlerini sayabilsem hayırlısıylaa :Saruboceq::çok üzgünüm:
20 gün müakannehir,
neyse gecer gecer merak etme
ınş hersey dıledığın gıbı olur
aılesı yardım etcek demekkı hemen nışan yapıyonus
bız kendımız alıyoruz herşeyı
ama şükür ondan uzadı 2010 a
ben 22 yaşındayım cnm
aynı sehırdeyız önceden aynı semtteydık sımdık iş dolasıyla anadolu yakasında taşındı
uzak kaldık:gitme:ama haftada 2 3 kere gelır
albumlerımde cıcek resmı vardır oraya bakarsan resmımızı görursun
patron olma kk grmedığım yer kalmıycakta öğlen kalktımmafoldumbenyerımden sımdık geldım
2010 mu gelse nan 4 aycık kaldı beemafoldumben
naısl cabuk gecıyo anlamıyom
tek bıldığım sey durmadan takst gelıyo ayy gene mı dıom ay hemen bıtıyoakannehir
çok tatlısınz canm ne güzl :1rolleyes: 2010da evlencklere mutluluklar diliorum şmdiden..
şmdiden ceyizimi tamamlıoruz geri kalnlarıda düğüne yakn olur sanırm :asigim:
bende öle diodum ama bu ara sanki zaman geçmio gibi gelio..ya da geçio bazı konularda geçmio kaydirigubbakcemile3 nasıl oluo deme oluo iştee kaydirigubbakcemile3
zaten kk da heryerden haberin var canikom..ekşin ekşin -tatlicadiarzu-
bak o gelsın naısl geccek anlamıycan nışanlanınca eteklerı tutuşuyo ınsanınn sımdıden öleyım ya
zamanı saymıyom şunu bunu bu ay alam dıye sayıyorum:kedi:
bu aralar ekşın yok takıp edemıyom
kendım ekşın yaratıyom bıgun grileşcem bakalım ne zmn-tatlicadiarzu-
böcüüüm senin çeyizinde eksik bitmiosa bizim evlenmemiz 2030 olar :)
yaa biz söz diye yapmıştık ya kayınpederim falan nişan nişan diip duruo kaydirigubbakcemile3 direk nişanlandık biz galiba bizim haberimiz yok kaydirigubbakcemile3
yaa biz nişan olarrak kabul ediyoruz zaten ama hani daa 1.5 seneden fazla var ya o yüzden sanki biraz daha raat davranıyorum..
:tomato: yok daa neler nan abartma
aman ne nışanı cnm masraf
söz zaten 1,5 yıl sürmemesı laızm hatta nışanda mumkunse 6 ay sürsunkaydirigubbakcemile3
1,5 senede neler neler yapılr
sen benım ceyısı gecersın
canım enişteden önceki zamanı da hatırlıom..az eksiğin vardı..gerçi bi bakıma da haklısın baba evinde bile eksikler cıkıo yine..ama senin çogu sey tamamdır ıvır zıvırlar kalmıstır..
önceden söz yaparız soorada nişanı evde yaparız dioduk ama gereksiz olucak çünkü ztn 15 ay olmıcak..gelince de bi kaç ay sora evlerncez..nişana dısarda yapim desen nerden baksan 3 milyar civarı masraf olcak..onun yerine bi sürü eksik tamamlarız..ya da balayında 1 hafta diil 2 hafta kalınır :jeyyar:
bana Allah'tan halamlarda yardım etcek..babamda tekstilci bursadan tekstil ürünleri toplayıp alcam..
öncekı sözlumden sonra almaya baslamıştım sonra umutsuzluğa kapılmadım devam ettım sonra bı baktım ana nışanlanmışım akannehirama ıyıkı almışım keske daha erken başlasaydım dıom
sen cok şanslısın cunku bana yardımm eden yok askımada öle
:gitme:
3 mılyarla yatak odanı alırsın
ılknur a.s.
erkenden baslamak lazımdı aslında doğru ama benim nişanlıma kadar aklımda çeyiz meyiz derdi yoktu..aklımın ucundan bile geçmiodu ki ay sunu alim bunu alim kenara koyim diye..evlenmeyi bile düşünmüodum :bbo:
evet Allah razı olsun yardım edicekler..bende modelleri begenip not ediyorum çalışmaya başlayınca gidip alıcam..şimdi ufak tefek şeyleri alabiliorum anca..
ben doğustan ceyıs meraklısıymışım dımekkı
aslında evlenmek ıcın deıl sırf ceyıs almak ıcın alıyordum
taa ki askımı görene kadr:asigim:
orta okulla eve gelınce dantel yapmışım ya gördun ya -tatlicadiarzu- kendıme guluyom sımdık versen elıme sürmem
ama cok modern seyler yapmışım aa bak onlarn sardırılmasıda cok paraakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?