2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyiyim gülşahcım bende geçmişi okuyorum allahtan akşam fazla yazan olmuyor da takip edebiliyorum:)))
shewall nişanlının ailesi bay akalabalık bizlerde nişanlımla 6 şar kardeşiz:))

iyiyim gülşahcım bende geçmişi okuyorum allahtan akşam fazla yazan olmuyor da takip edebiliyorum:)))

evet canim bazende oku oku bitmiyor birakiyorum bende.. ohh masallahhh severim ama ben kalabalik aileleri.. ne yazikki benimkisininde benimde sadece birer tane kardesimiz var.. ben artik soyle 4-5 tane cocuk yapiyimda kalabalik bi aile olalim eheheh :lepi:

canım biz 4 kardeşiz.
onlar 9. bakalım ben uyumlu biriyimdir.
nişanlım da ailesine çok düşkün gözükmüyor. herhalde saygı sınırlarını aşan olmazsa çok sorun olmayacak. ama tabi Allah bilir.alsanaalsanasmile bu smileye bayıldım.

bende çok kardeşi severim de 9 da çok be yaa bilmiyorumkismile

birbirlerini canta la dovuyorlar.. kullanmak zorunda kalmazsin insallah yerimseniben burda birisinle agiz dalasina girersen anca hehe. Insallah bi sorun cikmaz canimm ama sen uyumlu olunca onlarda olurlar eminimm.

papatyacım yap valla:))) kardeşler birbirlerine düşkünse eğer kalabalık olmak harika bir duygu.benim erkek kardeşim abim ablalarım hatta ikiz kardeşim bile var :))) çok güzel bir duygu

birbirlerini canta la dovuyorlar.. kullanmak zorunda kalmazsin insallah yerimseniben burda birisinle agiz dalasina girersen anca hehe. Insallah bi sorun cikmaz canimm ama sen uyumlu olunca onlarda olurlar eminimm.

işte uyumlu olmak da ne kadar iyi tartışılır
hep ezilir çünkü insan
karşıdakiler kıymet bilseler neyse de bilmezlerse hep ben özveride bulunursam kötü
o yüzden içli dışlı olmayı pek düşünmüyorum
çünkü kalabalık illaki bi terslikler çıkar
he bide benim fikrime göre büyükler küçükleri idare etmeli
şimdi bakıyorumda gençler daha olgun, yaşlılar çocuk gibi.
hayırlısı olsun kızlar

papatyacım yap valla:))) kardeşler birbirlerine düşkünse eğer kalabalık olmak harika bir duygu.benim erkek kardeşim abim ablalarım hatta ikiz kardeşim bile var :))) çok güzel bir duygu

ayyy ne guzel yaaa hep boyle buyuk bir aile istiyoruz.. sevgilimde bende 4 tane cocuk istiyoruzz... amaaaa hem calis hem cocuk bak nasil olucakkiii.. cocuklari cok seviyorum ben bayiliyorumm resmen yaa.. harika canim o kadar kardesinin olmasi.. bende hep bi kiz kardes istemisimdir yada bi abla.. ama bitane abim var sadece.

oyle tabiki canim hep alttan al alttan al nereye kadar degilmii? insallah hayirlisi olur canim.. evini ayri tut, yuvan ayri olsun zaten araya mesafe koyuluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…