- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #6.061
kızlar günaydın benden de
güzel geçsin gününüz..
iyiyim gülşahcım bende geçmişi okuyorum allahtan akşam fazla yazan olmuyor da takip edebiliyorum:)))
shewall nişanlının ailesi bay akalabalık bizlerde nişanlımla 6 şar kardeşiz:))
iyiyim gülşahcım bende geçmişi okuyorum allahtan akşam fazla yazan olmuyor da takip edebiliyorum:)))
shewall nişanlının ailesi bay akalabalık bizlerde nişanlımla 6 şar kardeşiz:))
evet canim bazende oku oku bitmiyor birakiyorum bende.. ohh masallahhh severim ama ben kalabalik aileleri.. ne yazikki benimkisininde benimde sadece birer tane kardesimiz var.. ben artik soyle 4-5 tane cocuk yapiyimda kalabalik bi aile olalim eheheh :lepi:
canım biz 4 kardeşiz.
onlar 9. bakalım ben uyumlu biriyimdir.
nişanlım da ailesine çok düşkün gözükmüyor. herhalde saygı sınırlarını aşan olmazsa çok sorun olmayacak. ama tabi Allah bilir.alsanaalsanasmile bu smileye bayıldım.
birbirlerini canta la dovuyorlar.. kullanmak zorunda kalmazsin insallah yerimseniben burda birisinle agiz dalasina girersen anca hehe. Insallah bi sorun cikmaz canimm ama sen uyumlu olunca onlarda olurlar eminimm.
papatyacım yap valla:))) kardeşler birbirlerine düşkünse eğer kalabalık olmak harika bir duygu.benim erkek kardeşim abim ablalarım hatta ikiz kardeşim bile var :))) çok güzel bir duygu
işte uyumlu olmak da ne kadar iyi tartışılır
hep ezilir çünkü insan
karşıdakiler kıymet bilseler neyse de bilmezlerse hep ben özveride bulunursam kötü
o yüzden içli dışlı olmayı pek düşünmüyorum
çünkü kalabalık illaki bi terslikler çıkar
he bide benim fikrime göre büyükler küçükleri idare etmeli
şimdi bakıyorumda gençler daha olgun, yaşlılar çocuk gibi.
hayırlısı olsun kızlar
kizlar ben cikiyorum biraz isim var onlari halledeyim sonra yine ugramaya calisirim.. opuldunuzzz
günaydın kızlarŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?