• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım o gelinlik gerçekten çok güzel. çok beğendim ama 40-göğüsten 42 bedenim.
benim daha bi duba gösterdi sanki. o yüzden en çok kafam karıştı.
üstümde öle güzel dursa tereddüt etmezdim hiç.
nese rejimdeyim sporada başlıyorum bugün. :) 75 gün var daha.
1 2 haftaya bi karar verip bişi beğenirim inşallah.

Aslı'cım, bende ilk gelinliğimi sipariş verirken 42 di bedenim buda gibiyim diye ağladım durdum ama
3 haftada 5 kilo verdim
hem stresten hem de doğru şeyleri yedim
sendede aynı şey olucak canım emin ol, insan vakit yaklaştıkca kilo veriyor otomatikmen
ama nacizane bir tavsiye üstü drapeli olan modeller dene bak onlar daha güzel gösteriyor

Aslı'cım, bende ilk gelinliğimi sipariş verirken 42 di bedenim buda gibiyim diye ağladım durdum ama
3 haftada 5 kilo verdim
hem stresten hem de doğru şeyleri yedim
sendede aynı şey olucak canım emin ol, insan vakit yaklaştıkca kilo veriyor otomatikmen
ama nacizane bir tavsiye üstü drapeli olan modeller dene bak onlar daha güzel gösteriyor

iyi kilo vermişsin edaaaa bizde de olur mu acaba :44:

bu arada ne kadara aldın ayakkabını :1:

canım ayak ölçüsü aldılar; özel sipariş olacak ondan 100 verecem. ama açılış fiyatını duysaydınız ve yaptığım pazarlığı adam benden illallah etti. 100'e verdi. yapılıyor şuan ayakkabım. bu arada benim ayaklarım arası 1 numara farkediyorda:26::26: biri 40 biri 39 maşşallah sadrazam kayığı gibi :36::36:

selam kızlar

,HejaR12+,xeddax+,Pandomim+,eylemonur,DENİZKOYDUMADIMI+,buseeemmm,hlmbtl+,

hejarcım hoşgeldin gözünaydın. özledim seni
herkes iyidir inşallah

kızlar cuma işe gelemedim nüfus kağıdım ve soyadım değişti.
artık başka biriyim. beklerken okudum cepten yazdıklarınızı ama, yazamadım cepten zor oluyor.

3 gün tatilden sonra iş zorluyor bide yeni saat düzeni.
bide eşten ayrılmak.

akşam olsunnn
darısı en güzel şekilde size olsun edacım.

hoşgeldn ayşecm geç grdm ne gzel anlatmşsn darısı başımıza inşallah gerçi bn soyadıma ekleme yapıcam değştrmycem ama :))

canım ayak ölçüsü aldılar; özel sipariş olacak ondan 100 verecem. ama açılış fiyatını duysaydınız ve yaptığım pazarlığı adam benden illallah etti. 100'e verdi. yapılıyor şuan ayakkabım. bu arada benim ayaklarım arası 1 numara farkediyorda:26::26: biri 40 biri 39 maşşallah sadrazam kayığı gibi :36::36:

:9::9: bende 39 giyiyorum gelin ayakkabısı platform topuk falan olunca dahada bir gösterişli oldu gören kokruyor böyle ayakmı olur diye:9:

ee normaldir boy uzun olunca ayakda uzun oluyo ( sadrazam kayıgı :60:

edaaa annem bana yelek ördürmüş yine dedi bunuda alır gidersin aman üstünden çıkarma:9:. dün alışverişte saten gecelik aldım kıyameti kopardı sakın onu giyme üşütürsün hasta olursun diyor:9:

Ben nasıl gelinim anlamadım arkadaş yer gök ben olacam düğünde resmen. Giyecem 15 punto 40 nömero ayakkabılarımı. Devleşecem sahnede. Zaten iriyim ( 42 beden sölemesi ayıp) yani 70 kiloyum (69.330 gr :26::26::26::26:). Bana çözüm lazım. Hani diceksiniz bu kız 1.80 felan boylu diye ama 1.67yim yaniii toplasan bir küp gelin. Allahtan yüzüm küçük. Popo büyük. Popoyu gelinlik kapatıyor yırttım azıcık oradan :52::52::52::52::52:

neden bitanem tedirginliğin sebebi nedir kuzum gel yamacıma bakim:89:

Uzaklık canım, başka bişey yok çok şükür...
Bitanemi özledim diyorum, arkadaşım diyoki ilkez duydum senden özledim kelimesini :1:
Çok gaddar gördüm kendimi

edaaa annem bana yelek ördürmüş yine dedi bunuda alır gidersin aman üstünden çıkarma:9:. dün alışverişte saten gecelik aldım kıyameti kopardı sakın onu giyme üşütürsün hasta olursun diyor:9:

Isıtan olacak annecim deseydin :1:

Ben nasıl gelinim anlamadım arkadaş yer gök ben olacam düğünde resmen. Giyecem 15 punto 40 nömero ayakkabılarımı. Devleşecem sahnede. Zaten iriyim ( 42 beden sölemesi ayıp) yani 70 kiloyum (69.330 gr :26::26::26::26:). Bana çözüm lazım. Hani diceksiniz bu kız 1.80 felan boylu diye ama 1.67yim yaniii toplasan bir küp gelin. Allahtan yüzüm küçük. Popo büyük. Popoyu gelinlik kapatıyor yırttım azıcık oradan :52::52::52::52::52:

Anacım ayaklarına şaşırdım bee, 40 numara Maşallahın var yani :))
Benim terlikte 35 numara, herke şaşırıyor :))

canım önmli olan damat yanında garip durmazsan sorun değil ki

Uzaklık canım, başka bişey yok çok şükür...
Bitanemi özledim diyorum, arkadaşım diyoki ilkez duydum senden özledim kelimesini :1:
Çok gaddar gördüm kendimi

Isıtan olacak annecim deseydin :1:

:9::9: yaa fırçayı yiyeyim dimiiiii:32:

Anacım ayaklarına şaşırdım bee, 40 numara Maşallahın var yani :))
Benim terlikte 35 numara, herke şaşırıyor :))

35 numara mı :) benim çok samimi arkadaşım var 35 numara çok zor ayakkabı buluyor. ona bazen takılırım nasıl dengede duruyorsun diye o da benle dalga geçer, travesti reyonundan al sen ayakkabını diye :))

35 numara mı :) benim çok samimi arkadaşım var 35 numara çok zor ayakkabı buluyor. ona bazen takılırım nasıl dengede duruyorsun diye o da benle dalga geçer, travesti reyonundan al sen ayakkabını diye :))

:1::9:

kız bende 36 giyerim ayaklarım ellerim ufacıkkk ha bide kulaklarım minnacık :52:

Benimde çok küçük, hatta kayınvalidem doğum günü hediyesi alacaktı parmağıma zor yüzük bulduk :))
Nişanlımında aksine ayak numarası 45 elleri benim 2 elimi bile içine alacak kadar büyük...
Yolda yürürken çocuk eli tutuyor gibi hissediyormuş
:1:

Back
X