- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.541
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
allah dualrımızı kabul etsin
kızlar ben kaçar doktora gidiyorum
dayanamıycım daha fazla
senin tickerini görünce dedim ki; ne kadar az kalmış düğününe sonradan dank etti
aynı gün evleniyoruz:18:
ben cok heyecanlıyım kızlar ya, sabah yarım simit'i zor yedim
az kaldı ama içimde nedense atamadığım bir tedirginlik mi var farklı bişey şaka gibi geliyor bazen inanamıyorum evlenmekten mi korkuyorum yada bunu adı stres mi kafam acayıp karışık
az kaldı ama içimde nedense atamadığım bir tedirginlik mi var farklı bişey şaka gibi geliyor bazen inanamıyorum evlenmekten mi korkuyorum yada bunu adı stres mi kafam acayıp karışık
bana da şaka gibi geliyor sanki ben evlenmiyormuşum gibi
acaba durumun ciddiyetinin farkında mı değilim
böyle düşündükce de kendimde bir anormallik hissediyorum bu sefer garip oluyorum
ya hiiiç bişi yemiyorum ya da çok fazla yiyorum
böyle değildim ben :18:
bana da şaka gibi geliyor sanki ben evlenmiyormuşum gibi
acaba durumun ciddiyetinin farkında mı değilim
böyle düşündükce de kendimde bir anormallik hissediyorum bu sefer garip oluyorum
ya hiiiç bişi yemiyorum ya da çok fazla yiyorum
böyle değildim ben :18:
Sende kendimi gördüm, ek olarak şunları yazabilirim.
Bazen çok sinirli oluyorum, ya geçinemezsek, ya anlaşamazsak diye düşünüyorum
aynen telefonda konuşuyorum ablam diyor sanki dövecek gibi konuşuyorsun insan gibi konuşşana ay ne yapayım bazen deliriyorum resmen istiyorum ki ağzımı açmadan anlasın .)))))))))))
Bende henüz başlamadı heyecanlar, iştahım kesilsinde zayıflayım diyorum ama kesilmiyo be yaa...
Niye ben heyecan yapmıyorum, sinir oldum bak şimdi :26:
Bazen çok sinirli oluyorum, ya geçinemezsek, ya anlaşamazsak diye düşünüyorum...
biraz önce esraya bişeyler yazıyordum pat diye patron gelince ani çıkış bir sdürü yazı silindi ya sinir oldum
canım panik atak varmı sende
bende kesinlikle stresten ya bir anormal oldum dengesizleştim gibi bende aşırı iştahlandım
deli gibi yemek geliyor içimden ilaçta yapabilir bunu muhtemelen
Bazen çok sinirli oluyorum, ya geçinemezsek, ya anlaşamazsak diye düşünüyorum
aynen telefonda konuşuyorum ablam diyor sanki dövecek gibi konuşuyorsun insan gibi konuşşana ay ne yapayım bazen deliriyorum resmen istiyorum ki ağzımı açmadan anlasın .)))))))))))
Banada herkes çok katısın diyor :))
Nişanlıma karşı çok soğukmuşum, oysaki öyle değil, ama dışarıdan görenler kök söktürüyorsun diyor :)) Tabi buzdağının görünen yüzünü görüyorlar, birde alt kısmı var bu dağın...
seninde bir ayları görünce başlar tutuşmalar esracık parayla değil canım sırayla
Ayy öylemi kıss...
Bende diyorum niye bişey yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?