2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben kasıtlı kıskandırmadım pek
ilk zamanlar kısıtlamalar daha fazlaydı. şöle yapma böle yapma bunu sevmiyorum falan filan.
ama tanıdıkça zaman geçtikçe rahatlama geldi ikimizede.
çünkü ilk zamanlar bende çok kıskanıyordum hatta paronaya yapıyodum sebepli sebepsiz

annecimmm listede özlemi gördümmm naptı acaba yaa.:18:

evet naptı acaba :S

meltemcim değişik bir konu açmışşın

kesinlikle erkeklerin de arada adet sancıları tutuyor . tuttukları zaman inanaılmaz ilginç oluyorlar mesela aynı kotu defalarca giyiyorum ama o an ona çok dar geliyor dikkat çekici geliyor ama bazen de oluyor ki hiç sesini çıkarmıyor

kıskandırmak için özel birşey yapmadım sanırım zaten kıskanç bir yapıya sahip
çıkarken çok karışırdı söylenirdi ama şimdi olabildiğince rahatladı ki bu benim için çok daha iyi oldu :))))))))))

Demek ki tek bunları yasayan ben degilmisimm benimki de rahatladııı denizzz sizin kaç yas var aranızda biz aynı yastayızz bazen o çocuk bazen ben cocuk

Elçinnn hosgeldinn bacımm nerelerdesinnn

ay denizcim sizinkiler yine süper ilk zaman benim herifde tık yokdu..hiç bişi demezdi..ne zaman iş ciddiye bindi uzun şeyler aldı ve aldırdı.şimdi kotun toto kısmı kapalı olacak.diz altı etek giyebiliyorum dizüstü asla..şimdi kapan diye tutturdu..istedigin ne varsa alıcam yeterki kapan diyor çakaaaallllllllllll yemezler canım

dar kot giyiorsam eger mutlaka benim de totonun kapalı olması gerekiyor dizin üzerinde etek giyebiliorum ama mini eteklerimi kaldırdım artık yazlıkta giyebiliorum kapanmak insanın içinden gelerek olması gereken bir durum neden erkekler bunu anlamazlar ki ben 26 yasındayım tabiki de 5 sene önce giydiklerimi şimdi giymiyorum 5 sene önce göbegi açıkta bırakan bodyler sırtı çık bodyler modaydı eee giydik hevesimizi aldık şimdi zaten onları giyemeyiz ki insan yasını aldıktan sonra da yasına uygun kıyafetler giyiyor

seninde az kalmış. Şimdiden hayırlı olsun mutluluklar.
Evet avatarı bende çok beğendim hangisi ağır basıyor sonunda

Benim aşkımda hiç kıskanç değil aslında kıskanıyorum ama belli etmiyorum diyor bazen ben masus üstüne gidiyorum kıskandın dimi kıskandın itiraf et diye oda pek mutlu oldun bakıyorum diyor gülüyoruz konu kapanıyor

canım yaa benim erkek arkadaşımda kıskanmaz pek...bende kıskanması için bilerek bişeyler yaparımm...

bişey dicem ben ikizler burcuyum senin burcun ne çok merak ettimm...

aaa çok severim yay burçlarını çok arkadaş canlısı olurlar sonra hayatı hep eğlenceli yaşarlar espirili bir o kadar da duygusal olurlar...benimde en yakın arkadaşım yay burcu...tesadüfe bak :):)

belkide tesadüf değildir eylem ben sana hep diyorum

Birşey var aramızda
Senin bakışlarından belli
Benim yanan yüzümden
Dalıveriyoruz arada bir
İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz belki
Gülüşerek başlıyoruz söze
Birşey var aramızda
Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek
Fakat ne kadar saklasak nafile
Birşey var aramızda
Senin gözlerin ışıldıyor
Benimse dilimin ucunda

ayy canım valla çok hoşsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…