• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacım şöyle bir düşünceyi paylaşmak isterim zaten yaşanan olaylardan insan bir nevi soğuyor karşısındaki insandan dahada araya zaman sokarak düğüne yakın kafanızın bulandırmayın
bir bahaneyle ara mesela

canım gururunu kırması lazım..beni gerçekten kaybedebilme korkusu taşıması lazım artık..bu ne genişlik ne rahatlık..ondan bazı konularda sıkıldıgımı bilsin..kızlar kafamı dinliyorum çok ciddiyim ya..bunaldım......

canım bende buzdolabına yapışan mıgnatıslardan düşünüyordum canım
üzerinde şu şu tarihte evlendik yazıyor, bi de kücük çerçevler görmüştüm
onlar da hoşumuza gitmiştim ama hepsi maddiyete bakıyor tabii

gelin mevlütünü bende cok istiyorum, ama o zaman ne dağıtılır hiçbir fikrim yoktu
bak bu küçük seccadeler fikrini beğendim canım:48:

benimkide mıknatıslı ve asmalı zaten artık genelde öyle canım ona buna para öffffff dün 265 tl harcadım 26 gün çalış 12 saat boyunca bir saatte uçtu gitti :((((

Günaydın kızlar ben geldim...

Edacım nişanlık kızgınlıkla etmiş bir laf.Ve o nedenle arıyamıyor.Aradığında öyle olacağını düşünüyor çünkü.Dediğin gibi gurur ağır basıyor.Bu nedenle bence bir şekilde nacizane fikrim senin adım atmandır.Araya soğukluk girmesine izin vermemelisin.

canım gururunu kırması lazım..beni gerçekten kaybedebilme korkusu taşıması lazım artık..bu ne genişlik ne rahatlık..ondan bazı konularda sıkıldıgımı bilsin..kızlar kafamı dinliyorum çok ciddiyim ya..bunaldım......

sen içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran canım benim
bazen insanlara ders vermek de önemli ama bazen büyük gösterip karşındakine hatasını anlatmak da gerekir
çok şükür hiç o kadar inatçı bir insanla karşılaşmadım ama bazıları gerçekten inatlarını kırmak istemelerine rağmen kıramıyorlar

edacım bencede kafanı dinle insanın psikolojik yorgunlu kolay kolay geçmiyor.bilsinki psikolojik baskılarla bu iş yürümez aklı başına gelmeli bence de.:20:

günaydın kızlar
eda sanırım hala nişanlın aramamış
ne yapmayı düşünüyosun şimdi
o kavgada farketmeden ağzından çıkmış laf yüzünden arayamıyo bence

tşk ediyorum kızlar.

aslıcım bende salonda vermeyeceğim o kadar insan ayırt edilmez zaten millet birde arkamdan dedi kodu yapmasın yakın arkadaşlarıma ve bir kaç akrabama 25 25 böültük zaten nişanlımda kendi yakınlarına verecek aslında yapmasam içimde kalacaktı

cafetyyycim :)) canım 55 tanesi 30 tl

bende çok istiyorum nikah şekeri ama salonda olacak benimde nikahım o kadar insana yaptıramayız ki nikah şekeri :63: ben de her masaya bi kaç tane mi koysak diye düşündüm nasılolur sizce ?ama o zamanda bi kısmı alıp bi kısmı almamış olcak :50:

günaydın herkese:16::16:

deniz şekerlerini özellkle sondaki beyaz olanı bnde çok beğendm cnm

edacım annene filan anlattnmı o ne diyo

deniz nikah şekerlerin çok güzelmiş canım
bizimde nikah düğünde kıyılıcak ama
bende çok yakın akraba ve arkadaşlarıma dağıtmak için yaptırsammı diye düşünüyorum
bi arkadaşım var çok becerikli malzemesini internetten alalım ben sana yaparım kaç tane istersen dedi
düşünüyorum bakalım yapsammı diye
kızlar dün davetiye siparişimizi verdik
böyle olucak davetiyemiz
Ebru Davetiye 2508

deniz nikah şekerlerin çok güzelmiş canım
bizimde nikah düğünde kıyılıcak ama
bende çok yakın akraba ve arkadaşlarıma dağıtmak için yaptırsammı diye düşünüyorum
bi arkadaşım var çok becerikli malzemesini internetten alalım ben sana yaparım kaç tane istersen dedi
düşünüyorum bakalım yapsammı diye
kızlar dün davetiye siparişimizi verdik
böyle olucak davetiyemiz
Ebru Davetiye 2508

ohh bunuda hallettiniz :)) güzelmiş canım.
kaça yaptırıyosunuz aylin..

Erkekler inanın bana hiç birinin birbirinden farkı yok...

Dün nişanlımla konuşuyoruz.Bana dedi ki bir erkeğin en nefret ettiği şey nedir biliyor musun?Bilmiyorum hayatım neymiş dedim.Bir kızın annesine herşeyi anlatması dedi.Sen ve ben biz olucaz aile olucaz sırlarımız olucak ve bunu bilmek zorunda değiller dedi.(Ben anneme annesiyle olanları anlatmıştım hemde yanında).Bana onun açıklasını yapıyor olmamalı diye.

Bende dedim ki bir kızın en nefret ettiği şey nedir biliyor musun dedim?Neymiş fıstığım dedi.Ana kuzusu erkekler dedim.Ben öyle miyim dedi.Evet öylesin ama saklıyorsun dedim.Öğrenmek zorunda olan,sabretmek zorunda olan,alttan alması gereken hep kızlar dedim.Kızlar aile bağlarını koparıcak,geçmişe sünger çekicek dedim.Erkekler ise hem yeni bir aile kurmak isterler hemde ailelerinden annelerinden özellikle vazgeçemezler dedim.Bir kız hem erkekle hem annesiyle evlenir dedim.Her ikisininde huyunu benimsemek zorunda dedim.

Ama tüm bunların yanında hayat müşterektir dimi hayatım dedim.Eşler birlikde çalışırlar,kadın gelir yine evindede çalışır.Çocuklarını büyütür herşeye yetişir dedim.

Eğer hazır değilseniz evlenmeye aile kurmayı oturun annenizin dizinin dibinde dedim.Ama beni değiştirmeye çalışma ben böyleyim böyle olucam dedim.

Öylece dinledi.Hiç tepki bile veremedi haklısın fıstığım dedi ve uyuduk...

günaydınnn kızlarr.....işte bizim nişan davetiyemizz:69:

$vv_picnik.webp
$b_picnik.webp

Son düzenleme:
Herkese günaydın kızlaar...
Eda'cım ikinizde de ne sabır varmış canım yaa, ama hakkınızda hayırlısı olsun canımcım, diyorumya vardır her şerde bir hayır, bana öyle geliyoki bu durum nişanlın için ders olacak...

Deniz'im Aylin'im amanda aman davetiyede nikah şekeride hallolmuş, çok güzeller...

Erkekler inanın bana hiç birinin birbirinden farkı yok...

Dün nişanlımla konuşuyoruz.Bana dedi ki bir erkeğin en nefret ettiği şey nedir biliyor musun?Bilmiyorum hayatım neymiş dedim.Bir kızın annesine herşeyi anlatması dedi.Sen ve ben biz olucaz aile olucaz sırlarımız olucak ve bunu bilmek zorunda değiller dedi.(Ben anneme annesiyle olanları anlatmıştım hemde yanında).Bana onun açıklasını yapıyor olmamalı diye.

Bende dedim ki bir kızın en nefret ettiği şey nedir biliyor musun dedim?Neymiş fıstığım dedi.Ana kuzusu erkekler dedim.Ben öyle miyim dedi.Evet öylesin ama saklıyorsun dedim.Öğrenmek zorunda olan,sabretmek zorunda olan,alttan alması gereken hep kızlar dedim.Kızlar aile bağlarını koparıcak,geçmişe sünger çekicek dedim.Erkekler ise hem yeni bir aile kurmak isterler hemde ailelerinden annelerinden özellikle vazgeçemezler dedim.Bir kız hem erkekle hem annesiyle evlenir dedim.Her ikisininde huyunu benimsemek zorunda dedim.

Ama tüm bunların yanında hayat müşterektir dimi hayatım dedim.Eşler birlikde çalışırlar,kadın gelir yine evindede çalışır.Çocuklarını büyütür herşeye yetişir dedim.

Eğer hazır değilseniz evlenmeye aile kurmayı oturun annenizin dizinin dibinde dedim.Ama beni değiştirmeye çalışma ben böyleyim böyle olucam dedim.

Öylece dinledi.Hiç tepki bile veremedi haklısın fıstığım dedi ve uyuduk...

Benim aşkımda bana arada ya sen hemen annene herşeyi yetiştirmesene der ama ben şaka olarak algılar gülerdim ciddimiymiş yani:53:

Back
X