• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

deniz nikah şekerlerin çok güzelmiş canım
bizimde nikah düğünde kıyılıcak ama
bende çok yakın akraba ve arkadaşlarıma dağıtmak için yaptırsammı diye düşünüyorum
bi arkadaşım var çok becerikli malzemesini internetten alalım ben sana yaparım kaç tane istersen dedi
düşünüyorum bakalım yapsammı diye
kızlar dün davetiye siparişimizi verdik
böyle olucak davetiyemiz
Ebru Davetiye 2508

günaydınnn kızlarr.....işte bizim nişan davetiyemizz:69:

Eki Görüntüle 173293
Eki Görüntüle 173294

günaydın kızlar

nikahım salonda olacak bu yüzden içimde kalamsın diye 50 tane yaptırdım nikah şekeri

kızlar hepsi çok güzell
böle sade davetiyeleri çok seviyrm ztn.
ayyy ne güzel telaşlar başladı artıkk

günaydın bu arada kızlar yoğn olucam giremeyebilirim arada okurum

Erkekler inanın bana hiç birinin birbirinden farkı yok...

Dün nişanlımla konuşuyoruz.Bana dedi ki bir erkeğin en nefret ettiği şey nedir biliyor musun?Bilmiyorum hayatım neymiş dedim.Bir kızın annesine herşeyi anlatması dedi.Sen ve ben biz olucaz aile olucaz sırlarımız olucak ve bunu bilmek zorunda değiller dedi.(Ben anneme annesiyle olanları anlatmıştım hemde yanında).Bana onun açıklasını yapıyor olmamalı diye.

Bende dedim ki bir kızın en nefret ettiği şey nedir biliyor musun dedim?Neymiş fıstığım dedi.Ana kuzusu erkekler dedim.Ben öyle miyim dedi.Evet öylesin ama saklıyorsun dedim.Öğrenmek zorunda olan,sabretmek zorunda olan,alttan alması gereken hep kızlar dedim.Kızlar aile bağlarını koparıcak,geçmişe sünger çekicek dedim.Erkekler ise hem yeni bir aile kurmak isterler hemde ailelerinden annelerinden özellikle vazgeçemezler dedim.Bir kız hem erkekle hem annesiyle evlenir dedim.Her ikisininde huyunu benimsemek zorunda dedim.

Ama tüm bunların yanında hayat müşterektir dimi hayatım dedim.Eşler birlikde çalışırlar,kadın gelir yine evindede çalışır.Çocuklarını büyütür herşeye yetişir dedim.

Eğer hazır değilseniz evlenmeye aile kurmayı oturun annenizin dizinin dibinde dedim.Ama beni değiştirmeye çalışma ben böyleyim böyle olucam dedim.

Öylece dinledi.Hiç tepki bile veremedi haklısın fıstığım dedi ve uyuduk...

çok güzel konuşmuşsun nilaycım
erkekler gerçekten böyle
ama bende hem kadının hemde erkeğin herşeyi ailelerine anlatmamaları gerektiğini düşünüyorum
bende bazı şeyleri anneme anlatmam mesela

günaydınnn kızlarr.....işte bizim nişan davetiyemizz:69:

Eki Görüntüle 173293
Eki Görüntüle 173294

çok güzelmiş canım hayırlı olsun :nazar:

Herkese günaydın kızlaar...
Eda'cım ikinizde de ne sabır varmış canım yaa, ama hakkınızda hayırlısı olsun canımcım, diyorumya vardır her şerde bir hayır, bana öyle geliyoki bu durum nişanlın için ders olacak...

Deniz'im Aylin'im amanda aman davetiyede nikah şekeride hallolmuş, çok güzeller...

sağol esracım yakında seninde davetiyeni görürüz artık

uygun olmuş canım netten mi sipariş verdin hayırlı olsun :nazar:

yok canım netten değil
burda bi matbaaya verdik
internette 100 tanesi 40 lira gibi görünüyo ama içinde kargo parası falan yok
burdaki basan kişi de bunu firmadan istiyomuş sadece basımını yapıyomuş
bize verdiği fiyat herşey içinde fiyat yani

aylin zübeyde davetiyelernz çok hoş kızlar

hoşbuldk nilaycım nasılsn

sağol betülcüm

Son düzenleme:
aylin zübeyde davetiyelernz çok hoş kızlar

hoşbuldk nilaycım nasılsn
çok teşekkür ederim canımmmm darısı düğün davetiyemize inşallahhh
Çok şirinmiş.Kurdelesi ve rengi çok hoşuma gitti.
Allahım tamamına erdirsin arkadaşım...
ah canım sağolasın valla o kadar katalog davetiye içinde beğenemdim ben en son çareyi yine koza da 3 ayrı davetyeyi bu şekilde birleştrmekte bulduk sağolsınlar kırmadılar yaptılar...
hayırlı olsun bebişimmm:nazar: kız senin çaydanlıklar ne şirnler öyle paraya kıyıp almışsın valla o kırmızı tombik şeyin markası ve fiyatı nedir :52:

ay canım çok teşekkür ederim....

caydanlıklarıma bende bayılıyorum....:69:

ilk başta kırmızı olanın aslında bendeki rengi pembe:69:
çok sevdiğimi bilen sevgilim almıştı...tantitoni de ve esse de ykm de görüyordum fiyatı ozamanlar 80 civarıydı...:97:

Bizde nikah şekerimizi beğendik, 100 adet 120 lira olacak...
Davetiyeyide beğendim ama pahalı sanırsam, daha uygun bişeyler düşünmeliyim :((

esracım aslında çok güzel davetiyeler var
sade ve şık
ama çok pahalılar yani
400 tanesi 500 tl falan tutucak
açıkçası ben davetiyeye o kadar para verme taraftarı değilim
çünkü herkes saklamıycakki benim davetiyemi okuyup yırtıp atıcak
yırtıp atılcak şeye de o kadar para vermek istemedim
ama tabi ki en uyduruğundan da olsun istemedim
hayatta bi kez olucak sonuçta
orta karar bişey bulduk yani :1:

çok güzel konuşmuşsun nilaycım
erkekler gerçekten böyle
ama bende hem kadının hemde erkeğin herşeyi ailelerine anlatmamaları gerektiğini düşünüyorum
bende bazı şeyleri anneme anlatmam mesela

O konuda nişanlım kesinlikle haklı aylincim.
Bende ona hak veriyorum kesinlikle ki bende anneme anlatmam.
Ama o gün biz bohça hazırlama teleşındayken annem çırpınıyorken hiç bir şey eksik olmasın diye.
Kaynanamın tutupda nişanda mı bizim adetlerde düğünde verilir bohça demesiyle tamamen afalladım.
Annemde ogün kuzenimden bizim için yaptığı havluları filan alıcakdı hani bitti mi bitmediyse hazırdan alayım diye.Anne hiç uğraşma bohça düğünde verilirmiş demek için aradım.Birde nişanlımın beni dinlememesi farklı konulardan bahsetmesi beni iyice kızdırmıştı.Halbuki oda aklımı dağıtmaya çalışıyormuş.Tabi o sinirle olan oldu ama pişman da değilim.Çünkü annem çok iyi niyetli yaklaşıyor gerçi kaynanamda annemin yanında bana karşı melek oluyor.Hatalı ben oluyorum bu sefer annem benii yönlendirmeye çalışıyor.Bende bu durumdan sıkıldığım için belkide annemi aradım ve bilsin istedim.Çünkü ben sustuğum için hatalı oldum.Annem mesela kayınvalidemle oturmam gerektiğini düşünüyor kadın yanlız alın yanınıza diyor.Ama ben yapamam anlaşamıyoruz bu çok açık.Kendimi geçtim nişanlımda anlaşamıyor ve bunu dile getiriyor.Anlatma sebebim tamamen farklı anlıcan.

esracım aslında çok güzel davetiyeler var
sade ve şık
ama çok pahalılar yani
400 tanesi 500 tl falan tutucak
açıkçası ben davetiyeye o kadar para verme taraftarı değilim
çünkü herkes saklamıycakki benim davetiyemi okuyup yırtıp atıcak
yırtıp atılcak şeye de o kadar para vermek istemedim
ama tabi ki en uyduruğundan da olsun istemedim
hayatta bi kez olucak sonuçta
orta karar bişey bulduk yani :1:

Haklısın Aylin'cim biz nikah şekeri isimli kitap yaptıracaktık, gerçi hala gündemde ama tanesi 2 liraya geliyor, 200 davetiye olacağı için fazla gelebilir, bende normal bir davetiye olsun istiyorum. Baklım hayırlısı artık...

O konuda nişanlım kesinlikle haklı aylincim.
Bende ona hak veriyorum kesinlikle ki bende anneme anlatmam.
Ama o gün biz bohça hazırlama teleşındayken annem çırpınıyorken hiç bir şey eksik olmasın diye.
Kaynanamın tutupda nişanda mı bizim adetlerde düğünde verilir bohça demesiyle tamamen afalladım.
Annemde ogün kuzenimden bizim için yaptığı havluları filan alıcakdı hani bitti mi bitmediyse hazırdan alayım diye.Anne hiç uğraşma bohça düğünde verilirmiş demek için aradım.Birde nişanlımın beni dinlememesi farklı konulardan bahsetmesi beni iyice kızdırmıştı.Halbuki oda aklımı dağıtmaya çalışıyormuş.Tabi o sinirle olan oldu ama pişman da değilim.Çünkü annem çok iyi niyetli yaklaşıyor gerçi kaynanamda annemin yanında bana karşı melek oluyor.Hatalı ben oluyorum bu sefer annem benii yönlendirmeye çalışıyor.Bende bu durumdan sıkıldığım için belkide annemi aradım ve bilsin istedim.Çünkü ben sustuğum için hatalı oldum.Annem mesela kayınvalidemle oturmam gerektiğini düşünüyor kadın yanlız alın yanınıza diyor.Ama ben yapamam anlaşamıyoruz bu çok açık.Kendimi geçtim nişanlımda anlaşamıyor ve bunu dile getiriyor.Anlatma sebebim tamamen farklı anlıcan.

:1: Ay benim kayınvalidemde nişan bohçasını düğüne bırakıyoruz diye yataklar düşmüştü. Kadın kalpten gitmesin diye apar topar bohça götürmüştük
:1:
Zavallı nişanlım anneme dert anlatmak için tam 1 saat dil dökmüştü, annesi çok çektiriyor çok, ama neyseki benden ziyade ona söylüyor, yoksa nişanlım beni anlayamayabilirdi...

Ohh ohh maşallahhh :)
Yok biz anlaştık artık yatağa 9 da giriyoruz.
Uyuduğumuzda 11'di sabahda erken kalkdım işede rahat rahat geldimm :65:

:)) nişanlm vardiyalı çalışıo dn 11de eve geldi yatağa geçene kadarda 12 oldu onn için erken konuşamıyorz brde 9da yatsam bzmkiler bozulr erkenden yatıosn yüzünü gremiyorz die :)

:1: Ay benim kayınvalidemde nişan bohçasını düğüne bırakıyoruz diye yataklar düşmüştü. Kadın kalpten gitmesin diye apar topar bohça götürmüştük
:1:
Zavallı nişanlım anneme dert anlatmak için tam 1 saat dil dökmüştü, annesi çok çektiriyor çok, ama neyseki benden ziyade ona söylüyor, yoksa nişanlım beni anlayamayabilirdi...

Ogün kaynanamın üzerinde bir haller vardı zaten.Her söylediğime bir karşılık verdi kadın.
Ama bende altta pek kalmadım.Kadın yorgan yapıcam ince olacak yatağınızın altına serersiniz dedi.Nedenide diğer yataklar zararlıymış.Uyku seti bile zararlıymış.Neyse bende gerek yok dedim.O zaman misafirlerin gelince kullanırsın dedi.Ben misafir sevmem dedim :9::9: Bizimkiler alıştı sizde zamanla alışırsınız dedim.Ayy sonra boynumdaki şalı beğendi hazır mı dedi ben ördüm dedim.Sen örmemişsindir dedi.Neden ben yaptım getirin tığ iplik göstereyim örneğini dedim.Yaparsınız renk renk bende takarım dedim.Sana boyundan geçirmeli örücem dedi.Bende onu sevmiyorum takmam yinede yapmak isterseniz yapın dedim.Tamam biliyorum bende çok fenayımmm :52:

Back
X