2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kız delüüü, sen o gün için ne yollardan geçtin, insan giymek istemezmi?
Ama son zamanlarda öyle oluyormuş, normal bunlar canımcım, sen giyince kendini prenses gibi hissedeceksin, herkes öyle söylüyor...

canım çok geçmiş olsun
bir yerde prolatkin'i dengelemenin yollarını okumuştum ama şuan hatırlamıyorum
bulduğumda göndereceğim sana
Inşallah rabbim hepimize istediğimiz zamanlarda, sağlıklı ve vatana millete hayırlı evlatlar verir

Eda'cım hayıt otu dengeliyor, ben ilk ay kullandım, çok memnun kaldım sıkıntısız regl oldum ama bıraktım en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş...
Şimdide doktor şlaç verdiği için kullanmayı düşünmüyorum, ama Iğdır'a götürücem orada daha düzenli kullanabilirim...

Ihmal etme canım
sadece cocuk sahibi olmak icin değil kendi sağlığın içinde önemli
sen olmadan cocuk olmaz bunu unutma arkadaşım

malesef bu durumlara kadar getirmiş beni..bende üzülüyorum buna ama..onunla oturmak bana zevk vermicek..aynı korkular aynı sıkıntılarrr..böyle yapsam kızarmı acaba korkuları..ben iyiyim böyle..kendimi dinlemek istiyorum...kafam rahat..

sen bilirsin adaş ama bi de şöyle düşün
siz görüşmedikce araya mesafe giriyor
paylaşımlar azalıyor
bir git görüş bakalım tutumu nasıl olucak nasıl konuşacak
baktın ki dersini almamış o zaman sende farklı davranırsın

Cidden imkansızı istiyor, ama ne hastalar var yaa, yinede şükrettim...
Para pu gani millette ama hastane hastane dolaşıp çözüm bulamıyorlar, çok zor...
Gördümki aslında küçük şeyler kafamıza taktıklarımız...
Bu arada Nilay enişteme laf söylediğini görmeyim, adam senin için neler yapıyo kız...
Sakın kayınvalide falan takma, sen bulmuşsun dengini, Rabbim daim etsin...

Allahım dermanı olmayan dert vermesin esracım sende kendine hiç bir şeyi sıkıntı yapma.
Ve o kadar haklısın ki gerçekden küçük şeyler kendimize sorun haline getirdiklerimiz.
Bende kendime hakim olmayı öğreniyorum elimden geldiğinde sakin olucam.
Allahım şaşırtmasın gerçekden hakkını ödiyemem.

Oy oy kıyamam yaa bende nişanda hep bunun telaşını yaşamıştım.
İlk dans ettikden sonra ki ilk dansta diğer çiftler eşlik etmiyor.
Canlı bir müzik çalıyor ve pasta geliyor pasta geliyor birbirinize ikram ediyorsunuz.
Sonrasında ikinci dans müziği çalıyor zaten bu sırada mikrofondaki kişi diğer çiftleride size eşlik etmek için çağırıyor ve ikinci dansınızı yapıyorsunuz.Bizimki öyle oldu yani.

Zeynep herşey çok güzel olucak hiç sorun çıkmıcak.
Ve sen çok güzel bir gelin olucaksın herkes sana hayran kalıcak.
Özelliklede eşin düğün biran önce bitsin isticek.:17:
Ve senin yüzünden gülümseme hiç eksik olmıcak.:81:

Hem gelinlik bile giymek istemiyorum ne demek çok ayıp çokkk :20:
Sakin oluyorsun ve her anın tadını çıkarıyorsun...

ayhhh:14:
bendede var bu
niden bilmiyorum ama dün kuaför bana soruyor kınada
napıcaksınız diye
bende hiç düşünmedim dedim
kaçta burdan cıkmanız gerekecek dedi
bilmiyorum dedim
adam sen ne biliosun dermiş gibi baktı bana
üstüme kısa beyaz bir elbise saçıma tutturulmuş kısa bir duvak ile
sadece evet diyip balayına gitmeyi tercih ederdim:14:

Ama son zamanlarda öyle oluyormuş, normal bunlar canımcım, sen giyince kendini prenses gibi hissedeceksin, herkes öyle söylüyor...

canım çok geçmiş olsun
bir yerde prolatkin'i dengelemenin yollarını okumuştum ama şuan hatırlamıyorum
bulduğumda göndereceğim sana
Inşallah rabbim hepimize istediğimiz zamanlarda, sağlıklı ve vatana millete hayırlı evlatlar verir

B]

hiçbişiy bilmiomuş gbiyim
beynim durmuş uyuşuk uyuşuk dolaşıom etrafta
kendime bakmak bile istemiorum
kızlar güzel olmazsam die korkuyrmm
gelinlik yakışmazsa.
düğünüm gzel olmazsa
ne gerek vardı böle tantanalara diorum
inanın şimdi dense düğünden vazgeçtik zeynep
gel nikah olsun bitsin
hiç üzülmem

gitmeden olur mu edacım yaa
zaten araya yeterince zaman girdi
sende git bugün güzel güzel oturup konuşun çözün sorununuzu
ikinizde sorunlara sırtınızı dönerek çözemezsiniz problemleri

esracım hiç korkma
prolaktin yüksek olunca halime kalmama gibi bi ihtimal yok
benim bi arkadaşımınki tavan yapmıştı
doktora gitti bikaç ilaç kullandı ikinci ay hamile kaldı
şimdi 3 yaşında bi kızı var maşallah :nazar:

sadece zamana ihtiyacım var aylincim başka bişi değil bendeki

iyiyim canım..gelime var..dün arkadaslarımla beraberdim..ara dediler..bende asla dedim..ama eve gecince nedense garip oldum ve aradım..gece 2ye kadar konustuk..o sakin konusmaya calıstı..ben 3 günde kafamı dinledigimi..ve bitmesi gerekiyosa bana inancın kalmadıysa..oturalım bitirelim ben asla katlanmam buna birdaha dedim..baya uzun bi muhabbetin ardından kapadık teli..oda yarın(bugün) seni arıcaktım dedi..bugun benimle oturup yüzyüze konusmak istediğini söyledi..ama hiç içimden gelmiyor..gitmicem sanırım..konusmak istemiyorum..:19:

neden gidip konuşmayacaksın ki git konuş hatalı olan o
anlat gerekiyorsa yaz bazen insan düşüncelerini anlatmak istediklerini dile dökemiyor en azından kafandaki bütün anlatmak istediklerini yazarak anlat bence öyle anlamıyorsa farklı şekillerde anlamak zorunda git ve konuş bu şekilde nereye kadar morelsizleşeceksin

gelinlik yakışmazsa.
düğünüm gzel olmazsa
gel nikah olsun bitsin
hiç üzülmem

Aynı psikoloji nişanda bendede vardı.
Nişan alışverişinde,kuaföre hep ne gerek diyordum.
Ve ailemin izin vereceğini bilsem nikahla evlenmeyi tercih ederdim.
Ama şimdi geri dönüp baktığımda keşke o kadar sitres yapmasaydım diyordum.
Emin ol sende öyle diyeceksin.Çok güzel olucaksın ve herkes sana hayran kalıcak.İçini ferah tut ve rahatlamaya çalış...

nişanlımdan bulaştı sanırım müziklere takmış durumdayım ilginç duymadığım ü<izkler var

mesela kokteylerde felan yemekli düğünlerde en popiler giriş müziği olarak

yanni standing in motinon

gelinlik yakışmazsa.
düğünüm gzel olmazsa
gel nikah olsun bitsin
hiç üzülmem

zeynep'cim o hepimizde var
ama kötü'yü çağırmamak gerekiyor
bende senin gibiyim hep olumsuz düşünürken yakalıyorum kendimi
ama yanlış yapıyoruz

bence çok da güzel bir gelin olucaksın canım
hiçbir endişen olmasın

Eda kızlara katılıyorum bencede doğru olan gidip konuşman.
Biliyorum şu anda kendini rahat hissediyorsun kafanı dinliyorsun ama bir yandan da için içini yiyor.
Ertelemek yerine sıkıntının üzerine gitmek en güzeli.Ama yinede en doğru kararı sen vericeksin o yüzden bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyorum.Bir bildiğin vardır elbet yoksa seni tanıdığım kadarıyla bu şekilde kendini geri çekmezdin.Cıvıl cıvıl hayat dolusun sakinliği tercih ediyorsun nedenlerin önemlidir.Umarım en kısa sürede toparlarsınız ve enişte de hatasının farkına varmış olur.

neden gidip konuşmayacaksın ki git konuş hatalı olan o
anlat gerekiyorsa yaz bazen insan düşüncelerini anlatmak istediklerini dile dökemiyor en azından kafandaki bütün anlatmak istediklerini yazarak anlat bence öyle anlamıyorsa farklı şekillerde anlamak zorunda git ve konuş bu şekilde nereye kadar morelsizleşeceksin

kızlar tek bişi söylicem ve kesinlikle bu konu hak..birdaha yorum yapmıcam..ben bile benim muhabbetimde sıkılmıs durumdayım..bi başkalaırnın eee buda uzattı dediğini çok iyi biliyorum haklı olarak..karsımda dediklerimi çürüten kendine göre yorumlayan hatta niyetlerimi kötüye yorumlayan (zaman zaman tabi) ortaya bi fikir söylediğinde artık kesinlikle bunun üstüne yorum yapamaz dediğim şeyde bile tezimi çürüten adam için ne yapmamı bekiyosunuz neyi halledicem..bıktım anlamıyomusunuz sıkıldım..istemiyorum onu sevmiyorum artık..bunaldım..bi karakter bırakmadı bende..herseye aval aval bakıyorum artık..beni bana bırakmadı..yapacaksın yaparmısın yok..ben onun kölesi değilim.yeter.....

ben nişanda hiç telaş yapmamıştım
ama şimdi hiç öyle değilim
daha önce hiç düğüne gitmedim sanki

Ben gerçekden gitmiyorum.
Nişanmış,düğünmüş pek sevmem ve çok yakın olmadığı sürece gitmem.
Genelde hep ortalarında gittiğim ve erken çıktığım içinde nasıl olması gerekiyor bilmiyordum.
O yüzden aşırı heyecanlıydım.Ama atlatılıyor geçiyor...

zeynep'cim o hepimizde var
ama kötü'yü çağırmamak gerekiyor
bende senin gibiyim hep olumsuz düşünürken yakalıyorum kendimi
ama yanlış yapıyoruz

bence çok da güzel bir gelin olucaksın canım
hiçbir endişen olmasın

inş.canım.
umuyrm dediğiniz gibi olur.
düğüne nikahın yüzü suyu hürmetine tmm diodum
ama nikah erken olucaksa ne gerek var düğüne gibi gelio
annemlede konuştum ztn
ama nişanlımı kırmak istemiorum
çok heves edio
dün akşam saat 2 lere kadar şarkılar aramış
mesajlar atmış bana
ben nie böleyimm

kızlar tek bişi söylicem ve kesinlikle bu konu hak..birdaha yorum yapmıcam..ben bile benim muhabbetimde sıkılmıs durumdayım..bi başkalaırnın eee buda uzattı dediğini çok iyi biliyorum haklı olarak..karsımda dediklerimi çürüten kendine göre yorumlayan hatta niyetlerimi kötüye yorumlayan (zaman zaman tabi) ortaya bi fikir söylediğinde artık kesinlikle bunun üstüne yorum yapamaz dediğim şeyde bile tezimi çürüten adam için ne yapmamı bekiyosunuz neyi halledicem..bıktım anlamıyomusunuz sıkıldım..istemiyorum onu sevmiyorum artık..bunaldım..bi karakter bırakmadı bende..herseye aval aval bakıyorum artık..beni bana bırakmadı..yapacaksın yaparmısın yok..ben onun kölesi değilim.yeter.....

Hayırlısı neyse öle olsun canım. Bazen seni çok iyi anlıyorum...
eğer olmucak mutsuz olucam ilerde de böle olucak diyosanda uzatmanın anlamı yok zaten.
iNŞAllah hayırlısı olur edacığım hepimiz için herşey.

Son düzenleme:
Ayy evett Aslıcım Merve'nin gelinligi bu çok güzell evett fiyatı o civarlarda bi de dügünden de vazgectim yerebatan sarnıcında nikah istiorum resti çekince tutusuolar böyle işte ...

Denizz o minderin kenarına annem birsey yaptırıo pikocudan gelsin resmini çeker eklerim

Kanal tedavisi çok zor oluo çok geçmiş olsun kızlarr...

Bi de hep hayalimde kız kulesinde evlenme teklifi almak vardı ama olmadı ...

çok bişey kaybetmiş sayılmazsın canım.ben evlenme teklifini orda aldım.hiç umduğum beklediğim gibi deildi.boşuna harcadığın parayla kalıyorsun kesinlikle:20:

Back
X