2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben gerçekden gitmiyorum.
Nişanmış,düğünmüş pek sevmem ve çok yakın olmadığı sürece gitmem.
Genelde hep ortalarında gittiğim ve erken çıktığım içinde nasıl olması gerekiyor bilmiyordum.
O yüzden aşırı heyecanlıydım.Ama atlatılıyor geçiyor...

bende gitmem fazla
2 yıl önce kuzenim evlenmişti bi ona gittim
o da çok saçma gelmişti
bana saçma geldiği için
insanlarda öle hissedicek paniği yaşıorum

Hayırlısı neyse öle olsun canım. Bazen seni çok iyi anlıyorum...
eğer olmucak mutsuz olucam ilerde de böle olucak diyosanda uzatmanın anlamı yok zaten.
iNŞAllah hayırlısı olur edacığım hepimiz için herşey.

canım sen rejim mi yapıyosun?
tickerini gördüm de merak ettim

kızlar tek bişi söylicem ve kesinlikle bu konu hak..birdaha yorum yapmıcam..ben bile benim muhabbetimde sıkılmıs durumdayım..bi başkalaırnın eee buda uzattı dediğini çok iyi biliyorum haklı olarak..karsımda dediklerimi çürüten kendine göre yorumlayan hatta niyetlerimi kötüye yorumlayan (zaman zaman tabi) ortaya bi fikir söylediğinde artık kesinlikle bunun üstüne yorum yapamaz dediğim şeyde bile tezimi çürüten adam için ne yapmamı bekiyosunuz neyi halledicem..bıktım anlamıyomusunuz sıkıldım..istemiyorum onu sevmiyorum artık..bunaldım..bi karakter bırakmadı bende..herseye aval aval bakıyorum artık..beni bana bırakmadı..yapacaksın yaparmısın yok..ben onun kölesi değilim.yeter.....

Anlatmak istediğim şey buydu.Sen sakinliği tercih edebiliyorsan gerçekden önemli nedenlerin vardır.
Seni çok ama çok iyi anlıyorum ve kararlarınada saygı duyuyorum.Umarım herşey dilediğin gibi gelişir ve çok mutlu olursun.Ama şunu asla unutma kendi adıma konuşuyorum ve arkadaşlarında öyle düşündüğü biliyorum burdaki kimse konunun sen olmasından yada bir konunun uzamış olmasından asla sıkılmaz.Bugün sana yarın bana.Yarın ben anlattığımda sıkılıcak mısın?Biliyorum ki sıkılmıcaksın o yüzden içini lütfen ferah tut.Seni seviyoruz bunuda asla unutma..Ve inan bunlar gerçekden hissettiğim duygular...

kızlar tek bişi söylicem ve kesinlikle bu konu hak..birdaha yorum yapmıcam..ben bile benim muhabbetimde sıkılmıs durumdayım..bi başkalaırnın eee buda uzattı dediğini çok iyi biliyorum haklı olarak..karsımda dediklerimi çürüten kendine göre yorumlayan hatta niyetlerimi kötüye yorumlayan (zaman zaman tabi) ortaya bi fikir söylediğinde artık kesinlikle bunun üstüne yorum yapamaz dediğim şeyde bile tezimi çürüten adam için ne yapmamı bekiyosunuz neyi halledicem..bıktım anlamıyomusunuz sıkıldım..istemiyorum onu sevmiyorum artık..bunaldım..bi karakter bırakmadı bende..herseye aval aval bakıyorum artık..beni bana bırakmadı..yapacaksın yaparmısın yok..ben onun kölesi değilim.yeter.....

herkes senin iyiliğini düğündüğünü ve burada hepimiz senin gibi nişanlıyız zaman zaman daha öncede değim gibi olaylar aynı kahramanlar farklı sadece buna benzer olaylar yaşıyoruz haklısın sen daha iyi tanıyorsun senin eşin senin nişanlın sonuçta

o zaman hakkında hayırlısı diyorum
biz seni her zaman dinleriz..

bende gitmem fazla
o da çok saçma gelmişti
bana saçma geldiği için

Aynı ruh hali aynı düşünce bende de var.
Ama nişandan sonra herkes şahaneydi inanılmaz eğlendik.
Seni hiç böyle beklemiyorduk daha soğuk olursun sanıyorduk diyince.
Mutlu oluyorsun.
Seninde yüzünden gülücükler eksik olmasın.

Evet canım. 28 marttan beri rejimdeyim.

(bu yazılarım niye böle oluyo anlamadım yaaa )

Benimde rejim yapmam lazım kesinlikle.
Bir listem var malezemeleri hafta sonu alınca bende başlıcam hafta başından itibaren inşallah.
Yazılar zor okunuyorr ama çok komik özellikle yapıyorsun sandım çok hoşsun :9:

bende gitmem fazla
o da çok saçma gelmişti
bana saçma geldiği için

kız kompeksleri mi girdin allah seni
herşeyin düzenli ve çok güzel rahat ol bence kimin ne dediği umrunda olmasın
bende nişanımda o kadar oynamışım ki oturmamışım bende hayatta oynamayı sevmem anlatoyrşar sevmeyen isana bak oturmadı bile yok canım diyorum atmosvere salmışım kendimi gitmiş:60:

Edacım bizsadece sana yardımcı olmaya çalışıyoruz
senin yanında olduğumuzu hissetirmeye çalışıyoruz
ben zannetmiyorum kimse burda senin anlattıklarından sıkılsın ne çok uzattı desin
ben demiyorum kimse de demiyo
ama anlatmak istemezsen bundan sonra senin kararın saygı duyarım
ama şunu da bil ki seninle aynı psikolojide olan hemen hemen aynı şeyleri yaşayan insanlarız hepimiz
o yüzden seni en iyi biz anlarız diye düşünüyorum
nişanlınla ilgili de ne yapmak istersen öyle yap tabiki kimse sana karışamaz senin hayatın
hayırlısı olsun diyorum sadece........

edacım kolay şeyler değil yaşadıkların insan kimse tarafından hükmedilmek emir altına alınmak istemez sende aşalayacı bişiler gördünki adamdan bu kadar kırgınlıkla konuşabiliyorsun. nişsanlın söz hakkı bırakmayan bir tip kendi doğrularından çıkamıyor buna sahiplenme diyemiyorum açıkcası bu hüküm emir altına sokmaktan başka birşey değil bu değişmeyen bir kişilik. ama onunla son birkezde olacaksa konuş derim bundan sonrada ayağını denk alacaksa alsın.kesin ve kararkı konuşmanda fayd avar canım

bende nişanımda o kadar oynamışım ki oturmamışım bende hayatta oynamayı sevmem anlatoyrşar sevmeyen isana bak oturmadı bile yok canım diyorum atmosvere salmışım kendimi gitmiş:60:

:17:
bende o kadar cok oynamışım ki
beni ilk kez görenler gelin hep oynak mı yoksa oynayası mı gelmiş demişler
sonra cd'yi izleyince hep kendimi gördüm ya
sadece yemek yemek icin oturmuşum
bi kere de müzik ara verince o zamanda masaları dolaşıp sohbet etmişim:17:
ama herkes cok memnun olmuş mesela cünkü tanısam da tanımasam da
gittim herkesle oynadım
gelin sosyetik ama alçakgönüllü demişler:1:

edacım kolay şeyler değil yaşadıkların insan kimse tarafından hükmedilmek emir altına alınmak istemez sende aşalayacı bişiler gördünki adamdan bu kadar kırgınlıkla konuşabiliyorsun. nişsanlın söz hakkı bırakmayan bir tip kendi doğrularından çıkamıyor buna sahiplenme diyemiyorum açıkcası bu hüküm emir altına sokmaktan başka birşey değil bu değişmeyen bir kişilik. ama onunla son birkezde olacaksa konuş derim bundan sonrada ayağını denk alacaksa alsın.kesin ve kararkı konuşmanda fayd avar canım

zuzu katılıyorum sana canım:46:

Aynı ruh hali aynı düşünce bende de var.
Ama nişandan sonra herkes şahaneydi inanılmaz eğlendik.
Seni hiç böyle beklemiyorduk daha soğuk olursun sanıyorduk diyince.
Mutlu oluyorsun.
Seninde yüzünden gülücükler eksik olmasın.

normalde çok güler yüzlüyümdür
herkeste söler çok güler yüzlüsün die
ama ne bilim o gün kendime güvenemiom
açıkcası. dengesizliğim tutabilir yani :1:
ama oynamaya oynarım.
tabii sadece kendi akrabalarım tanıdıklarımla:1:

edacığım kestirip atma konuş nişanlınla bi
konuyu çok bilmediğim için
çok fazla yorum yapmak istemiorum aslında
ama yinede konuşmadan kararlar verme

Back
X