2011 gelin adayları buyrun sohbete

2.modeli begendim zeynep ben..

Ben şimdiye kadar hiç topuz yaptırmadım ya düz fön ya da maşa kullandım ...

İyiiyiz iclal sen nasılsın?evlilik nasıl gidio sen anlat bize

güzel gidiyor canım cok sükür iş ev yemek temizlik yuvarlanıp gidiyoruz duvak mevlüdüm olacak yarın biraz geç kaldım ama ancak fırsat bulduk:D siz ne alemdesiniz hazırlıklar?

evinin hanımı oldun artık darısı bize olsun :1:

duvak mevlüdü ben hiç bilmiorum nasıl oluo anlatırmısın?

canım adanada adettir eskiden düğünden sonraki gün olyordu artık 1-2 hafta sonra oluyor gelinin evinde kur'an okunuyor gelin isterse gelinlik giyiyor isterse herhangi istedigi bir kıyafet davetlillere ikram yapılıyor ve hepsine yazma dağıtılıyor.amacı akrabalar arkadaslar gelinin evini görsün bide evlilik hayırlı olsun dua edilsin birikte diye. benim nikanım düğünde oldugu için şeker dagıtamamıstım nikah şekeri yaptırdım onlardan dağıtacagım herkese.

Son düzenleme:
canım adanada adettir eskiden düğünden sonraki gün olyordu artık 1-2 hafta sonra oluyor gelinin evinde kur'an okunuyor gelin isterse gelinlik giyiyor isterse herhangi istedigi bir kıyafet davetlillere ikram yapılıyor ve hepsine yazma dağıtılıyor.amacı akrabalar arkadaslar gelinin evini görsün bide evlilik hayırlı olsun dua edilsin birikte diye. benim nikanım düğünde oldugu için şeker dagıtamamıstım nikah şekeri yaptırdım onlardan dağıtacagım herkese.

aaa ne güzel bir adetmiş bu peki sen gelinlik giyecekmisin?hem evin içinde hayırlı olsun gelenler ev hediyesi de getirirler sana

aaa ne güzel bir adetmiş bu peki sen gelinlik giyecekmisin?hem evin içinde hayırlı olsun gelenler ev hediyesi de getirirler sana

ben gelinlik giyemiyorum cünkü gelinliğim kiralıktı gelinliğimi giymeye doyamadım zaten:) evet canım ev içinde hediye getirmek isteyenler hediyelerini getiriyorlar . aksam carsıya cıkacagım güzel bişiler bulursam alırsam onu giyecegim yoksa nişan kıyafetimi giymeyi düşünüyorum.

iyidir canım çok şükür. benimkide taçtı ama maşaydı dağınıktı çok hoş olmuştu topuza şartlama kendini bence canım

cnm benim yüksek taç o yüzden saçımın dik durması lazımmış
birde salık çabuk bozulur dio kuaförüm
kınada ve nikahta salık olucak düğünde topuz olsun bari
ama yarısı açık düşündüm

bu nasıl sizce bu modeli istiorum
faceden alıntı yaptım

166320_123187644416143_122990881102486_144366_928414_n.jpg

cnm benim yüksek taç o yüzden saçımın dik durması lazımmış
birde salık çabuk bozulur dio kuaförüm
kınada ve nikahta salık olucak düğünde topuz olsun bari
ama yarısı açık düşündüm

bu nasıl sizce bu modeli istiorum
faceden alıntı yaptım

166320_123187644416143_122990881102486_144366_928414_n.jpg

anladım canım benim tacım düzdü. bence buklelleri daha belirgin olsun bence daha şık olur gibi

iclalcim ne güzel adetmiş
bizim burda ok böyle bi adet ama
nişanlımla daha önce konuşmuştuk
evlendikten sonra biraz ferahlayınca şükür niyetine bi mevlüt okutalım
çok fazla kişiyi çağırmadan çok yakın akrabalarımızla diye
hem evimizde Kur'an okunmuş dua edilmiş olur diye
inşallah yapabiliriz

ayy kızlar öğlen dışarı çıktım
gene bir sürü para harcadım yaa
çöp kovası falan aldım bikaç eksik bikaçta süs eşyası falan aldım
valla hiç bitmiyo alıncaklar
bu akşam çıkışta eve gidicem
mutfak dolaplarımın altına bişey aldım böyle kaydırmaz gibi bişey
çeyiz gitmeden onları yerleştireyim diyorum
bide balkonlarımı temizlemem lazım
3 cam kalmıştı dezenfekte olmayan onları da halledebilirsem çok iyi olucak

iclalcim ne güzel adetmiş
bizim burda ok böyle bi adet ama
nişanlımla daha önce konuşmuştuk
evlendikten sonra biraz ferahlayınca şükür niyetine bi mevlüt okutalım
çok fazla kişiyi çağırmadan çok yakın akrabalarımızla diye
hem evimizde Kur'an okunmuş dua edilmiş olur diye
inşallah yapabiliriz

inşallah canım Rabbim cümle isteyenlere bu güzel günleri göstersin.

kızın kaşları çok hoşuma gitti ....
kızlar şimdi dügün gününüz ve kuaförünüze gittiniz makyözünüz makyajına başladı dedi ki;bugüne özel sana karışık ruj yapmak istiyorum sakın kabul etmeyın :79:dügün günü boyuna rujunuzun bozulmaması için emin olun çok çaba sarfedeceksiniz;
kendinize bir çanta hazırlayın nedimeniz de o çantayı taşısın ;benim çantamın içerisine koyacaklarım;makyaj çantam,ojelerim,parfümüm,roll-on pipet,igne iplik makas (çanta için satılanlardan)agrı kesici,ıslak mendil,cep telefonum,şarz aletim,fotograf makinesi,organizasyon listesi eger aklınıza gelen olursa eklerseniz sevinirim ...

Back
X