- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #65.261
hangi eş karısına bu gelinliği giydirir ki ya da hangi gelin giymek ister bunlar bizi bozar kızlar biz melek gibi olmalıyız
gelinlikte iğrençç ötesii
kızlar ben böle açık gelinlikleri sevmiorum
transparan olanlarıda sevmiorum
ne bilim gelin dediğin masum olur
ve güzel olmak demek illa bi taraflarını açmak demek değil.
gelinlik adına hiç bir masumiyet kalmıyor bu şekilde
Aaaa aşkolsun kızlar ben bu gelinliği diktirecektim yaa(
Özellikle beni görenlere söyleyeyim, bi düşünün böyle bir gelinlik giydiğimi, öncelikle nişanlım olmak üzere herkes kafayı yediğimi düşünür heralde
Gelinlik provasında arka fermuarın birazı açık kaldı, nişanlım "burası böylemi kalacak" dedi, bunu görse heralde, beni boşar
eheh $aka yapıyorum güzelim tabiki öyle :))annenin batırdığı iğne acımaz dua edelim de sadece annemiz batırsın o iğneleri:82:
haftanın son günü ya canın sıkılmıştır seninayyy kızlar çok ruhum daraldı benim ya allah hayır etsin inş. ne yapıyorsunuz bakalım
ayyy kızlar çok ruhum daraldı benim ya allah hayır etsin inş. ne yapıyorsunuz bakalım
haftanın son günü ya canın sıkılmıştır senin
hayra yor hayra
hayır olsun
hiç sorma gelinlikmi o gecelikmi ben karar veremedim açıkçası
Havalardandır canım, hava birden bozdu herkes burada oflayıp pufluyor...
puhahahaha nerden aklına geldi kız oBen daha çok SAMBA dansçılarının o seksüüü kıyafetlerine benzettim
ayyy kızlar çok ruhum daraldı benim ya allah hayır etsin inş. ne yapıyorsunuz bakalım
Ben daha çok SAMBA dansçılarının o seksüüü kıyafetlerine benzettim
puhahahaha nerden aklına geldi kız o
gerçi tam zuzuca bi yorum oldu bu
burası güneşliydi birden kapadı nisanın ortasında kar yağacakmış kızlar haberiniz olaaa
canımm..iyi ol iyi ol..sakız aldır strese birebir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?